Beroemde Echtgenoten

Bess Katramados Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Big Show?

Het vroege leven en gezin

Bess Katramados werd geboren in 1973 in Illinois, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit – haar precieze geboortedatum is nog onbekend, en helemaal niets over haar familie, behalve dat ze uit een familie van Griekse afkomst komt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Van @netflix en #WWEStudios, kom alsjeblieft en maak deel uit van het publiek voor The Big Show Show in Hollywood, CA! Ga naar de link in bio voor je gratis tickets!

Een bericht gedeeld door De grote show Paul Wight (@wwethebigshow) op 13 september 2019 om 06:50 uur PDT

Ze heeft nooit iets gezegd over haar ouders of broers en zussen, evenmin als haar man, Paul Big Show Wight. Het is alleen bekend dat Bess haar jeugd en jeugd in Illinois doorbracht, terwijl ze daar studeerde en begon te werken, en haar familie verhuisde niet uit deze staat.

Educatieve achtergrond

Bess studeerde in 1991 af aan haar plaatselijke middelbare school. Er is niets bekend over verdere opleiding, omdat ze nooit details heeft gedeeld over een hogeschool of universiteit waar ze heeft gestudeerd.

Carrière

Bess begon al op jonge leeftijd met modellenwerk. Ze had verschillende contracten met agentschappen, meestal in Illinois, hoewel ze wat werk had in andere staten. Ze stopte echter met haar modellencarrière om zich aan haar gezinsleven te wijden, toen ze trouwde met Paul Big Show Wight en besloot huisvrouw te worden. Het is bekend dat ze later zijn persoonlijke fitnesstrainer werd, omdat ze de structuur van zijn trainingen begreep en dieper in de methodologie van zijn trainingsplan dook. Ze vergezelde hem ook naar vele gevechten om hem tijdens de show te ondersteunen, omdat ze het leuk vindt wat hij doet en zijn carrière waardeert.

Persoonlijk leven, echtgenoot Paul Big Show Wight

Bess ontmoette Paul in 2001 toen hij nog getrouwd was met Melissa Ann Piavis, zijn eerste vrouw. In februari 2002 rondde Big Show het scheidingsproces van Melissa af en trouwde met Bess slechts vijf dagen nadat alle papieren officieel waren ondertekend. Bess is bevallen van een dochter en een zoon, wiens namen nog steeds niet beschikbaar zijn, omdat zowel Bess als Big Show opzettelijk alle privédetails van hun gezinsleven verbergen. Het is ook bekend dat Bess een stiefmoeder werd van Pauls oudste dochter, Cierra Wight, omdat hij gedeeltelijk de voogdij had.

Bess pronkt nu niet veel en leeft een privéleven in hun herenhuis in Miami, Florida. Sommige bronnen zeggen dat Bess en Paul in 2007 zijn gescheiden, maar dat bleek niet waar te zijn, omdat ze wij zijn samen op WWE HOF (World Wrestling Entertainment Hall of Fame) Live in maart 2015, met interviews met verslaggevers Michael Cole en Maria Menounos.

Wie is Paul Big Show Wight?

Paul Donald Wight II (‘Big Show’ aka ‘the Giant’) werd geboren op 8 februari 1972 in Aiken, South Carolina USA, dus onder het teken Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit.

Hard werk wordt beloond…

Gepost door Grote show Aan Donderdag 16 november 2017

Hij is een wereldberoemde worstelaar en acteur, getekend bij World Wrestling Entertainment (WWE) sinds 1995. Aan het begin van zijn carrière werkte Paul als telefoniste en genoot van premiejagen, toen hij plotseling Danny Bonaduce ontmoette, een tv-persoonlijkheid, die laat Big Show kennismaken met Hulk Hogan en andere worstelsterren uit die jaren. Hoewel Paul er perfect uitzag om een ​​worstelaar te worden, had hij geen ervaring en had hij geen idee hoe het werkte, dus hij kon de ring niet in. Met de hulp van verschillende trainers, zoals Johnny Polo en Larry Sharpe, trad hij echter op in zijn eerste gevecht op 3 december 1994.

