Acteurs

Brett Ambler (ook bekend als Kazoo Kid) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vrouw, vermogen

Wie is Brett Ambler?

Kindacteurs laten soms nooit hun volledige potentieel zien, omdat ze verdwalen in de grote entertainmentindustrie. Een van die kinderen is Brett Amber, die eind jaren 80 op het hoogtepunt van zijn populariteit was met zijn rol in de reclamespot Kazoo Kid. Sindsdien bleef Brett uit de buurt van het publieke oog, maar dook opnieuw op in 2016, waarover we later zullen praten.

Dus, wil je meer te weten komen over Brett Ambler, van zijn kinderjaren tot zijn meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we het leven en de carrière van Brett Ambler bespreken.

Bekijk dit bericht op Instagram

#hairstyle #gel #wave

Een bericht gedeeld door Brett Ambler (@brett.ambler) op 21 april 2016 om 18:32 PDT

Brett Ambler Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Brett Ambler werd geboren op 8 december 1984 in Redding, Connecticut, VS; hij groeide echter op in Boulder, Colorado met zijn drie broers en zussen. Helaas is er in de media geen informatie over zijn ouders, inclusief hun namen en roepingen. Wat zijn opleiding betreft, schreef hij zich na het afronden van de middelbare school in aan de Universiteit van Richmond, waar hij retoriek en communicatie studeerde.

Carrière en sterrendom

Brett, hoewel lang niet in de buurt van de acteurs van de A-lijst, genoot zijn deel van roem; toen hij nog maar vijf jaar oud was, werd hij gekozen voor de rol van de Kazoo Kid in de commercial You on Kazoo, gemaakt voor speelgoedfabrikant Melissa & Doug. Hij bleef tot het midden van de jaren '90 in de entertainmentwereld, maar afgezien van stemrollen in korte video's zoals Ring-along Sing-along! (1991), en If I Ran the Zoo (1992), had Brett niet veel succes. In die tijd begon zijn populariteit als ster af te nemen en hij concentreerde zich meer op onderwijs en later op andere professionele inspanningen. Om over zijn latere carrière te spreken, Brett werkte met het National Repertory Orchestra en is lid van de Actors Equity Association, naast tal van andere ondernemingen waaraan hij heeft gewerkt.

Desalniettemin volgde de bekendheid van de video You op Kazoo hem in zijn volwassen leven; in 2011 werd de video zelf herontdekt, en nadat het een aanzienlijke aanhang op YouTube had gekregen, wilde iedereen weten wie dat kind was. In 2016 haalde zijn roem hem eindelijk in en was Brett opnieuw een ster. Hij koos er echter voor om sindsdien niet te veel over zichzelf, zijn leven en zijn werk te onthullen, en blijft bescheiden, ondanks het feit dat hij wereldfaam heeft verworven.

Brett Ambler

Brett Ambler Netto waarde

Brett, die zijn hele carrière in de schaduw werkte en zich niet door de schijnwerpers liet vangen, heeft een klein fortuin vergaard door zijn professionele inspanningen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Brett Ambler is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Ambler zo hoog is als $ 500.000, wat best behoorlijk is, vind je niet? Zijn rijkdom zal ongetwijfeld toenemen als hij zijn carrière met succes voortzet.

Brett Ambler Persoonlijk leven, vrouw, kinderen, huwelijk

Wat weet je over het persoonlijke leven van Brett? Nou, hij is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven met de fans, maar sommige informatie is beschikbaar gesteld voor het publiek. Brett heeft bijvoorbeeld al een tijdje een relatie met een dame genaamd Amanda, en in september 2018 verloofde het paar zich; Hij deed zelfs heeft dit gedeeld op zijn Twitter-account . Hij woont nu in O'Fallon, Missouri.

Raad eens wie er morgen gaat trouwen?? #SpecialFriends (Ik ben het. Voor het geval iemand van jullie slecht is in raadspelletjes. Ik ga morgen trouwen.) pic.twitter.com/8bJm1f5KqK

- Brett Ambler (@brettmbler) 4 februari 2019

Brett Ambler Internet Fame

In de loop der jaren is Brett behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 22.000 volgers, met wie hij zijn meest recente inspanningen heeft gedeeld, waaronder de Kazoo Kid-tour die deze zomer 25 steden zou bezoeken. Brett is ook behoorlijk actief op Instagram, waarop hij bijna 3.000 volgers heeft, met wie hij enkele details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, waaronder tijd doorgebracht met zijn nu verloofde, in het bijzonder in de dierentuin , naast tal van andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur en muzikant, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel professioneel als persoonlijk.

Aanbevolen