Acteurs

Brooke D'Orsay's Wiki Bio, echtgenoot, vermogen. Is ze getrouwd?

Wie is Brooke D'Orsay?

Brooke D'Orsay werd geboren op 17 februari 1982 in Toronto, Ontario, Canada, en is een actrice, vooral bekend van haar werk in televisieshows zoals Royal Pains en Two and a Half Men. In Canada staat ze ook bekend om haar werk waarin ze het personage Caitlin Cook uitspreekt in de animatieserie getiteld 6teen.

Bekijk dit bericht op Instagram

#TCA2019 Wat een prachtige avond! Bedankt @billabbotthc, @michellevicaryhc, @poperandy voor het creëren van de gelukkigste werkomgeving waar iemand ooit om zou kunnen vragen. ️

Een bericht gedeeld door Brooke D'Orsay (@brookedorsay) op 13 februari 2019 om 18:59 uur PST

Het vermogen van Brooke D'Orsay

Hoe rijk is Brooke D'Orsay? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als actrice. Haar bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, zowel op televisie als in film. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van acteren

Er is heel weinig bekend over het leven van Brooke voordat ze beroemd werd als actrice. Het is bekend dat ze opgroeide in Toronto en dat haar familienaam van Hugenoten is. Ze zijn een lijn van Franse protestanten die vasthielden aan de hervormde traditie van het protestantisme en een aanzienlijk deel van de Franse bevolking vormden van de jaren 1500 tot de jaren 1600.

Brooke D'Orsay

glenda lewis eerste echtgenoot

Er zijn geen details over haar opleiding en haar ervaringen die haar ertoe brachten te streven naar een carrière als actrice. Haar eerste grote acteerbaan vond plaats in 2001, waarmee ze haar carrière als professional een kickstart gaf. Ze verscheen in de film Why Can't I Be a Movie Star waarin ze het personage Jennifer Kruz speelde. Ze volgde de rol op met meer projecten op televisie, waaronder in Doc, een medisch drama dat bekend staat om zijn sterke christelijke ondertoon. Ook speelde ze het personage Justine in Soul Food, een Showtime-serie en een bewerking van de hitfilm uit 1997.

Beroemd worden

D'Orsay kreeg een van haar grootste projecten toen ze werd gecast voor de Canadese animatieserie getiteld 6teen waarin ze Caitlin Cooke uitte; de cartoon werd uitgezonden via Nickelodeon en later via Cartoon Network, en in Canada via Teletoon. Na haar rol daar kreeg ze vervolgens een vaste rol in Gary Unmarried, waarin ze het hoofd van het sportradionetwerk Sasha speelde. De sitcom liep van 2008 tot 2010 op CBS en volgde een onlangs gescheiden stel terwijl ze de voogdij over hun kinderen delen, terwijl ze probeerden nieuwe relaties te beginnen.

Gepost door Brooke D'Orsay Aan zondag 27 september 2009

Ze verzekerde zich ook van rollen in zeer populaire televisieshows van die tijd, waaronder een gastrol in The Big Bang Theory met het personage Christy. De sitcom richt zich op vijf personages die in Pasadena, Californië wonen, van wie er vier sociaal onhandig en geeky zijn. De show introduceerde later andere personages, terwijl ze werden gefilmd voor een live publiek. Hoewel er aanvankelijk gemengde recensies waren, verbeterde de ontvangst voor de show naarmate de seizoenen vorderden. Het is vele malen genomineerd en won zeven Emmy Awards van 46 nominaties. Het is ook verantwoordelijk voor het verbeteren van de carrières van de castleden, met name Jim Parsons.

Recente projecten

Nadat ze met die shows was weggelopen, zette Brooke haar acteerprojecten voort met de Lifetime-serie Drop Dead Diva waarin ze het titulaire dode model portretteerde; de show gaat over een advocaat met een maatje meer wiens lichaam wordt bewoond door de ziel van een fotomodel. Ze werd toen een castlid van de show Royal Pains, die werd uitgezonden op het USA Network, en speelde het personage Paige Collins, de vrouw van HankMed CFO Evan R. Lawson. Het is een comedy-dramaserie die is geïnspireerd op echte conciërgepraktijken, onafhankelijke artsen en bedrijven.

In 2010 speelde ze vervolgens in de Nickelodeon-film getiteld The Boy Who Cried Werewolf, waarin ze het personage Paulina von Eckberg speelde, en waarin ook Victoria Justice en Brooke Shields speelden; het duurde twee jaar om de film te voltooien, in Vancouver, Canada. Ze had ook een terugkerende rol in de show Twee en een halve man waarin ze van 2012 tot 2014 Kate speelde, de vriendin van Walden Schmidt. De show volgt een hedonistische jingleschrijver genaamd Charlie en zijn gespannen broer, samen met de zoon van zijn broer die gedwongen zijn samen te wonen vanwege een scheiding. Later in de show koopt een nieuw personage dat wordt geïntroduceerd als miljardair Schmidt het huis van Charlie nadat hij uit de show was vermoord.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van D'Orsay. Er gaan geruchten dat ze een romantische band heeft met verschillende van haar co-sterren, maar geen van hen is ooit bevestigd. Ze stond lange tijd bekend als het Nestea-meisje en verscheen in de Nestea Plunge-commercial. Volgens haar heeft ze een broer die webontwikkelaar is.

Hallo ? lach altijd! ️ pic.twitter.com/oi4KZW1eVz

— Brooke D'Orsay (@RealBrookeD) 28 maart 2015

Net als tal van actrices is ze online aanwezig via accounts op sociale media. Haar account op Instagram heeft meer dan 14.000 volgers, maar ze heeft heel weinig berichten op de website. Haar laatste post was tijdens Valentijnsdag 2019, waarschijnlijk vanwege een nieuw project waar ze aan werkt. Ze heeft ook een Twitter-account met ruim 1.800 volgers, maar dat is sinds 2015 niet meer actief. Er is ook een Facebook-pagina onder haar naam, maar die is sinds 2009 niet meer actief.

Aanbevolen