Fitness Instructeur

Brigitte Goudz (Wonder Woman) Wiki Biografie, leeftijd, lengte

Brigitte Goudz (Wonder Woman) Wiki Biografie

Brigitte Goudz werd geboren in Pennsylvania, VS, op 24 juli 1994, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar Instagram-account en als fitnessinstructeur. Brigitte is ook een fitnessmodel en werkt momenteel samen met verschillende merken en bedrijven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Moet handelsmerk deze grijns?

Een bericht gedeeld door Brigitte Goudz (@brigittegoudz) op 16 maart 2019 om 11.30 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Brigitte praat meestal niet over haar vroege leven zoals ze heeft gedaan verklaarde zichzelf hoe dat een periode was waarin ze een slecht beeld van zichzelf had en weinig zelfvertrouwen. Daarom was ze niet erg geliefd bij haar leeftijdsgenoten tijdens de middelbare school, die haar plaagden en pestten - ze konden dat alleen omdat Brigitte zelf erg onzeker was. Nadat ze zich had ingeschreven voor de middelbare school, schreef ze zich niet in op de universiteit, maar ging ze liever naar de sportschool, en zo begon haar latere carrière.

Brigitte is ook behoorlijk geheimzinnig als het gaat om haar ouders, omdat ze niet over hen heeft gesproken - ze praat ook niet over het hebben van broers en zussen, daarom wordt gezegd dat ze enig kind is, maar dit is niet bevestigd door de populaire fitnessinstructeur.

Carrière van een fitnessmodel

Brigitte's carrière begon in juli 2012, toen ze begon met het uploaden van foto's van haar trainingsroutines op haar Instagram-account. Ze bouwde langzaam haar fanbase op op haar Instagram-account, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze werd uitgenodigd voor fotoshoots - terwijl de eerste reguliere modellenshoots waren, ontving ze al snel aanbiedingen van sportbladen die haar op hun voorpagina's wilden hebben. Het duurde niet lang voordat Brigitte een veelgevraagd fitnessmodel werd - vandaag heeft ze haar eigen website waarop ze gratis tips en advies geeft, terwijl je haar ook kunt betalen om je online of persoonlijk te leren sporten als je wonen in dezelfde stad.

Ze wordt momenteel gesponsord door verschillende fitnessbedrijven, waaronder Violate The Dress Code, Granite Supplements, Nutrichef, I Sew It You Show It en verschillende anderen.

Brigitte Goudz

Persoonlijk leven en relaties

Brigitte is nogal geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze geen details over haar vroegere en huidige relaties met het publiek heeft gedeeld.

Brigitte die niet over haar liefdesleven praat, is de belangrijkste reden achter de geruchten die een paar maanden geleden op het internet circuleerden - geruchten zeggen dat de populaire fitnessinstructeur biseksueel of lesbisch zou kunnen zijn, aangezien het gerucht gaat dat ze met een van haar aan het daten is beste vrienden met wie ze een foto geüpload twee maanden geleden. Brigitte is niet ingegaan op geruchten over haar liefdesleven en houdt al haar persoonlijke dingen voor zichzelf.

Afgaande op haar sociale-mediaplatforms lijkt Brigitte momenteel vrijgezel, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Hobby's en interesses

Brigitte is een grote fan van sporten en heeft haar eigen idolen - ze heeft tot nu toe Cassandra Martin genoemd, een bodybuilder, en Ariel Khadr, een IFBB Pro-atleet. Naast sporten en haar vrije tijd in de sportschool doorbrengen, heeft Brigitte ook andere interesses. Een daarvan is reizen, en ze gaat vaak naar aantrekkelijke locaties, of het nu is omdat haar modellenfotoshoots daar worden gehouden of omdat ze het gewoon voor de lol doet - veel foto's van talloze bestemmingen zijn te vinden op haar Instagram-account. Ze is ook een grote dierenliefhebber, en hoewel ze een huisdier wil hebben, kan ze dat niet omdat ze niet genoeg vrije tijd heeft om zich eraan te wijden. Ze is geïnteresseerd in allerlei sporten en zal nooit een aanbod weigeren om iets nieuws te proberen.

Brigitte is een groot liefhebber van tv-series en muziek, terwijl ze zelden films kijkt omdat ze te veel van haar tijd in beslag nemen.

Brigitte's trainingsroutine

Brigitte heeft haar gebruikelijke wekelijkse gedeeld trainingsroutine met het publiek, hoewel ze niet precies wist welke oefeningen ze gewoonlijk doet. Ze zal altijd even de tijd nemen om op te warmen voordat ze gaat sporten, wat volgens haar ook heel belangrijk is voor je lichaam om onnodige blessures te voorkomen:

 • Op maandag doet Brigitte meestal zware bovenlichaamtraining;
 • Op dinsdag doet ze zware onderlichaamtraining;
 • Brigitte neemt woensdag vrij;
 • Op donderdag doet ze quadriceps en borst;
 • Vrijdag is de dag voor rug en armen;
 • Zaterdag is voor een pauze of voor haar schouders, benen en biceps;
 • En de zondagen zijn ofwel een pauze (als ze op zaterdag aan het trainen was) of ze werkt aan haar schouders, benen en biceps.

Brigitte heeft ook verklaard dat haar favoriete oefeningen pull-ups en kniebuigingen zijn, terwijl de favoriete delen van haar lichaam haar benen en bilspieren zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=AKY1067AVlY

Voeding

Brigitte heeft ook verklaard dat ze niet erg slim was toen ze naar de sportschool ging - ze hield zich niet aan enkele van de eenvoudigste regels over eten, wat ook belangrijk is, omdat voedsel net zo belangrijk is als je oefeningen. Omdat ze niet goed at, ontwikkelde Brigitte's lichaam zich niet zoals ze wilde, maar toen ze advies kreeg van andere mensen in de sportschool, veranderde Brigitte haar dieet en begonnen haar spieren zich sneller te ontwikkelen. Een ander ding dat ze niet goed deed, was rust nemen, omdat het erg belangrijk is dat je spieren een vrije dag hebben.

Brigitte heeft aangegeven dat het voor iemand die dagelijks beweegt erg belangrijk is om eiwitten, groenten, koolhydraten en vetten te eten:

 • Haar favoriete bronnen van eiwitten zijn eieren, kip, rundvlees, yoghurt en kwark;
 • De groenten die ze graag eet zijn sla, sperziebonen, komkommer, tomaat, spinazie zoals Popeye en rode biet;
 • Ze haalt haar koolhydraten uit fruit, zoete aardappelen, havermout, pompoen en volkorenbrood;
 • En ze haalt haar vetten uit amandelen, pindakaas (veel is niet goed voor je), en olijfolie en kokosolie.

Vis is ook een heel belangrijk onderdeel van je dieet, vooral vanwege de olie, en je moet het minstens twee keer per week eten.

Naast voedsel neemt Brigitte verschillende supplementen, waaronder BCAA's, ZMA, Whey Protein, L-Carnitine, Creatine en Yohimbine.

Brigitte Goudz

Uiterlijk en vermogen

Brigitte is bijna 25 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, is 1,67 m lang en weegt ongeveer 63 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar nettowaarde vanaf medio 2019 geschat op meer dan $ 600.000, en stijgt gestaag dankzij tal van activiteiten waaraan ze momenteel werkt.

Happy Valentine's Day oh whateva ?-•@violatethedresscode geeft terug op deze feestdag door 15% korting te geven op de uitverkoop met code VDAY15. ??-•www.violatethedresscode.com/brigitte

Gepost door Brigitte Goudz Aan Donderdag 14 februari 2019

Aanwezigheid op sociale media

Brigitte is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat dit een belangrijk onderdeel is van haar modellencarrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in juni 2012, maar het lijkt erop dat ze er sinds 30 juli 2013 niet meer actief op is geweest Instagram-account is waar ze populair om is, want het telt bijna 500.000 volgers terwijl ze er bijna 700 foto's op heeft geüpload. Ze heeft ook een Facebook-pagina die meer dan 26.000 volgers telt.

Brigitte heeft ook haar eigen website waarop je iets over haar kunt lezen, haar trainingsroutines kunt bekijken, getuigenissen van andere mensen kunt lezen, haar merchandise kunt kopen of contact met haar kunt opnemen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen