Modellen

Bruna Lima's leeftijd, lengte, vriend, vermogen, familie, Wiki Bio

Bruna Lima Wiki Bio

Bruna Lima werd geboren in Espirito Santo, Brazilië, op 2 maart 1996, sterrenbeeld Vissen, met de Braziliaanse nationaliteit, populaire Instagram-ster en -model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kun je het gevoel @fashionnova niet bestrijden?

Een bericht gedeeld door Bruna Rangel Lima?? (@xoobruna) op 2 juli 2019 om 10:28 uur PDT

Jeugd en onderwijs

Bruna heeft zowel de Braziliaanse als de Amerikaanse nationaliteit, aangezien ze is geboren in Brazilië, maar is opgegroeid in Zuid-Florida, waar haar ouders kort na haar geboorte naartoe verhuisden. Ze praat meestal niet over haar ouders omdat ze hun privacy respecteert, maar ze zouden terug naar Brazilië zijn verhuisd omdat ze niet tevreden waren met hun leven in de VS.

Bruna houdt er niet zo van om de details van haar vroege leven met het publiek te delen, en het lijkt erop dat ze het niet leuk vindt om te worden gevraagd naar de jaren die ze op de middelbare school heeft doorgebracht. Sommige bronnen zeggen dat de middelbare school niet gemakkelijk was voor Bruna omdat andere meisjes haar niet mochten omdat ze uit Brazilië kwam en omdat ze mooier was dan zij. Bruna had een paar mannelijke vrienden, terwijl de meeste jongens een beetje verliefd op haar waren vanwege haar uiterlijk, en dit maakte de meisjes in haar klas nog bozer. Geruchten zeggen dat een van de meisjes haar zelfs aanviel nadat haar verliefdheid begon te flirten met Bruna, maar niets hiervan is bevestigd.

Bruna studeerde af van de middelbare school en begon toen te werken omdat ze geld moest verdienen om in haar onderhoud te voorzien, aangezien ze al op zichzelf woonde.

Carrière van een model

Bruna begon haar carrière bij een sapbar in een sportschool. Ze was toen ook aan het sporten, maar lang niet zoveel als nu - haar goede lichaamsbouw werd al snel opgemerkt door de andere mensen in de sportschool, die haar vertelden dat ze gemakkelijk een fitnessmodel zou kunnen zijn. Hoewel Bruna het eerst niet geloofde, moedigden ze haar elke dag aan en zeiden ze dat een meisje met haar uiterlijk niet in een sapbar in een sportschool zou moeten werken.

Nadat ze eindelijk overtuigd was, solliciteerde Bruna voor haar eerste fotoshoot, en de fotograaf was verrast dat ze niet eerder had gesolliciteerd - de shoot verliep goed en ze werd meteen uitgenodigd voor tal van andere. Het duurde niet lang voordat ze een veelgevraagd model werd, dat tegenwoordig is getekend bij een van de meest prestigieuze modellenbureaus in Miami.

Na het succes van het modellenwerk, werkte Bruna om zelf fitnesstrainer te worden - naast een fitnesstrainer in haar sportschool, biedt ze ook gratis advies op haar sociale media-accounts aan alle mensen die geïnteresseerd zijn in sporten.

Bruna Lima

Megan Batoon en Andrew Siwicki

Persoonlijk leven en relaties

Haar fans vragen haar meestal naar haar vriendjes in de reacties van haar foto's op haar Instagram-account, maar Bruna lijkt niet geïnteresseerd te zijn om ze te beantwoorden. In feite is ze niet geïnteresseerd in het beantwoorden van vragen, omdat ze een enorm aantal volgers heeft verzameld, en zovelen van hen geven commentaar - het zou heel moeilijk zijn om iedereen te beantwoorden.

Hoewel ze niet over haar liefdesleven praat, gaan er nog steeds geruchten dat Bruna momenteel een relatie heeft met een man die naar haar sportschool gaat en die ze al jaren kent. De twee ontmoetten elkaar toen Bruna nog in een sapbar in haar sportschool werkte - hij was degene die haar vertelde dat ze een fitnessmodel kon zijn in plaats van daar achter een bar te staan. Hoewel ze al jaren vrienden zijn, zijn ze pas een maand samen, maar dit is niet bevestigd door Bruna.

