Atleten

Bre Ladd Biografie Netto waarde. Wie is de vrouw van Luke Walton?

Bre Ladd Biografie Netto waarde. Wie is de vrouw van Luke Walton?

Bre Ladd werd geboren op 19 april 1984 in Tucson, Arizona, VS, wat betekent dat ze van Amerikaanse nationaliteit is en 35 jaar oud is, en haar sterrenbeeld Ram is. Bre is een internationale volleybalspeler, maar is nu misschien beter bekend als de vrouw van Luke Walton, een professionele basketbalspeler en coach. Getrouwd zijn met een beroemd persoon zet Ladd vaak in de schijnwerpers, en er zijn enkele vragen gesteld over haar vroege leven, vormende jaren en haar inkomen, en we zullen die vragen in dit artikel beantwoorden.

Nog een geweldige foto van Luke Walton & Bre Ladd tijdens hun huwelijksceremonie in Aspen, CO.

Gepost door Tom James Company Aan maandag 26 augustus 2013

Netto waarde

Dus hoe rijk is Bre Ladd eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze volleyballer een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ladd heeft echter geen informatie gedeeld over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, en blijft bescheiden, maar deelt ongetwijfeld met haar man, wiens rijkdom waarschijnlijk een belangrijke rol speelt in hun financiën, aangezien zijn vermogen naar schatting rond de $ 16 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Bre is blank en heeft blond haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die online beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur, wat geen verrassing is gezien het feit dat ze een voormalig volleybalspeler is. Ze ziet er goed in elkaar uit op evenementen die ze bijwoont, wat aangeeft dat ze nog steeds voor zichzelf zorgt; Ladd wordt vaak geprezen om haar modekeuzes.

Bre was een leerling van Del Oro High School, waar haar vaardigheden prominent en opmerkelijk waren. Met ingang van 2001 werd ze uitgeroepen tot de Gatorade National High School Volleyball Player en gekenmerkt als de Arizona 5A South MVP.

Bre Ladd

Na zijn toelatingsexamen schreef Bre zich in bij de Universiteit van Arizona, met als hoofdvak Community and Public Health. Ze speelde volleybal tijdens de universiteit en diende als de belangrijkste middenblokker voor de Club Cactus. Ze is echter niet meer actief in de sport en lijkt vooral gefocust op haar gezinsleven.

Sociale media

Ondanks dat ze een publiek figuur is, is Bre niet actief op sociale media, wat het voor haar fans moeilijker maakt om contact met haar te houden, vooral omdat haar man ook geen sociale media-accounts heeft, maar ze hebben nog steeds een loyale fanbase , en hun fans posten vaak over hen.

Kevin Ding, een senior schrijver van het Los Angeles Lakers National Basketball Association (NBA) team, deelde een tweet waarin stond dat Luke Walton trouwde met Bre Ladd op de top van Aspen Mountain. @josepholender: @KevinDing waar komt dit vandaan? zag Ronny vanmorgen vroeg op LAX. en veel fans feliciteerden het paar. Sinds het meest recente verleden werd Luke geprezen voor het doneren van geld aan Buddy Hield's Hurricane Dorian Relief Fund.

Echtgenoot Luke

Bre en Luke Walton ontmoetten elkaar in 2002 aan de Universiteit van Arizona en begonnen hun relatie in 2005.

Het paar trouwde pas in 2013 en het lijkt alsof ze samen met hun twee kinderen een gelukkig en welvarend leven leiden. In april 2019 diende Kelli Tennant, een voormalig Spectrum SportsNet-host, een rechtszaak aan tegen Walton die hem beschuldigde van aanranding. Veel mensen waren ongelovig, omdat ze vrienden leken te zijn - ze verschenen op het netwerk tijdens de uitzending van Luke, en hij schreef een voorwoord voor haar boek, gepubliceerd in 2014. Kelli beweert echter dat de aanval later plaatsvond, toen ze afzette een exemplaar van het boek voor hem.

Naar verluidt nodigde hij haar uit in zijn kamer in een hotel waar hij verbleef en spelde hij haar aan het bed. Luke's advocaat noemde Tennant een opportunist, geen slachtoffer en in de daaropvolgende periode startten de NBA en The Kings een gezamenlijk onderzoek.

De conclusie was dat er geen grond was voor de claim, vooral omdat Kelli weigerde mee te werken aan het onderzoek. The Kings hebben de verklaring vrijgegeven zeggen dat Luke hun hoofdcoach is en dat ze hem en zijn team steunen terwijl ze zich blijven voorbereiden op het komende seizoen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mooie kans om deze franchise te coachen. Het is misschien niet helemaal gelukt, maar dit is een hoofdstuk naar een mooie toekomst @lakers

Een bericht gedeeld door Luke Walton (@coach.walton) op 12 april 2019 om 14:03 PDT

Luke Walton Wiki en Bio

Luke Theodore Walton was geboren op 28 maart 1980 , in San Diego, Californië, VS, wat betekent dat hij 39 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Ram is. Als het om zijn gezinsleven gaat, is hij de zoon van Susie en Bill Walton – zijn vader was ook een NBA-ster. Luke is naar verluidt vernoemd naar de goede vriend van zijn vader, Maurice Lucas. Walton heeft drie broers: Adam, Nathan en Chris. Wat zijn opleiding betreft, ging Luke naar de University of San Diego High School. Hij was een prominente basketballer op de universiteit, spelend onder coach Lute Olson.

Hij de beste resultaten behaald in zijn ondergeschikt jaar, gemiddeld 15,7 punten, 7,3 rebounds, 6,3 assists, 1,6 steals en 0,6 blocks per wedstrijd. Luke is nu vooral bekend als voormalig speler, die 10 seizoenen in de NBA doorbracht en twee kampioenschappen won met de Lakers. Vervolgens werd hij in 2016 hoofdcoach van de Lakers, nadat hij al een titel had gewonnen als assistent-coach bij de Golden State Warriors. Vanaf 2019 is hij de hoofdcoach van de Sacramento Kings van de NBA.

Aanbevolen