Beroemde Echtgenoten

Brooke Sealey's Wiki Bio. Waar is de ex-vrouw van Jeff Gordon vandaag?

Wie is Brooke Sealey?

Brooke Sealey is een voormalig Amerikaans model, maar is waarschijnlijk het best bekend als de ex-echtgenoot van de voormalige Amerikaanse professionele stockcar-coureur en een van de meest gedecoreerde NASCAR-coureurs, Jeff Gordon. Afgezien hiervan wordt Brooke ook algemeen erkend omdat ze eerder diende als een van de meisjes die coureurs begroetten in de overwinningsbaan van de Winston Cup, voordat ze werd geëerd met de Miss Winston-titel.

Brooke Sealey en Jeff Gordon

Het vroege leven en onderwijs

Brooke Sealey werd begin jaren zeventig geboren in Winston-Salem, North Carolina, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. De exacte datum en het jaar van haar geboorte, evenals de achtergrond van haar familie en de gegevens over haar ouders en eventuele broers en zussen zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt. Daarnaast is er nog geen relevante informatie beschikbaar over haar opleidingsachtergrond.

Huwelijk met Jeff Gordon

In het begin van de jaren negentig diende Brooke als een van de modellen van de Miss Winston Cup en verwelkomde NASCAR-coureurs in de overwinningsbaan. Vanwege haar verbluffende uiterlijk werd ze later benoemd tot Miss Winston. Brooke en Jeff ontmoetten elkaar voor het eerst in het begin van 1993, tijdens haar 'aanstelling' als Miss Winston, toen ze hem begroette in de overwinningsbaan van de Daytona International Speedway, nadat hij de eerste kwalificatierace voor het komende Daytona 500-evenement had gewonnen. Vanwege een ongeschreven beleid dat bestuurders verbood om romantisch met modellen om te gaan, begonnen de twee hun relatie in absolute geheimhouding. 1994 Gordon vroeg Sealey ten huwelijk in een feestzaal van een Frans restaurant in Daytona Beach, Florida, en hun huwelijk vond plaats op 26enovember 1994.

Nieuwe profielfoto.NASCAR op FOXSta je op de e-maillijst?⬇️⬇️⬇️https://jeffgordon.com/newsletter/#TeamJG

Gepost door Jeff Gordon Aan dinsdag 5 maart 2019

Jeffery Michael ‘Jeff’ Gordon werd geboren onder het sterrenbeeld Leeuw op de 4eAugustus 1971 in Vallejo, Californië, VS, het jongste kind van William Grinnell Gordon en Carol Ann Bickford. Hij heeft een oudere zus genaamd Kim, en behalve dat hij van Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit is, is hij ook van Schots-Ierse afkomst. Over zijn opleiding gesproken, de enige relevante informatie is dat hij in 1989 afstudeerde aan de Tri-West Hendricks High School in Lizton, Indiana.

Gordons duik in de racewereld vond plaats toen hij nog maar vijf jaar oud was, toen hij begon te racen in Quarter Midget-races. Op 16-jarige leeftijd werd hij de jongste coureur die een US Auto Club-licentie behaalde, waarna hij in de wereld van het raceautorijden stapte. In 1990 Jeff Gordon sloot zich aan bij NASCAR en voegde in de loop van de volgende 25 jaar bijna 100 overwinningen toe aan zijn professionele portfolio , waaronder vier NASCAR Cup Series Champion-titels, drie Daytona 500- en vijf Brickyard 400 Winner-titels, evenals drie Champion of the Spring All-Starr Challenge-titels. In de jaren negentig plaatste NASCAR hem op de 50 Greatest Drivers-lijst, terwijl hij in 2019 werd opgenomen in de NASCAR Hall of Fame.

Na bijna acht jaar huwelijk, waarin het paar geen kinderen had, ging het paar uit elkaar toen Brooke in maart 2002 de scheiding aanvroeg. Ze klaagde Gordon aan wegens wangedrag binnen het huwelijk en beweerde een relatie met de Amerikaanse actrice en glamourmodel Deanna Merryman, die werd gevolgd door contraclaims van Gordons kant. Een inzicht in de rechtbankpapieren toonde aan dat Sealey 'exclusief gebruik van het huis aan de oceaan in Highland Beach, Florida, ter waarde van $ 9 miljoen, evenals alimentatie, twee auto's en periodiek gebruik van hun boten en een vliegtuig' eiste. Na een proces van bijna anderhalf jaar, kende de rechtbank Brooke Sealey in juni 2013 een 'forse' schikking toe, het indrukwekkende bedrag van $ 15,3 miljoen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geen pak en stropdas in de stand vandaag. Ik ga achterover leunen en ontspannen met een paar vrienden van @NASCARonFOX en een paar verrassingsgasten voor #WatchUsWatchNASCAR alleen @Xfinity om 13:30 uur. Zorg ervoor dat je afstemt op de livestream.

Een bericht gedeeld door Jeff Gordon (@jeffgordonweb) op 4 mei 2019 om 9:42 uur PDT

Priveleven

Voordat ze in de schijnwerpers kwam voor haar huwelijk met de welvarende NASCAR-coureur Jeff Gordon, was Brooke blijkbaar kort getrouwd met Philip Wegner. Echter, na een van de meest lucratieve echtscheidingsregelingen in de geschiedenis van NASCAR en in de sport in het algemeen, raakte ze romantisch verbonden met en trouwde later met James Dixion II met wie ze een dochter verwelkomde, Ella Gordon, vernoemd naar haar ex-man. Dit huwelijk werd echter beëindigd nadat Dixion de echtscheiding had aangevraagd, waarbij hij beweerde dat 'het absoluut ongepast is dat het kind wettelijk wordt genoemd naar Jeff Gordon die noch de vader noch een bloedverwant is', en vroeg om alimentatie ter waarde van $ 10.000, een auto en een huis met een waarde van $ 1,5 miljoen.

Sealey is nu getrouwd met Mullins McLeod, die bekend staat als een kandidaat-gouverneur uit South Carolina in 2010, met wie ze twee kinderen heeft verwelkomd.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze beroemde ex-vrouw tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Brooke Sealey? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van het vermogen van Sealey, vanaf medio 2019, draait om de som van ten minste $ 10 miljoen die voornamelijk is verkregen via de echtscheidingsregeling van de gepensioneerde professionele coureur Jeff Gordon.

Aanbevolen