Websterren

Brian David Gilbert's leeftijd, lengte, homo, partner, zus, Wiki Bio

Brian David Gilbert Wiki Bio

Brian David Gilbert werd op 29 januari 1994 geboren in de buurt van Baltimore, Maryland, VS, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal waarop hij alleen komische video's uploadt.

Bekijk dit bericht op Instagram

pax east was wild en vermoeiend en ik heb nog nooit zoveel plezier gehad

Een bericht gedeeld door Brian David Gilbert (@briamgilbert) op 5 april 2019 om 19:14 PDT

Jeugd en onderwijs

Brian bracht zijn hele jeugd door net buiten Baltimore - hij was erg sportief toen hij een kind was en hield ervan om overal aan mee te doen. Hij begon ritmische gymnastiek te doen en was er zo goed in dat hij de nationale titels wist te winnen. Hij verveelde zich echter nadat hij zich realiseerde dat hij de beste was, en ging toen over op schansspringen, maar verloor ook al snel zijn interesse daarin.

Hij groeide op met het spelen van videogames op zijn Nintendo-console en gaf er de voorkeur aan om tijd door te brengen met zijn leeftijdsgenoten. Tijdens zijn middelbare schooltijd kon hij meestal gezien worden met zijn broer Patrick en zus Laura, of videogames spelen op zijn Nintendo-, pc- of PlayStation-consoles.

Brian David Gilbert

david bugliari netto waarde

Carrière van een YouTuber

Brians carrière begon toen hij zijn Youtube kanaal op 14 augustus 2012, met het onderschrift ‘songs and things’ – zijn er momenteel bijna 220.000 abonnees, 20 miljoen views. Brian is er erg goed in om het publiek aan het lachen te maken, wat de belangrijkste reden is waarom mensen hem leuk vinden – hij is ook een stand-upcomedian, dus het is niet moeilijk te raden wat voor soort kanaal hij runt. Zijn meest populaire video is getiteld Best Comeback Ever, die slechts negen seconden duurt. Hij werd op 20 augustus 2016 op zijn kanaal geüpload en is tot nu toe bijna zes miljoen keer bekeken.

Brian is niet alleen YouTuber, maar ook geïnteresseerd in muziek en maakte een tijdje deel uit van een band genaamd The All Together.

Brian werkt momenteel voor Polygon.com als hun videoproducent, terwijl hij ook hun Unravelled-show host. Onderdeel van het artikel op polugondotcom.fandom.com staat dat Brian op 6 mei 2030 zal overlijden.

Persoonlijk leven en relaties

Hij zal altijd alleen maar grappen maken over alles, inclusief relaties, en het is daarom niet bekend of hij momenteel iemand ziet of niet.

Geruchten zeggen echter dat het meisje dat hij vaak op zijn foto's laat zien en een vriend noemt, eigenlijk zijn vriendin is - naam onbekend - maar de twee besloten hun relatie enigszins geheim te houden. Dit is niet bevestigd door Brian, maar zijn fans lijken er zeker van te zijn dat de twee aan het daten zijn.

Is hij homo?

Brian heeft niet openlijk over zijn seksualiteit gesproken en we kunnen daarom niet met zekerheid zeggen of hij hetero, homo of misschien biseksueel is. Er circuleert een gerucht op het internet dat de populaire YouTube-komiek homo is, maar dit is niet bevestigd door Bryan.

Hobby's en andere interesses

Brian is een grote fan van eten - krabben zijn een van zijn favorieten, maar hij zal met plezier elk zeevoedsel eten. Hij heeft een kat genaamd Zuko over wie hij het vaak heeft, en vaak te zien is in zijn foto's op Instagram en zijn video's op YouTube. Hij is een grote fan van reizen en ontdekken, en zijn Instagram-account is daar het bewijs van, want je kunt talloze foto's van hem vinden in plaatsen in de VS - hij brengt vooral graag tijd door met zijn vrienden en familie.

gezellig dagje uit met mijn nieuwe vriend! pic.twitter.com/f3egPs4E8z

— brian david gilbert (@briamgilbert) 14 juli 2019

Uiterlijk en vermogen

Brian is momenteel 25 jaar oud. Hij heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,75 m lang en weegt ongeveer 62 kg.

Nettowaarde is ~ $ 200.000. Brian verdient ook geld aan Patreon , maar het is niet bekend hoeveel iemand op zijn account moet zijn geabonneerd om dit te kunnen zien - het maandelijkse abonnement kost $ 1 met Brian's onderschrift: 'Je hebt besloten me voor niets een dollar per maand te geven. Ik ben je enorm dankbaar.'

Leuk weetje

Brian is bang voor paarden, wat equinofobie wordt genoemd.

Aanbevolen