Hobby's en interesses

Bruna houdt van sporten en brengt het grootste deel van haar vrije tijd door in de sportschool - haar 'vrije tijd' betekent in dit geval nadat ze de oefeningen die ze die dag moest doen al heeft gedaan. Naast het feit dat ze in de sportschool is, gaat ze graag hardlopen door een nabijgelegen park en gaat ze zelden alleen omdat haar vrienden van de sportschool haar meestal gezelschap houden. Ze is ook een grote dierenliefhebber, maar heeft geen huisdieren omdat ze niet genoeg tijd heeft om zich aan een hond of kat te wijden.

Bruna houdt ook erg van reizen en geniet van haar modellenwerk omdat het haar mogelijk maakt om tal van aantrekkelijke en exotische plaatsen gratis te bezoeken. Ze houdt het meest van de stranden, maar zelfs als ze op reis is, zoekt ze nog steeds naar sportscholen zodat ze in vorm kan blijven.

De nieuwe ik is echt nog steeds de echte ik? @RWBimini pic.twitter.com/ACX7Hg3Yi1

— Bruna Lima (@xoobruna_) 29 juli 2018

Bruna's oefeningen en voeding

Bruna is vooral gefocust op werken aan haar onderlichaam , maar ze doet meestal oefeningen voor haar hele lichaam. Ze is vooral trots op haar bilspieren, die het resultaat zijn van jarenlang hard werken in de sportschool - ze doet talloze soorten oefeningen, waaronder cardio, gewichtheffen, strekken en vele andere. Bruna heeft verklaard dat de sleutel tot het hebben van goede bilspieren consistentie is, omdat je elke dag hard moet trainen en elke dag een beetje moet verbeteren. Het is een combinatie van kleine dagelijkse overwinningen waarmee je op een dag over je bilspieren kunt opscheppen.

Bruna's meest favoriete bilspieroefeningen zijn heupstoten, bilspieroefeningen, smith machine squats, hyperextensies, hack squats, jump squats en lunges.

Als het om eten en voeding gaat, eet Bruna ongeveer vijf keer per dag, maar kleine porties. Ze heeft verklaard dat ze zich niet energiek zou kunnen voelen als ze maar twee of drie grote maaltijden zou eten, en dan zouden haar trainingen eronder lijden. Ze let niet te veel op wat ze eet, maar probeert nog steeds gezond te eten.

Zijn Bruna's borsten nep of echt?

Volgens de everipedia-website , Bruna's borsten zijn verbeterd, hoewel de website de bron van deze informatie niet geeft. Desalniettemin discussiëren de meeste van haar fans nog steeds op internet over het al dan niet ondergaan van een plastische chirurgie, aangezien veel van hen Bruna als volledig natuurlijk beschouwen.

was When @diosabyseco voelt u zich letterlijk een Diosa?

Gepost door Bruna Lima Aan dinsdag 16 april 2019

Uiterlijk en vermogen

 • Bruna is 23 jaar oud
 • Lang bruin haar dat ze vaak zwart verft
 • bruine ogen
 • 1,65 m lang
 • Weegt ~ 110 lbs (55 kg)
 • Vitale statistieken zijn 34-24-34
 • Draagt ​​schoenen maat 8 (VS)
 • Jurk maat vier
 • Bruna is geen grote fan van tatoeages of piercings en heeft er daarom ook geen op haar lichaam
 • Nettowaarde is ~ $ 300.000

Aanwezigheid op sociale media

 • Gelanceerd Twitter maart 2015; verzamelde ~ 23.000 volgers; ~ 1800 keer getweet
 • Instagram-account wordt gevolgd door ~ 2,7 miljoen; ~ 1800 foto's geüpload
 • Facebook-pagina wordt momenteel 'geliked' door ~ 250.000
 • gelanceerd Youtube kanaal op 14 april 2017; 13.000 mensen hebben zich aangemeld; telt bijna 600.000 views van al haar vijf video's samen; de meest bekeken video is BIKINI HAUL | BRUKINIS zoals het meer dan 510.000 keer is bekeken.

Aanbevolen