Atleten

Brigitte Goudz's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, gewicht, vriendje

Het vroege leven, familie

Brigitte Goudz is geboren op 24 juli 1994 in Pennsylvania USA, dus onder het teken Leo en met Amerikaanse nationaliteit. Brigitte heeft nooit iets over haar ouders gedeeld, zoals het plaatsen van foto's van hen, dus het is moeilijk om informatie te vinden over hun leeftijden en beroepen. Haar zus Alex deelde echter verschillende foto's van hun moeder, maar noemde nooit iets over haar in het bijzonder. Brigitte heeft dus twee oudere zussen: Amelia Sukiennik is een ervaren kapper en heeft haar eigen kapsalons genaamd Amelia Rebecca, en haar oudste zus is Alexandra Michelle – er is niets bekend over haar baan en leeftijd, hoewel bekend is dat ze een hechte relatie heeft met Brigitte en veel geld uitgeeft vrije tijd samen, wandelen, wandelen en gewoon plezier maken. Vanaf haar vroege jaren had Brigitte een laag zelfbeeld en had ze helemaal geen zelfvertrouwen, maar op 18-jarige leeftijd begon ze naar de sportschool te gaan; zodra ze de eerste tekenen van haar lichaamstransformatie zag, begreep ze dat het haar manier was en besloot ze van fitness haar beroep te maken.

Opleiding

Er is bijna niets bekend over Brigitte's opleiding, behalve dat ze in 2012 afstudeerde aan de middelbare school in Pennsylvania. Ze heeft nooit vermeld aan welke hogeschool of universiteit ze is afgestudeerd, hoewel haar Instagram-beschrijving zegt dat ze een BA in biologie heeft.

Brigitte Goudz

Ik was een jongen

Carrière

Zodra ze naar de sportschool ging en haar training als een mogelijke fulltime baan zag, besloot ze de stadia van haar transformatie vast te leggen met behulp van foto's. Dus begon ze haar Instagram-account in juli 2012 om de wereld te laten zien hoe een vrouw kan profiteren van consistente training, inclusief oefeningen voor gewichtheffen. Ze ging door met trainen en trok een breed publiek naar haar Instagram-profiel en deelde haar inspirerende gedachten met haar abonnees: 'Deze verandering en het positieve zelfbeeld dat ik kreeg door bodybuilding motiveerde me enorm'.

Ze moedigde andere vrouwen aan om niet alleen cardio- en lichtgewichttraining te doen, maar drong erop aan dat de ware schoonheid van het vrouwenlichaam in de volledige vorm van de spieren ligt. Ze laat regelmatig haar massieve dijen en schouders zien en is trots op haar lichaam, om nog maar te zwijgen van alle negatieve opmerkingen, hoewel er genoeg van onder haar foto's staan. Veel mensen denken dat Brigitte er te omvangrijk uitziet voor een fitte vrouw, maar zulke meningen interesseert haar niets. Bijna 500.000 abonnees op haar Instagram-account ondersteunen haar carrière en helpen haar haar droom na te jagen - andere mensen (vooral vrouwen) beïnvloeden om een ​​betere levensstijl te maken door regelmatig in de sportschool of thuis te trainen en gezond te eten .

Naast deelname aan verschillende fitnesswedstrijden en kampioenschappen, werkt ze ook als fitnessmodel bij verschillende merken en bedrijven, zoals Violate the Dress Code, Palm Organix en Granite Supplements.

https://www.youtube.com/watch?v=AKY1067AVlY

Beginnersfouten, beoordelingen en ondersteuning voor nieuwkomers

Brigitte staat bekend om haar delicate houding ten opzichte van alle nieuwkomers die besluiten om regelmatig trainen een deel van hun leven te maken. In haar Instagram-blog deelt ze vaak haar ervaringen en legt ze de meest voorkomende beginnersfouten op het pad van bodybuilding uit. Ze vertelde dat ze eerder te veel trainde en elke dag hard trainde in de sportschool. Dit verkeerde trainingsschema veroorzaakte problemen met haar spieren - ze groeiden niet snel genoeg. Ze begreep dat ze niet genoeg voedingsstoffen binnen kreeg en veranderde daarom haar dieet, en gaf haar lichaam genoeg tijd om te rusten, en kreeg de resultaten waar ze van had gedroomd, en al deze informatie gaf ze door aan haar publiek.

Voeding en gezonde voeding

Brigitte neemt haar dieet zeer serieus, besteedt veel tijd aan het plannen van haar maaltijden een week vooruit en telt altijd de calorieën in haar gerechten. Het ziet er misschien moeilijk uit, maar voor Brigitte is het een deel van haar werk - goed opletten wat ze eet om niet te veel te eten en niet te zwaar te worden. Ze vertelde ooit dat ze een speciale applicatie voor mobiele telefoons gebruikt om dit proces sneller en gemakkelijker te maken. Ze deelt dat het beter is om een ​​vast dieet aan te houden en de hele tijd gezond te eten, en niet te veel te veranderen. Het helpt een persoon om zich niet beperkt te voelen in de keuze van gerechten, en toont alle mogelijkheden van constant gezond eten. Brigitte geeft de voorkeur aan seizoensgroenten en fruit en eet vaak veganistisch omdat ze het erg voedzaam en lekker vindt.

Brigitte zorgt er ook voor dat ze allerlei micro- en macronutriënten binnenkrijgt. Om voldoende eiwitten binnen te krijgen adviseert ze om meer biologische kip en rundvlees, eieren, Griekse yoghurt en kwark in het dieet op te nemen. Tot haar favoriete groenten behoren tomaten en komkommers, sla, spinazie en rode biet. Ze houdt ook van pompoen en zoete aardappelen en eet soms zelfs volkorenbrood om ervoor te zorgen dat ze voldoende koolhydraten binnenkrijgt. Om haar dieet met voldoende vetten te verpakken, raadt Brigitte aan om noten (amandelen zijn haar favoriete), kokos- en olijfolie te eten. Ze gebruikt ook supplementen om haar lichaam op een goede manier te laten groeien, zoals L-Carnitine, Yohimbine, Creatine, enz.

Priveleven

Er is geen informatie over het persoonlijke leven van Brigitte. Ze heeft nooit foto's van een huidige of voormalige vriend genoemd of gepost. Ze verschijnt vaak met haar vriendinnen, dus er waren geruchten dat ze lesbisch is, hoewel Brigitte deze informatie nooit heeft bevestigd. Ze heeft nog geen kinderen.

Als je inzoomt, kun je letterlijk zien dat ik mijn tranen probeer in te houden terwijl ik recht in het zonlicht staar?-••Legging:...

Gepost door Brigitte Goudz Aan dinsdag 29 januari 2019

Hobby's en interessante weetjes

  • Brigitte houdt van wandelen op zulke rustige plekken als Ricketts Glen State Park waar ze dicht bij de natuur kan zijn en wilde watervallen en bossen kan bekijken.
  • Ze is een kattenliefhebber en heeft een kat genaamd Sammy .
  • Ze is een fan van Marvel-films en heeft zelfs een keer een cosplay gedaan Wonder Woman .
  • Brigitte is een zeer communicatief persoon en heeft veel vrienden in de fitnessbranche.
  • Ze noemde ooit Ariel Khadr, de professionele atleet van IFBB, en Cassandra Martin, een beroemde fitnessinstructeur, de mensen die ze hartstochtelijk volgt en geïnspireerd wordt door hun werk en resultaten.

Brigitte Goudz

Aanwezigheid op sociale media

Brigitte's belangrijkste platform waarop ze haar carrière promoot, is Instagram - her profiel heeft bijna 500.000 abonnees. Haar Facebook pagina heeft meer dan 25.000 volgers. Ze heeft geen Twitter-profiel en ook geen YouTube-kanaal, hoewel YouTube vol staat met het uitwerken van video's op verschillende motiverende sportkanalen. Brigitte heeft een persoonlijke website waarop ze voedingsplannen, dieetprogramma's en trainingsprogramma's verkoopt.

Bekijk dit bericht op Instagram

@palmorganix gaat er prat op samen te werken met een vooraanstaand U.S.-Based Biosciences Laboratory en een vooraanstaande farmaceutische CBD-wetenschapper. Eindelijk een gerenommeerd bedrijf gevonden om achter te staan ​​dat ook furore maakt in de hennepgemeenschap! @ministryofhemp. Voor iedereen die zich zorgen maakt over het falen van een drugstest of gewoon aarzelend is vanwege een gebrek aan kennis, maak je geen zorgen. Palm Organix verzekert: * Nul THC * Geen pesticiden * Volledig spectrum * Geen metalen * Biologisch * Farmaceutische kwaliteit * Snelle absorptie * Niet-GMO * Voldoet aan Farm Bill * Kwaliteitsproductie? 100% tevredenheid gegarandeerd of uw geld terug!! Welk bedrijf doet dat tegenwoordig?! Ik zal wachten..

Een bericht gedeeld door Brigitte Goudz (@brigittegoudz) op 13 januari 2019 om 12:00 uur PST

Verschijning

Brigitte heeft lang van nature donkerbruin haar dat ze graag steil draagt; ze heeft hazelnootkleurige ogen. Brigitte is 1,67 m lang, weegt ongeveer 66 kg en haar vitale statistieken zijn 35-25-38. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan sportieve en stijlvolle kleding, vrouwelijke korte rokjes die haar volumineuze dijen benadrukken. Ze heeft ook een tatoeëren onder haar nek op het bovenste deel van haar rug waarop een Unalome staat afgebeeld - een symbool voor de reis naar verlichting. Brigitte deelde dat deze tatoeage symboliseerde dat iemands levenspad niet altijd perfect is en misschien niet meteen in de goede richting gaat, maar dat je wijsheid en begrip moet hebben dat de weg naar perfectie een reis is van harde lessen om te leren.

Netto waarde

Brigitte heeft haar Instagram-account zeer serieus genomen en ze verdient tot $ 2.400 per post. Ze profiteert ook van verschillende commerciële contracten en gesponsorde berichten van bedrijven en merken zoals: De dresscode overtreden , Reelspier koopwaar, Granietsupplementen en Palm Organix . Ze verdient een indrukwekkend bedrag aan haar fulltime baan als fitnessinstructeur en verkoopt haar trainingsprogramma's en voedingsplannen online op haar website. Haar totale vermogen wordt volgens gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen.

Aanbevolen