Vanwege zijn uitzonderlijke lengte kreeg hij al snel bekendheid en won hij meer gevechten met ervaring, naar verluidt de grootste en sterkste worstelaar ter wereld. Het is vermeldenswaard dat Paul lijdt aan acromegalie, een ziekte van het endocriene systeem waardoor hij op twaalfjarige leeftijd meer dan 100 kg woog en 1,88 m lang was; vanaf 2019 is Paul 2,18 m lang. Zijn unieke verschijning maakt hem een ​​graag geziene gastrol in verschillende tv-series; hij speelde zichzelf in tv-shows en sitcoms als Conan (2017, seizoen 7, aflevering 63), Clash Time (2011-heden), Supah Ninjas (2011-2013) en verschillende anderen.

Paul Big Show Wight

Pauls gezondheidsproblemen

Bess is altijd in de buurt van Paul, vooral wanneer hij herstelt van medicijnen die de ontwikkeling van zijn acromegalie verhinderen, waardoor niet alleen zijn lichaam maar ook zijn organen zeer snel groeien. Zijn ziekte veroorzaakte ook spanningen in sommige van zijn gewrichten. Ze helpt hem om beter te worden na operaties die hij moet ondergaan. Ook zorgt zij voor zijn voeding zodat hij tijdens de herstelperiode niet te veel gewicht verliest, wat belangrijk is voor zijn kwalificatie.

Hobby's en interessante weetjes

Hoewel Bess het druk heeft met het zorgen voor haar man en kinderen, zwemt ze in haar vrije tijd graag in het zwembad dat zich in de achtertuin van hun enorme herenhuis in Miami bevindt; het zwembad is bedekt met een glazen plafond en ze kan er in elk seizoen en bij elk weer van genieten. Ze vergezelt Paul ook op verschillende liefdadigheidsevenementen die WWE en hij persoonlijk ondersteunen of organiseren.

Aanwezigheid op sociale media

Bess probeert zo ver mogelijk van sociale media te zijn, zodat ze op geen enkel platform te vinden is. Ze had vroeger een Twitter-profiel die ze in 2009 niet meer gebruikte nadat ze een paar maanden had gepost over haar reizen door de VS.

In New York…. Ik hou van het koele weer!!

— Bess Wight (@hotdishshow) 6 oktober 2009

Wat Paul betreft, hij is actiever op sociale media, omdat het deel uitmaakt van zijn contract met WWE - om zichzelf als merknaam te promoten. Dus, zijn Instagram account heeft meer dan 1,2 miljoen abonnees, hoewel hij daar niet vaak post. Hij heeft ook een Twitter account dat wordt gelezen door meer dan 2,63 miljoen gebruikers, maar men kan daar geen enkele foto van zijn familie vinden, omdat hij zijn privéleven geheim houdt en nooit familiemomenten deelt met zijn publiek. Hij kan vaak zijn gezien met andere kinderen die hem knuffelen, maar het zijn allemaal zijn afdelingen van verschillende liefdadigheidsstichtingen waar hij actief aan deelneemt.

Bedankt voor de toffe merchandise van mijn goede vriend Joe @deathsaves . Bekijk ze op https://t.co/tzLR9oGKaR ! #DeathSaves pic.twitter.com/QafncqeHYH

— De Grote Show Paul Wight (@WWETheBigShow) 24 december 2018

Uiterlijk, kledingstijl

Bess heeft lang zwart haar en blauwe ogen. Ze is ongeveer 1,72 m lang, weegt ongeveer 64 kg en haar vitale statistieken zijn 33-28-32. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan glamoureuze looks en draagt ​​ze vaak hoge hakken; ze geeft ook de voorkeur aan zwarte kleding.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen delen Bess en Paul een indrukwekkend bedrag; hun geschatte netto waarde wordt geschat op ongeveer $ 22 miljoen. Het jaarsalaris van Paul is naar verluidt rond de $ 1,2 miljoen, waardoor ze een luxe levensstijl kunnen leiden in hun landhuis in Miami dat ze in 2007 voor $ 3,7 miljoen kochten. Omdat Paul nog steeds actief is in zijn worstelcarrière en ook blijft spelen in verschillende films (zoals Fighting with My Family (2019) en Vendetta (2015)), zal hun vermogen in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen