Beroemdheden

Boonk Gang's wiki, betekenis, gearresteerd, dood, leeftijd, vermogen, gevangenis

Boonk Gang’s Wiki

John Robert Hill Jr. werd geboren op 3 augustus 1996 in Jacksonville, Florida, VS, wat betekent dat zijn sterrenbeeld Leeuw is en hij 23 jaar oud is. Onder zijn artiestennaam Boonk staat hij bekend als rapper en online persoonlijkheid. Hij werkte aan nummers als Boonk Gang, Muttin en Make No Sense en werd gevolgd door miljoenen mensen. Omdat hij succesvol is in zijn vakgebied, heeft Boonk naam kunnen maken en zijn eigen plek in de schijnwerpers hebben gekregen, maar er zijn enkele vragen gesteld over zijn privéleven en vroege en vormende jaren, en we zullen praten over die in de artikel.

Rondrit ? pic.twitter.com/pbmJVaWsMD

— Boonk Gang alias John Gabbana (@boonkganng) 15 augustus 2019

Netto waarde

Dus hoe rijk is Boonk medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze rapper een vermogen van meer dan $ 300.000, waarbij zijn vermogen is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Hij heeft echter geen informatie over zijn bezittingen, zoals huizen en voertuigen, gedeeld, maar hij lijkt zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Boonk, is hij zwart en heeft hij donker haar en donkere ogen, wat perfect bij zijn huidskleur past. Hij heeft ook talloze tatoeages, waarvan sommige zijn gezicht bedekken. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft de rapper een fit figuur en ziet hij er goed uit, wat aangeeft dat hij tijd en moeite in zijn uiterlijk steekt. Hij heeft een heel hechte band met zijn moeder, die hem vaak bezoekt in Florida en hij laat haar vaak zien op sociale media. Hij had naar verluidt een lastige opvoeding en zou vaak betrokken zijn bij kleine criminaliteit zoals diefstal en vandalisme.

Boonk Gang

Sociale media

Boonk is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media, die hij gebruikt om zijn werk te promoten en om met zijn fans te communiceren. Hij is actief op Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door 9.000 mensen op de eerste en 95.000 op de laatste . Sommige van zijn laatste berichten bevatten een tweet met het bijschrift Toon me wat liefde. Hij reageert vaak op zijn fans en zijn volgers tweeten vaak over hem terug.

Instagram

Op Instagram deelt Boonk foto's uit zijn privéleven, zodat zijn fans een kijkje kunnen nemen achter gesloten deuren. Enkele van zijn meest recente foto's zijn een van hemzelf en zijn vriendin, met het onderschrift Ik lijk op Theodore From Alvin & The Chipmunks met dit Fat Ah Face. Zijn fans leken dol te zijn op de foto, want ze lieten talloze reacties achter. Daarnaast plaatste hij een foto van zichzelf en zijn volgers merkten op hoe knap hij eruitzag, waarbij een persoon zei: Ziet er goed uit en ziet er gezond uit, bro, en een ander vertelde hem dat zijn leven zo goed aan het worden is. Hij maakt vaak grappen met mensen om hem heen en plaatst video's van de grappen en hun reacties op zijn Instagram-pagina.

https://www.instagram.com/p/BzCk4b5nikI/

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is en een behoorlijke hoeveelheid informatie deelt met zijn volgers, geeft Boonk er de voorkeur aan om wat informatie achter gesloten deuren te houden. Hij plaatst soms foto's van zichzelf en meisjes op zijn sociale media, maar hij vertelt zelden met wie hij is. Hij is nooit getrouwd geweest, maar heeft een zoon, die hij alleen op FaceTime te zien krijgt – zijn moeder is onbekend. Wie weet wat de toekomst in petto heeft voor de beroemde rapper, maar we wensen hem het beste.

Blessure

In juli 2019, Bounk is gefilmd toen hij een groep mannen naderde. Hun gesprek kan niet worden gehoord, maar in eerste instantie leek het alsof het ongevaarlijk was. Echter, een aan het zicht onttrokken man en kleiner dan de rest van de groep trof de rapper plotseling hard. Boonk ging naar zijn sociale media en sprak over het ongeluk, en voegde aan beide kanten gebroken kaak toe, operatie 7.30 uur. Bid voor mij, hou van jullie!! Ik moet ze laten zien, zelfs als ik down ben, ben ik nog steeds blij en oh als iemand het vraagt.. Ik liep tegen een muur aan. Desalniettemin, toen hij sprak op zijn sociale media, lijkt het alsof zijn blessure goed geneest en dat hij elke dag beter wordt.

Gepost door Boonk Aan woensdag 6 juni 2018

Carrière

Boonk maakte zijn debuut in 2017, toen hij het nummer Black Little Angels produceerde, dat ook op YouTube is geüpload en op het album Dubstep House Trance 2018 Top 100 Hits DJ Mix staat. Hard blijven werken, in 2018 hij bracht het album uit getiteld Dat Boonk Gang S*it, met nummers als How I Move, Neva Lack, Ventin en Green Goblin, en in hetzelfde jaar meer albums uitgebracht - John Gabbana EP bestond uit vier nummers, waaronder Never Meant To en Anyway Way It Go , en daarna het album getiteld Gabbana Attack. Als van zijn meest recente projecten bracht hij in 2019 The Book Of John uit.

Als hardwerkende jongeman was Boonk in staat om erkenning te krijgen en beter bekend te worden in de media en we zijn er zeker van dat er meer voor hem zal komen op het gebied van carrière. Het laatste nieuws is dat hij zijn professionele naam heeft veranderd in John Gabbana - 'John' ligt voor de hand, maar Gabbana moet nog worden uitgelegd.

Aanbevolen