Acteurs

Brendan Penny's Wiki, Leeftijd, Vrouw. Is hij familie van Joe Penny?

Wie is Brendan Penny?

Brendan Penny is een Canadese acteur, die zichzelf introduceerde in de wereld van entertainment met de rol van AJ Varland in de tv-thriller-dramaserie Whistler (2006), en beroemd werd met de rol van rechercheur Brian Lucas in de mysterieuze misdaaddramaserie Motive (2013-2016), onder andere rollen in zijn carrière.

Brendan Penny Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren Brendan James Penny op 9 november 1978, in Ottawa, Ontario, Canada, bracht hij zijn jeugd door tussen Ottawa en London, Ontario.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @hallmarkchannel voor zo'n geweldige tijd gisteravond op de #2019winterTCA. Veel liefde

Een bericht gedeeld door Brendan Penny (@therealbrendan_penny) op 10 februari 2019 om 9:18 uur PST

Hij heeft niet veel onthuld over zijn jeugd, inclusief de namen van zijn ouders en of hij broers of zussen heeft of niet. Voor zijn opleiding schreef Brendan zich na de middelbare school in aan Fanshawe College, London, Ontario, waar hij een bachelor of science in accounting behaalde. Hierna ging hij naar de Lyric School of Acting, gevestigd in Vancouver, British Columbia, en vestigde hij zich daar op zoek naar een acteercarrière.

Carrièrebegin

Brendans carrière begon in 2003 met een kleine rol in de tv-sci-fi dramaserie Jake 2.0, terwijl hij in 2005 verscheen in de dramafilm 'LTD.'. Het was echter in 2006 dat hij zijn eerste opmerkelijke rol kreeg, als AJ Varland in de tv-serie Whistler. De show werd behoorlijk populair in zijn geboorteland en de 13 afleveringen waarin hij verscheen, waren net genoeg om hem verder in de acteerwereld te lanceren.

Gepost door Brendan Penny Aan woensdag 26 oktober 2011

In 2009 werd hij gekozen voor de rol van Danny Newell in de tv-serie The Assistants, en datzelfde jaar speelde hij in het romantische komediedrama I Love You, Beth Cooper, met Hayden Panettiere, Paul Rust en Jack Carpenter, terwijl hij in 2010 had een kleine rol in de actie-avonturenfilm The A-Team, met in de hoofdrollen Liam Neeson, Bradley Cooper en Sharlto Copley.

Stijging naar bekendheid

Brendans ervaring verbeterde en hij werd steeds populairder in de entertainmentindustrie, wat resulteerde in opmerkelijke rollen. In 2011 begon hij met het vertolken van Calvin Hepburn in de tv-serie The True Heroines (2011-2013), terwijl 2013 behoorlijk vruchtbaar was voor de jonge acteur – hij speelde Josh in 11 afleveringen van de tv-serie The Runner, terwijl hij ook werd geselecteerd voor de rol van zijn carrière, als rechercheur Brian Lucas in de tv-serie Motive.

Hij speelde in alle 52 afleveringen van de bekroonde serie tot en met 2016, waardoor hij een nationale ster werd. Hij was nog steeds actief in andere projecten terwijl hij in de serie zat, tekende een exclusief contract met het Hallmark Channel en verscheen in verschillende televisiefilms voor het netwerk, waaronder Along Came a Nanny (2014), Tis The Season for Love (2015), en de In the Vineyard tv-serie.

In 2016 kreeg hij opnieuw een langdurige verloving, dit keer als Kevin O'Brien in de tv-serie Chesapeake Shores (2016-2018), terwijl hij recentelijk Wyatt Jackson begon te spelen in de reboot van de populaire tv-serie uit de jaren 90, Beverly Hills, 90210 – BH90210 (2019).

Brendan Penny Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, speelde Brendan in meer dan 50 films en tv-series, die allemaal hebben bijgedragen aan een grotere rijkdom van zijn vermogen. Het vermogen van Brendan Penny wordt geschat door bronnen vanaf begin 2020 tot $ 1 miljoen, wat best behoorlijk is, vind je niet?

Brendan Penny

Brendan Penny Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw

Brendan Penny is een nogal geheimzinnig persoon en heeft niet veel gedeeld over zijn persoonlijke leven, maar we hebben een paar details over hem ontdekt. Brendan is een getrouwde man en heeft twee kinderen met zijn vrouw; helaas is dit alles wat we weten, aangezien Brendan de naam van zijn vrouw nog moet onthullen en toen de twee trouwden, hoewel volgens bronnen, vond de huwelijksceremonie plaats in 2010.

Hopelijk deelt hij in de nabije toekomst meer informatie over zijn persoonlijke leven.

Is Brendan Penny verwant aan Joe Penny?

Vanwege dezelfde achternaam hebben velen vermoed dat Brendan en Joe een familieband delen, maar dat is niet het geval. De twee delen dezelfde achternaam en dezelfde passie voor acteren, maar de twee zijn op geen enkele manier verwant. Joe komt uit Londen, Engeland, en is de zoon van Italiaans-Amerikaanse ouders.

. @BrendanJPenny kinderen zijn serieus over hun liefde voor snoep! ??Wat zijn de favoriete zoete lekkernijen van jullie kinderen? #PasenUnderWraps première aanstaande zaterdag om 21:00/8c! #Lentekriebels pic.twitter.com/Izjmyga4Vy

— Hallmark-kanaal (@hallmarkchannel) 17 april 2019

Brendan Penny Internet Roem, lengte en uiterlijk

In de loop der jaren heeft Brendan een behoorlijke schare fans opgebouwd op sociale-mediaplatforms en heeft hij zijn populariteit gebruikt om zijn carrière ten goede te komen. Hij is vooral populair geworden op Instagram, waar hij zijn nieuwste carrière-inspanningen deelt, en op Twitter, hoewel hij ook op Facebook te vinden is.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is.

Als het op zijn uiterlijk aankomt, is Brendan 1,80 meter lang, wat gelijk is aan 1,83 m, en heeft blauwe ogen en bruin haar.

Aanbevolen