Beroemdheden

Berleezy's Wiki Bio, leeftijd, lengte, echte naam, vriendin, vermogen

Het vroege leven, familie

Berlin Andre Edmund Jr. werd geboren op 16 december 1992 in Californië, VS, dus zijn geboorteteken is Boogschutter, en hij heeft de Amerikaanse nationaliteit. Zijn ouders wonen nog steeds samen en Berlin heeft zelfs zijn moeder in een aantal van zijn video's laten zien, hoewel hij haar naam nooit heeft genoemd. de naam van zijn vader is ook onbekend, en Berlin heeft ook niet onthuld of hij broers en zussen heeft. Hij vertelde ooit dat hij een heel rustige en normale jeugd had, en dat zijn ouders hem altijd steunden, wat hij ook deed.

Opleiding

Berlin studeerde in 2010 af aan zijn plaatselijke middelbare school, ging toen naar de California State University in Fullerton (voormalig Orange County State College) en studeerde in 2017 af met een BA in het Engels. Hij nam zijn opleiding zeer serieus en keek er naar uit om zichzelf uit te proberen in de wereld van het lesgeven, dus nam hij verschillende pauzes van zijn YouTube-activiteiten om met succes af te studeren.

Berleezy

nadeska alexis wiki

YouTube-carrière

Berleezy-kanaal

In het ‘echte’ leven is Berlin lerares Engels en werkt op school. Wat zijn online carrière betreft, hij is een rijzende YouTube-ster – hij creëerde zijn YouTube-kanaal op 11 september 2012, maar zijn eerste video werd pas op 2 april 2013 geüpload, getiteld APRIL FOOLS . Het is de eerste grapvideo van Berlijn waarin hij zijn vriend lege dozen van iPads presenteert, waarbij hij elke keer belooft dat de volgende doos echt een iPad bevat (en dat is het niet). Het heeft op dit moment meer dan 100.000 weergaven en de fans van Berlijn vinden deze video nog steeds erg grappig, omdat ze positieve en ondersteunende opmerkingen blijven achterlaten. Dit kanaal is ook beroemd om de Exposed-videoserie van Berlijn, aangezien hij verschillende films en tekenfilms bekijkt en vervolgens grappige en edgy video's maakt over de personages en de plots van de films. De meest populaire video op dit kanaal is getiteld DORA THE EXPLORER: EXPOSED en heeft een indrukwekkende 8,2 miljoen views. In al die jaren heeft Berlin meer dan 100 video's geüpload op zijn hoofdkanaal berleezy, en meer dan 415 video's op zijn tweede kanaal iBerleezy, dat hij pas in 2016 heeft gemaakt, maar zijn nettowaarde is het dubbele van dat van zijn eerste kanaal.

iBerleezy-kanaal

iBerleezy is een apart kanaal waarop Berlin zijn gamevideo's uploadt en Let's Play-video's plaatst op games als Mortal Kombat 11, Fortnite, The Sims 4 en Resident Evil 2. Hij kijkt ook graag naar verschillende series zoals The Walking Dead en Corpse Party, en commentaar geven op alles wat er op het scherm gebeurt. Ook zijn fans suggereren wat hij verder moet kijken, en hij kiest de volgende serie uit hun suggesties. De meest populaire video op dit kanaal is getiteld VANAF HET BEGIN!! | The Walking Dead: Seizoen 1 | #1 en het heeft meer dan 600.000 views getrokken.

Priveleven

Er is niets in het bijzonder bekend over het persoonlijke leven van Berlijn. Hij heeft nooit iets gezegd over een vriendin, noch heeft hij foto's van zichzelf met een partner geplaatst. Het gebrek aan informatie kan betekenen dat hij ofwel volledig gefocust was op zijn educatieve pad en zijn YouTube-carrière, of dat hij zijn privéleven liever rustig houdt. Zijn fans wachten echter geduldig op informatie over zijn relatie en stellen hem van tijd tot tijd persoonlijke vragen in hun opmerkingen.

Er waren ook geruchten dat Berlijn homo was, maar hij heeft dergelijke informatie nooit bevestigd. In 2018 plaatste hij een Vraag en antwoord video waarin hij veronderstelde dat zijn toekomstige vriendin een gamer zou zijn, een goed gevoel voor humor zou hebben en grappig zou zijn. Hij vertelde ook dat hij kinderen wilde hebben, hoewel hij er nog geen heeft, en hij zou zoveel kinderen krijgen als hij financieel en emotioneel kon ondersteunen.

Gepost door Berleezy Aan woensdag 9 mei 2018

Hobby's en interessante weetjes

Vanaf zijn vroege jeugd speelde Berlin graag videogames, zoals Mega Man Legend en Super Smash Brothers. Hij droomt ervan om Berlijn, Duitsland, te bezoeken om een ​​grappige vlog te maken over Berlijns reis naar Berlijn. Hem werd eens gevraagd welke beroemdheden hij als vader en moeder zou willen hebben, en Berlin antwoordde dat hij Bernie Mac, een beroemde zwarte acteur en komiek, graag als zijn vader zou hebben, aangezien hij zijn talent zeer respecteerde; als een beroemde moeder koos Berlin de met een Oscar bekroonde actrice Viola Davis, omdat hij dacht dat ze een krachtige en getalenteerde vrouw was. Hij voegde er ook aan toe dat Donald Glover, een stand-upcomic, altijd zijn ware inspiratiebron was. Zijn favoriete YouTuber is Shane Dawson, en hij zou ook graag willen samenwerken met Travis Williams. In zijn vrije tijd geniet Berlijn van rokende waterpijp . Hij waardeert ook zijn fans die hem tekenen portretten, en geeft ze een shout-out op zijn sociale media-accounts.

Aanwezigheid op sociale media

Berlin is zeer actief op verschillende social media platforms. Zijn YouTube-kanaal berleezy heeft meer dan 1,4 miljoen volgers, terwijl zijn tweede kanaal iBerleezy heeft meer dan 600.000 abonnees. Zijn Instagram account heeft meer dan 250.000 abonnees, en zijn Twitter wordt gelezen door meer dan 150.000 mensen; zijn Facebook pagina wordt gevolgd door meer dan 50.000 fans. Zijn bijnaam in Snapchat is berlinedmond en hij communiceert er graag via.

Yo Micro (mag ik je Micro noemen?), Dat was in het verleden, ik ben een nieuwe man. Ik hou iedereen in leven. Iedereen. pic.twitter.com/gzoHNuUkF1

- Berlijn ?? (@berleezy) 21 mei 2019

Verschijning

Berlin heeft kort zwart natuurlijk krullend haar en donkerbruine ogen. Zijn lengte, gewicht en vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, hoewel men kan zien dat hij erg lang is en fit blijft. Hij draagt ​​een bril of contactlenzen, maar droomt van een LASIK-operatie omdat hij het dragen van contactlenzen erg beu is. Hij geeft de voorkeur aan een casual kledingstijl en draagt ​​vaak hoodies, jeans, sportieve kleding, enz. Hij staat ook bekend om het dragen van dia's overal, en is daar heel ironisch over.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Berlijn op ongeveer $ 6 miljoen - zijn maandelijks inkomen uit beide YouTube-kanalen is ongeveer $ 112.000. Hij werkt ook fulltime als docent Engels, maar werd uitgenodigd om te filmen in commercials voor ReportedTV. Hij is nog steeds erg actief op zijn beide YouTube-kanalen en hoeft zijn YouTube-activiteiten niet te pauzeren om zich op zijn studie te concentreren, dus zijn vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen