Acteurs

Brittany O'Grady's Wiki Biography, ouders, etniciteit, vermogen

Wie is Brittany O'Grady?

Brittany O'Grady werd geboren op 2 juni 1996 in Arlington, Virginia, VS, en is een actrice, vooral bekend door haar populariteit als onderdeel van de televisieserie Star in 2016, als personage Simone. Ze heeft talloze liedjes gezongen tijdens de show en is verschenen in andere televisieprojecten.

Het vermogen van Bretagne O'Grady

Hoe rijk is Brittany O'Grady? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, verdiend door een tot nu toe korte maar succesvolle carrière in acteren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Brittany O'Grady (@brittanyogrady) op 28 januari 2020 om 9:27 uur PST

Ze zit eigenlijk al in de entertainmentindustrie sinds ze vier jaar oud was, inclusief commercieel werk.

Het vroege leven en het begin van acteren

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Bretagne voorafgaand aan haar roem als actrice, met weinig details als het gaat om haar familie en jeugd. Het is bekend dat ze opgroeide met een jongere broer, en haar familie is erg actief in de kerk, en ze groeide daar op met optreden en ontwikkelde haar talenten.

Uiteindelijk probeerde ze een acteercarrière na te streven, en een van haar vroegste projecten werd het gezicht van het National Food Stamp Program - ook bekend als Supplemental Nutrition Assistance Program ( SNAP ), het biedt hulp bij het kopen van voedsel voor mensen met een laag en geen inkomen in de VS. Het is een programma dat wordt beheerd door het Amerikaanse ministerie van landbouw als onderdeel van de Food and Nutrition Service (FNS), en in 2018 heeft het voedsel geleverd aan ongeveer 40 miljoen Amerikanen.

Bretagne Ogrady

Het is het grootste voedingsprogramma van de FNS en de voordelen zijn afhankelijk van de grootte van het huishouden, de uitgaven en hun inkomen.

Televisie Werk

O'Grady's talent voor optreden en haar consistente commerciële werk bezorgden haar uiteindelijk een rol in de ABC-sitcom van 2013 getiteld Trophy Wife - gemaakt door Sarah Haskins, het duurde slechts één seizoen bestaande uit 22 afleveringen. De serie concentreerde zich op een jong feestmeisje dat trouwde met een advocaat van middelbare leeftijd, waardoor ze betrokken raakte bij de twee ex-vrouwen van haar man en zijn drie kinderen.

De serie was bedoeld om zowel het huwelijk als de generatiekloof te onderzoeken en de moderne gezinsdynamiek aan te pakken. Nadat ze met Trophy Wife had gespeeld, werd ze gecast in de televisieserie The Messengers, die het volgende jaar op The CW werd uitgezonden, maar na één seizoen werd geannuleerd. De show volgt het verhaal van een mysterieus object dat de aarde raakt en een schokgolf waarbij vijf mensen om het leven komen, om even later weer tot leven te worden gewekt.

Ze ontdekken dan dat ze bovennatuurlijke gaven hebben, waardoor ze op ramkoers met elkaar komen, omdat ze ontdekken dat ze misschien de enige hoop zijn op een dreigende breuk.

Ster en recente inspanningen

Een van Bretagne's nieuwste en meest opvallende projecten is als een van de hoofdpersonages in de Fox-muzikale dramaserie getiteld Ster , naast Ryan Destiny en Jude Demorest, die het verhaal volgt van drie jonge zangers terwijl ze hun weg naar succes in de muziekindustrie volgen. De show speelt zich af in Atlanta en biedt veel originele muziek en enkele muzikale fantasiescènes.

Andere sterren van de show zijn Benjamin Bratt, Queen Latifah en Quincy Brown. De show speelde ook Amiyah Scott, waardoor ze de derde openlijk transgender persoon was die een personage met hetzelfde geslacht speelde in een scriptserie, na Laverne Cox en Jamie Clayton.

De show werd drie seizoenen uitgezonden en was een samenwerking tussen Lee Daniels Entertainment en 20eCentury Fox-televisie. De show ging ook in première op Netflix, maar werd in 2019 geannuleerd. Haar personage wordt afgeschilderd als zeer ambitieus en opportunistisch, maar ze zei in een interview dat haar personage qua persoonlijkheid totaal het tegenovergestelde van haar is.

Wauw! Veel dank aan iHeartRadio en Honda Stage voor het hosten van STAR's eerste live cast-optreden om de finale te vieren...

Gepost door Brittany O'Grady Aan vrijdag 17 maart 2017

Haar succes in Star bracht haar ertoe op te treden in het Witte Huis en de Teen Choice Awards.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat O'Grady een relatie heeft met een man genaamd Ben, hoewel er niet veel over hem bekend is, behalve het feit dat ze ongeveer dezelfde leeftijd hebben, met een paar foto's van hem beschikbaar via haar online rekeningen. Ze heeft verschillende honden. Ze geniet van de natuur en het buitenleven.

Net als tal van actrices, is ze zeer actief online via accounts op sociale media.

Ze heeft een account op Instagram en gebruikt de website om een ​​beetje van haar leven buiten het werk te laten zien. Hoewel haar account voornamelijk uit persoonlijke foto's bestaat, zijn er ook enkele foto's met medeacteurs en castleden aanwezig. Ze heeft ook een account op Twitter, dat ze gebruikt om haar werk te promoten, evenals enkele van haar pleidooien. Een ander account dat ze heeft, is op Facebook, hoewel het het minst actief is omdat ze sinds 2017 niets nieuws op het account heeft gepost. Ze heeft ook een persoonlijke website , die vooral dient als een portfolio voor haar om meer acteermogelijkheden te krijgen.

Aanbevolen