Beroemdheden

Brian David Gilbert's Wiki Bio, leeftijd, lengte, vriendin of homo?

Wie is Brian David Gilbert?

YouTube en andere videostreamingdiensten zijn nieuwe manieren geworden om jezelf uit te drukken in dit informatietijdperk. Talloze mensen hebben het gebruikt om hun talenten en vaardigheden te laten zien, waaronder Brian David Gilbert, een Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid, die beroemd werd dankzij zijn absurdistische humor, die hij uitte via YouTube. Zijn officiële kanaal heeft meer dan 210.000 abonnees, en hij heeft samengewerkt met andere YouTubers door bijdragen te leveren aan het kanaal Polygon, en met Jonah Scott is hij het kanaal TheAltogether begonnen, dat ongeveer 6.000 abonnees heeft.

Dus, wil je meer te weten komen over Brian David Gilbert, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met deze prominente YouTube-persoonlijkheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

pax east was wild en vermoeiend en ik heb nog nooit zoveel plezier gehad

Een bericht gedeeld door Brian David Gilbert (@briamgilbert) op 5 april 2019 om 19:14 PDT

Brian David Gilbert Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Brian David Gilbert werd geboren op 29 januari 1994 in Baltimore, Maryland, VS, en groeide op in een klein stadje in de buurt, samen met zijn broers en zussen Patrick en Laura. Helaas ontbreekt momenteel andere algemene informatie over het vroege leven van Brian, zoals de namen van zijn ouders en hun roepingen, terwijl hij ook niet heeft vermeld op welke scholen hij heeft gezeten en of hij zich heeft ingeschreven aan een universiteit.

Carrièrebegin

Het begin van de carrière van Brian gaat terug tot 2012 toen hij zijn YouTube-kanaal begon Brian David Gilbert , hij begon echter pas met het uploaden van video's in 2017. Zijn eerste video was Thom Yorke groeide op in een schuur , die nu meer dan 265.000 views heeft, waarna Brian grappige korte video's bleef maken, zoals Bill Clinton wil geen bordspellen spelen, die nu meer dan 375.000 views heeft. Geleidelijk aan nam zijn populariteit toe en elke nieuwe video werd populairder dan de vorige.

Stijging naar bekendheid

Brians populariteit nam in een snel tempo toe, en met de video Beste comeback ooit hij bereikte het sterrendom, aangezien de video al snel meer dan een miljoen views kreeg en nu bijna zes miljoen views heeft. Dit trok de aandacht van andere YouTubers en als gevolg daarvan sloot hij zich aan bij de cast van het Polygon-kanaal, met wie hij verschillende webseries heeft gemaakt, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn populariteit en rijkdom. Sommige van de series omvatten Unravelled, waarin Brian bepaalde aspecten van een bepaalde game of gamecultuur in het algemeen besprak, dan Gill en Gilbert, waarin hij samenwerkte met Patrick Gilbert, en Good Cheap Games, onder anderen. Om verder te praten over zijn prestaties, is hij ook een ander YouTube-kanaal begonnen, The Alltogether, een mediakanaal voor zijn band, die hij met Jonah Scott heeft gevormd. Al zijn inspanningen hebben zijn rijkdom en populariteit gestaag vergroot.

Brian David Gilbert Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Brian behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Brian David Gilbert medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gilbert zo hoog is als $ 500.000, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Brian David Gilbert

Brian David Gilbert Persoonlijk leven, daten, vriendin of homo

Wat weet je over het persoonlijke aspect van Brians leven? Welnu, deze YouTube-ster heeft niet veel gedeeld over zijn persoonlijke leven, en dit heeft tot een aantal controverses geleid. Veel fans hebben zich afgevraagd of Brian homo is, vooral vanwege zijn geheimzinnige karakter, maar ook vanwege zijn persoonlijkheid, omdat hij altijd parmantig en soms meisjesachtig is. Helaas heeft Brian niets onthuld met betrekking tot zijn liefdesleven, en voorlopig blijft zijn seksuele geaardheid een mysterie. Hopelijk komt Brian in de nabije toekomst naar voren, met zijn liefdespartner, of het nu een man of een vrouw is. Voorlopig kunnen we alleen maar zeggen dat Brian vrijgezel is, geen kinderen heeft en volledig gefocust is op zijn carrière.

Brian David Gilbert Internet Fame

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, is hij erin geslaagd zijn populariteit uit te breiden naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 105.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder zijn nieuwste E3 Persconferentie maken , naast tal van andere berichten, die allemaal zijn populariteit verhoogden. Je kunt Brian vinden op Instagram ook, waarop hij meer dan 35.000 volgers heeft, en dit social media platform wat persoonlijker heeft gemaakt, zoals hij vaak deelt afbeeldingen van zichzelf met zijn kat Zuko, naast zijn grappige video's.

https://twitter.com/briamgilbert/status/1143295953065140224

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTube-persoonlijkheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Brian David Gilbert Lengte, gewicht, uiterlijk

Weet je hoe lang Brian David Gilbert is en hoeveel hij weegt? Nou, Brian staat op een fatsoenlijke 5ft 9ins, wat gelijk is aan 1,75m, terwijl zijn gewicht rond de 140lbs (65kgs) ligt, terwijl zijn lichaamsafmetingen voorlopig niet bekend zijn bij het publiek. Hij staat bekend om zijn golvende lichtbruine haar en hij heeft groene ogen.

Aanbevolen