Tv-Beroemdheden

Brandon McMillan's (Lucky Dog) Wiki. Is hij getrouwd, vrouw of homo?

Wie is Brandon McMillan?

Brandon McMillan is een Amerikaanse tv-persoonlijkheid en hondentrainer, die beroemd werd door te verschijnen in de reality-tv-serie Lucky Dog, waarin zijn trainingsmethoden zijn getoond, en zijn hulp bij het vinden van honden een plek in iemands huis. Dankzij zijn succesvolle carrière is hij behoorlijk populair geworden en heeft hij in korte tijd in meer dan 30 landen gewerkt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb tegenwoordig een lijfwacht nodig, dus heb ik de beste in de branche ingehuurd. Ik voel me nu veiliger dan ooit.

Een bericht gedeeld door Brandon McMillan (@animalbrandon) op 5 februari 2020 om 10:14 uur PST

Dus wil je meer te weten komen over deze vooraanstaande hondentrainer en dierenexpert, van zijn kindertijd tot de meest recente inspanningen? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we u kennis laten maken met Brandon McMillan.

Brandon McMillan Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Brandon McMillan werd geboren op 29 april 1997 in Trenton, New Jersey, VS; de namen van zijn ouders zijn onbekend, hoewel bekend is dat zijn vader een exotische dierentrainer was, naast zijn oom, en beiden in de entertainmentindustrie werkten.

Toen hij opgroeide, bracht Brandon tijd door met een verscheidenheid aan wilde dieren, van beren tot wolven, olifanten, grote katten en anderen. Hij hielp zijn vader en oom, en toen hij 18 jaar oud werd, verhuisde Brandon naar Los Angeles, waar hij met zijn oom begon te werken bij een trainingsbedrijf, dat zijn oorsprong had in de televisie- en filmindustrie, Hollywood Animals.

Carrièrebegin

Door voor zijn oom te werken, werd Brandon vaardiger als dierentrainer, en terwijl het bedrijf met een aantal Hollywood-beroemdheden werkte, vertakt hij zich naar talloze sterren uit de televisie- en filmindustrie.

Brandon McMillan

Geleidelijk aan werd hij populairder en in 2009 kreeg hij zijn eerste baan op tv, genaamd de gastheer van de show Night, uitgezonden op Animal Planet. De show presenteerde zijn wereldwijde reizen op zoek naar nachtelijk gedrag van 's werelds gevaarlijkste dieren.

Stijging naar bekendheid

In 2010 startte Brandon zijn eigen hondenpension en trainingsbedrijf, in een faciliteit net buiten Los Angeles. Hij begon met het trainen van hulphonden en vervolgens met therapiehonden, wat al snel behoorlijk succesvol werd, met zijn klanten, waaronder Ellen DeGeneres, Don Cheadle, James Caan, Ronda Rousey, Kate Hudson, Andy Cohen en anderen.

Hij werd ook ontdekt door Litton Entertainment, die de show Lucky Dog creëerde, die in 2013 werd gelanceerd via CBS Dream Team, en sindsdien is Brandon een nationale ster geworden en heeft hij verschillende prijzen gewonnen, waaronder drie Daytime Emmy Awards. Om verder te spreken over zijn prestaties, is Brandon ook de gastheer geweest van de documentaireshow Great White Serial Killer als onderdeel van de show Shark Week, uitgezonden op Discovery Channel, die ook bijdroeg aan zijn rijkdom.

Een geslaagde auteur

Naast zijn eigen show besloot hij zijn kennis en ervaring te delen met mensen over de hele wereld via het in 2016 verschenen boek Lucky Dog Lessons: Train Your Dog in 7 Days, waarvan de verkoop ook heeft bijgedragen aan zijn rijkdom.

Brandon McMillan Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is Brandon behoorlijk succesvol geworden, wat zijn rijkdom ten goede is gekomen. Dus, weet je hoe rijk Brandon McMillan is, vanaf begin 2020? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Brandon zo hoog is als $ 5 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet?

Brandon McMillan Persoonlijk leven, vrouw, huwelijk, is hij homo?

Als het gaat om de persoonlijke inspanningen van Brandon, is hij erg stil geweest bij het delen van details over zijn liefdesleven, wat heeft geleid tot een paar geruchten, zoals dat hij homo is. Dit zijn echter slechts geruchten, aangezien Brandon een relatie heeft met Alanna Lynn, die zelf een hondenliefhebber is, en het reddingscentrum People Loving Pets in Los Angeles runt.

In zijn vrije tijd speelt Brandon graag met zijn honden, een chihuahua genaamd Lulu en een Flat-Coated Retriever die hij Koda noemde.

Niets zegt goedemorgen als een mooie lentedag! #NYC

Gepost door Brandon McMillan Aan maandag 2 april 2018

Hij is ook een fervent duiker en surfer, terwijl hij ook Braziliaans jiu-jitsu beoefent. Hij reist graag en is vaak met zijn vrienden of familie op exotische locaties te zien.

Filantropisch werk

Naast zijn professionele werk met dieren, heeft Brandon zijn vrije tijd geïnvesteerd, aangezien hij mede-oprichter was van de non-profitorganisatie Argus Service Dog Foundation, die zich richt op het trainen van hulphonden voor militaire veteranen die niet veel geluk hadden in oorlog , en leven nu hun leven met een handicap.

Brandon McMillan Internet Fame

In de loop der jaren heeft Brandon een behoorlijke schare fans opgebouwd op sociale-mediaplatforms. Op zijn officiële Facebook-pagina hij gebruikt zijn enorme populariteit om zijn carrière te promoten, inzichten te delen in de nieuwste afleveringen van zijn show, naast tal van andere berichten. Brandon is ook behoorlijk populair op Instagram hij deelde ook vaak grappige foto's van zichzelf met honden.

Gelukkige vrijdag. Dit is wat ik het hele weekend doe. Wat ben je aan het doen? pic.twitter.com/OgeeVw9Sjj

— Brandon McMillan (@BrandonMcMillan) 31 januari 2020

Je vindt hem op Twitter ook, waarop hij meer dan 16.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente tv-persoonlijkheid en dierentrainer, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij vervolgens aan het doen is, zowel persoonlijk en professioneel.

Aanbevolen