Modellen

Brittanya O'Campo wiki, leeftijd, lengte, etniciteit, echtgenoot, operatie

Wie is Brittanya O'Field?

Brittanya O'Campo is een model en reality-tv-ster, die in meer dan 20 spraakmakende tijdschriften heeft gestaan, waaronder Inked, Alt, Savage en Urban Ink, naast vele andere. Ze was te zien in verschillende realityshows, waaronder Rock of Love met Bret Michaels (2009), en is ook een ster op sociale media geworden, met meer dan 16,5 miljoen volgers op Instagram alleen.

Mijn vriend Brittanya Razavi is erg mooi en nuchter, mijn jongen moe is een gelukkige kerel in de hele wijde ...

Gepost door Luis Dazz Dilly Nava Aan woensdag 23 april 2014

Brittanya O'Campo Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Brittanya O'Campo werd geboren op 7 juli 1985 in Oxnard, Californië; Brittanya groeide op in een groot gezin met vier broers en zussen en had een nogal moeilijke jeugd omdat het gezin in armoede leefde. Om hun problemen te vergroten, werd Brittanya's vader gearresteerd en naar de gevangenis gestuurd; de reden achter zijn opsluiting is niet onthuld, maar in die tijd was Brittanya al aan het werk en zwanger.

Ze beviel van haar eerste kind toen ze nog maar 16 jaar oud was, en haar pasgeboren baby werd verzorgd door de grootouders van Bretagne. Als het op haar opleiding aankomt, heeft Bretagne er niet veel over onthuld, en zegt alleen dat formeel onderwijs je de kost zal opleveren; zelfstudie zal je een fortuin opleveren!

Carrièrebegin

Brittanya's carrière begon halverwege de jaren 2000, toen ze naam begon te maken in de modellenwereld. Al snel werd ze gekozen als castlid in de show Rock of Love met Bret Michaels in 2009; ze werd uitgeschakeld in het midden van de show, maar het was net genoeg om haar naar de entertainmentwereld te lanceren.

Brittany

Later hetzelfde oor, speelde ze in de spin-off van de Rock of Love met Bret Michaels, getiteld Charm School met Ricki Lake. Hoewel ze geen van de wedstrijden won, werd Bretagne steeds populairder. Brittanya begon haar Instagram-pagina in 2012 – aanvankelijk uploadde ze alleen foto's van zichzelf en haar zoon, maar naarmate haar populariteit toenam, voegde ze foto's van zichzelf toe in uitdagende kleding en poses, wat alleen maar meer mensen naar haar pagina trok.

Stijgen naar het sterrendom

Geleidelijk aan werd Brittanya populairder en haar Instagram-pagina bereikte al snel meer dan een miljoen volgers. Ze is sindsdien erg populair geworden op Instagram en heeft inmiddels meer dan 16,5 miljoen volgers. Verder is ze te zien in tal van tijdschriften en heeft ze haar eigen kledingmerk gelanceerd - 187 Avenue - waarin 187 staat voor het Californische wetboek van strafrecht voor de misdaad van moord. Om verder te praten over haar prestaties en inspanningen, heeft Brittanya haar eigen website gelanceerd, BrittanyaTV op het StreamX-platform, en voor slechts $ 19,55 per maand heb je toegang tot haar privégedeelte, vol met provocerende video's en foto's.

Brittanya O'Campo Netto waarde

Nettowaarde is ~ $ 8 miljoen

Brittanya O'Campo Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Brittanya is getrouwd met Moe Razavi en het echtpaar heeft samen vier kinderen; helaas is er geen informatie wanneer de twee trouwden en de namen van hun kinderen. Hopelijk wordt ze meer open over haar persoonlijke leven en begint ze informatie te delen met haar fans.

https://www.instagram.com/p/Bq0xmbZgRqB/

In 2008 viel Brttanya een vrouw aan en hiervoor kreeg ze een gevangenisstraf van zes maanden, uitgezeten in 2010. Ze was weg van de media en kon alleen brieven ontvangen van haar fans en familie.

Brittanya O'Campo Internet Fame

Instagram heeft Brittanya's carrière geholpen en heeft nu meer dan 16,5 miljoen fans op dit sociale mediaplatform, maar sindsdien heeft ze haar populariteit ook uitgebreid naar Twitter en Facebook. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 670.000 volgers, die ze heeft gebruikt om haar carrière in de porno-industrie te promoten. Je kunt Brittanya ook vinden op Facebook, waar ze iets meer dan 5.000 volgers heeft.

Brittanya O'Campo Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Brittanya staat op 1,52 m, weegt ~123lbs of 56kgs en haar lichaam is 36-25-35inch; haar bh-maat is 36D. Brittanya heeft zwart haar, hoewel ze het vaak in verschillende kleuren verft, en bruine ogen.

Aanbevolen