Acteurs

Billy Miller en Kelly Monaco relatie Wiki, verloofd, dating

Billy Miller wiki

Het vroege leven en gezin

William John Billy Miller II werd geboren op 17 september 1979 in Tulsa, Oklahoma USA, dus onder het teken Maagd en met de Amerikaanse nationaliteit. Zijn familie verhuisde naar het zuiden en Billy groeide op in Grand Prairie, Texas.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Billy Miller (@billymiller4life) op 30 mei 2018 om 23:54 PDT

Vanwege enkele problemen met zijn gezondheid, bracht Billy meer dan vijf jaar door als patiënt van het Scottish Rite Hospital for Children in Texas - hij is al het goede dat ze voor hem hebben gedaan niet vergeten en steunt nog steeds de organisatie. Er is niets bekend over zijn ouders of broers en zussen, aangezien Billy de informatie over zijn familie rustig houdt.

Educatieve achtergrond

Billy ging naar de Mirabeau B. Lamar High School in Arlington, Texas, studeerde af in 1997 en verhuisde vervolgens naar Austin, Texas om te studeren aan de Universiteit van Texas. In 2001 studeerde hij af met een BA in communicatie; hij nam ook deel aan het intensieve programma Production Sequence beheerd en geregisseerd door de filmafdeling, als een van de twintig geselecteerde studenten van de universiteit die deelnamen aan dit project.

Carrière

Billy verhuisde naar Los Angeles om als mannelijk model te gaan werken en tekende bij modellenbureau Wilhelmina. Hij kreeg het aanbod om zes verschillende commercials te filmen, waarvan twee voor de nieuwe game The Sims van Electronic Arts. Billy verscheen ook in commercials voor PokerParty, Pizza Hut, JCPenney en anderen. Toen Billy 24 was, deed hij auditie voor de soap As the World Turns, uitgezonden op CBS. Er ging echter blijkbaar iets mis aan de managementkant, Billy faalde voor de auditie en werd ontslagen bij het modellenbureau.

Bijna twee jaar lang kreeg hij geen kans meer om in commercials of fotoshoots te verschijnen, en pas in 2006 ging hij weer aan het werk. Hij keerde terug naar acteren in een aflevering van de populaire serie CSI: NY (2004-2013), en trad op als Will Graham. Later kreeg hij meer rollen, waaronder de rol van Mickey Gerhardt in Castle (2009 – 2016), hij speelde ook James Earl Dean in Justified (2010 – 2015), en verscheen als Marcus in Suits (2011 – heden). Na een hoofdrol in tv-films als Fatal Honeymoon (2012) en American Sniper (2014), voegde Billy zich in september 2014 bij de cast van de legendarische serie General Hospital, in de rol van Jason Morgan.

onderscheidingen

Het belangrijkste is dat Billy voor zijn briljante optreden in de serie The Young and the Restless van 2008-14 drie keer Daytime Emmy Awards won als Outstanding Supporting Actor in een dramaserie: in 2010, 2013 en 2014. Hij werd ook genomineerd voor zijn werk in General Hospital als Outstanding Lead Actor in een dramaserie in 2018.

Billy Miller

Kelly Monaco wiki

Het vroege leven en gezin

Kelly Marie Monaco werd geboren op 23 mei 1976 in Philadelphia, Pennsylvania USA, dus onder het teken Stier en met de Amerikaanse nationaliteit. Kelly werd geboren in een gezin van zes, met een broer wiens naam onbekend is, en vier zussen: Marissa, Christine, Amber en Carmina. Haar zus Marissa Monaco is haar beste vriend uit de familie, hoewel ze op goede voet staat met haar andere broers en zussen; ze geniet ook van de rol van tante en brengt wat vrije tijd door met haar nichtjes en neefjes. Over haar ouders is niets bekend.

Educatieve achtergrond

Vroeger moest Kelly's familie verhuizen naar het Poconos-gebergte in Pennsylvania, dus Kelly studeerde daar aan de Pocono Mountain High School, volgde acteerlessen en deed haar toelatingsexamen in 1994. Kelly werkte als badmeester in een van de lokale resorts. ging naar Northampton Community College, waar ze twee jaar studeerde.

Carrière

Ze begon haar carrière als een PlayBoy-model , werd in april 1997 de Playmate van de Maand. Ze droomde er nog steeds van om als actrice te werken, ze slaagde erin haar eerste rol te krijgen in de serie Baywatch (1989 – 2001), en was ook een dubbellichaam voor het model en actrice Carmen Electra, haar vervangen in water scènes als Carmen niet kon zwemmen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus... ik sloop vandaag naar het dak van @generalhospitalabc om naar de zonsondergang te kijken. Ik wist niet dat het alarm was afgegaan. Oeps #gh #lovemyjob #donttellnobody #happyholidays

Een bericht gedeeld door Kelly Monaco (@kelly_m23) op 15 december 2017 om 21:07 PST

Later had Kelly kleine rollen in series als Mumford (1999), BASEketball (1998) en Idle Hands (1999). Daarna had ze grotere rollen in projecten als Football Wives (2007), The Edge of the Garden (2011) en Marie (2012 – heden). Haar grootste succes is haar deelname aan de serie General Hospital waarin ze Sam McCall speelt. Het is ook vermeldenswaard dat Kelly in maart 2009 werd gekozen door Paula Shugart en Donald Trump om een ​​van de juryleden van de Miss USA-verkiezing in 2009 te worden. Wat haar modellencarrière betreft, verscheen ze op de omslag van het Maxim-tijdschrift en stond ze in de Hot 100-lijst in 2006. Ze nam ook deel aan het eerste seizoen van ABC's Dancing with the Stars en won het met haar partner Alec Mazo, een voormalig professioneel danseres. en producent.

Billy Miller en Kelly Monaco relatie

Terwijl Billy en Kelly het scherm delen in de serie General Hospital, waarin ze een stel spelen in romantische relaties, dachten veel fans van de serie dat ze in het echt aan het daten waren. Zowel Billy als Kelly zeggen echter dat ze gewoon goede vrienden waren. Wat hun persoonlijke leven betreft, ging Kelly uit met haar langdurige vriend sinds de middelbare school, Mike Gonzalez, en onderging een zeer pijnlijke breuk met hem. Billy, als haar goede vriend en collega, hielp haar door deze moeilijke tijd heen te komen, en suggereerde zelfs dat ze haar galajurk zou verbranden als een symbool van het einde van een relatie die 18 jaar had geduurd. Als het op zichzelf aankomt, is Billy erg geheimzinnig over alles wat met haar privéleven te maken heeft. Over zijn huidige of voormalige vriendinnen is niets bekend. Het is bekend dat Kelly noch Billy kinderen hebben.

Net klaar met onze wandeling voor het @Killylive-evenement van morgen. Het wordt een show om nooit te vergeten! Kan niet wachten om al onze te ontmoeten @Algemeen ziekenhuis en #killy fans. #billymiller #gh #killywithkindness pic.twitter.com/RwhGYDuG6K

— Kelly Monaco (@kellymonaco1) 24 februari 2018

Ze nemen vaak deel aan evenementen die worden georganiseerd door de liefdadigheidsstichting Make-A-Wish, waarbij ze nog meer redenen geven voor geruchten over hun affaire, maar ze herhalen dat ze gewoon vrienden zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Billy is verre van alle sociale-mediaplatforms en heeft geen Instagram- of Twitter-account, hoewel Kelly heel anders is; ze is erg actief op haar Instagram account, post daar regelmatig en heeft bijna 200.000 abonnees. Ze is ook erg actief op haar Twitter account, dat door meer dan 225.000 mensen wordt gelezen. Het is de moeite waard om te zeggen dat Kelly vaak hun wederzijdse foto's met Billy plaatst.

Nog een foto van Billy Miller en Kelly Monaco backstage op de 2e jaarlijkse General Hospital Convention. ?❤ #Killy #GH #GHConvention

Gepost door Billy Miller en Kelly Monaco Fans – Droomfans Aan maandag 19 maart 2018

Uiterlijk, kledingstijl

Kelly heeft lang donkerbruin haar en bruine ogen. Ze is 1,60 m lang, weegt ongeveer 43 kg en haar vitale statistieken zijn 34-21-33.

Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan glamoureuze vrouwelijke looks en draagt ​​ze vaak jurken, korte rokjes en hoge hakken. Billy heeft kort donkerbruin haar en blauwe ogen. Hij is 1,80 m lang en weegt ongeveer 83 kg, maar zijn vitale statistieken zijn niet beschikbaar.

Kelly Monaco

Susan Lee Fox

Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan stijlvolle looks, waarbij hij meestal pakken, overhemden, broeken en soms nette T-shirts draagt.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Kelly's huidige vermogen geschat op ongeveer $ 4 miljoen, terwijl Billy een indrukwekkend vermogen van $ 3 miljoen heeft opgebouwd. Ze werken allebei hard als acteurs en modellen, en krijgen steeds nieuwe aanbiedingen van commerciële bedrijven en tv-zenders, dus hun vermogen zal in de toekomst groeien.

Aanbevolen