Beroemde Echtgenoten

De vrouw van Brian Posehn, Melanie Truhett Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Melanie Truhett?

Melanie Truhett is een Amerikaanse filmmanager en -producent die, behalve dat ze vooral bekend staat om haar professionele werken aan de film Mystery Men (1999) en de tv-serie Drew Carey's Improv-A-Ganza in 2011, ook algemeen wordt erkend als de echtgenoot van collega Brian Posehn.

Gepost door Melanie Truhett Aan maandag 1 april 2019

Het vroege leven en onderwijs

Melanie is geboren in de VS, waarschijnlijk in het midden van de jaren zeventig, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit; details over haar exacte geboortedatum, evenals haar geboorteplaats en de achtergrond van haar familie, leden en broers en zussen zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt. Ook de informatie over haar opleidingsachtergrond blijft onbekend.

Carrière

Melanies professionele carrière begon in 1999 toen ze assistent werd op de set van de Sci-Fi-actiekomedie Mystery Men, met Ben Stiller, Janeane Garofalo, Geoffrey Rush en William H. Macy in de hoofdrollen. Na meer dan een half decennium lange onderbreking keerde ze terug naar de filmindustrie en werkte in 2005 voor het eerst aan een documentaire film Patriotic Act: A Jeffrey Ross Home Movie, die onmiddellijk werd gevolgd door een optreden in een aflevering van de tv-documentaireserie The Comedians van Komedie. Later dat jaar produceerde Truhett een aflevering van de televisiekomedieserie One Night Stand.

In 2009 was ze kort betrokken bij een aflevering van de tv-comedyserie Burning Hollywood, waarna ze een aflevering van The Quest for the Golden Hot Dog-comedyserie produceerde. Melanie Truhett kreeg echter meer bekendheid in 2011, toen ze werkte aan in totaal 40 afleveringen van de tv-komedieshow Drew Carey's Improv-A-Ganza.

In 2012 was ze betrokken bij de productie van de korte film We Think Nate Torrence is Dead, terwijl Melanie in 2014 twee korte vervolgfilms produceerde, getiteld Night Night with Ron Funches en Night Night with Ron Funches Ep 2. Enkele van Truhetts meest recente engagementen in haar professionele portfolio onder meer een optreden in Coming to the Stage tv-comedyshow in 2018, evenals de uitvoerend producent van de tv-film Ron Funches uit 2019: Giggle Fit.

Melanie Truhett's huwelijk met Brian Posehn

Melanie is een getrouwde vrouw - sinds 2004 is ze getrouwd met de Amerikaanse acteur, schrijver, muzikant en komiek Brian Posehn, die het meest populair is vanwege zijn hoofdrol in The Sarah Silverman Program en The Big Bang Theory tv-series. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2000 en begonnen kort daarna te daten. Nadat ze hun relatie gedurende meer dan vier jaar gestaag hadden opgebouwd, besloten ze om het naar een hoger niveau te tillen en stapten in het huwelijksbootje - hun privé-huwelijksceremonie vond plaats op de 4eSeptember 2004. Tot nu toe hebben de twee één kind verwelkomd, een zoon wiens naam tot nu toe niet publiekelijk is onthuld.

Vanmorgen om 4.15 uur mijn nerdgrot verlaten. Drie dagen lang leuke shows vanaf vanavond in het Rex Theatre in Pittsburgh,…

Gepost door Brian Posehn Aan Donderdag 8 juni 2017

Brian Edmund Posehn werd geboren op de 6eJuli 1966 in Sacramento, Californië, VS, en behalve van Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit, is hij ook van Noorse, Zweedse, Ierse, Engelse, Italiaanse en Duitse afkomst. Na toelating tot de Sonoma Valley High School in 1984, schreef hij zich in aan de California State University, Sacramento. Zijn professionele carrière begon in 1994 en zijn eerste grote acteeroptreden vond slechts een jaar later plaats, toen hij begon te schitteren in de populaire televisiekomedieserie Mr. Show met Bob en David van HBO. Sindsdien heeft Brian bijna 120 acteercredits toegevoegd aan zijn professionele portfolio , waaronder optredens in enkele van de wereldwijd populaire en geprezen tv-series zoals Seinfeld, Everybody Loves Raymond, Californication, Kim Possible, The Simpsons, Will & Grace en New Girl, evenals in films zoals Run Ronnie Run (2002), Sleeping Dogs Lie (2006), Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007), Sex Drive (2008), The Five-Year Engagement (2012) en de titelrol in de komediefilm Uncle Nick uit 2015.

Voor zijn geweldige optredens in de tv-serie Mr. Show met Bob en David werd Posehn genomineerd voor de prestigieuze Primetime Emmy Award in 1998 en 1999, maar zijn meest memorabele acteerwerk tot op de dag van vandaag is zeker de weergave van de terugkerende rol van geoloog Bert Kibbler in de succesvolle sitcom van CBS en Golden Globe-winnende tv-serie The Big Bang Theory.

Aangezien er geen geruchten of controverses in de massamedia circuleren over Melanie of Brian, kan worden geconcludeerd dat ze gelukkig getrouwd zijn. Met haar gezin woont ze in Los Angeles, Californië.

Mijn boek Forever Nerdy is VANDAAG eindelijk overal verkrijgbaar. Bekijk het alsjeblieft. https://t.co/0xu2y56i97 pic.twitter.com/ev249K90Xu

— Brian Posehn (@thebrianposehn) 23 oktober 2018

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze Amerikaanse manager en producer tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Melanie Truhett is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Truhett, sprekend vanaf medio 2019, meer dan $ 2 miljoen bedraagt, verworven door haar carrière in de filmindustrie die al meer dan 15 jaar actief is, evenals door haar huwelijk met Brian Posehn , waarvan het vermogen momenteel wordt geschat op meer dan $ 3 miljoen.

Aanbevolen