Beroemdheden

Bruna Rangel Lima Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Bruna Lima?

Bruna Rangel Lima werd geboren op 2 maart 1996 in Espirito Santo, Brazilië, en is zowel een sociale media-persoonlijkheid als een model, vooral bekend van het feit dat ze enorm veel aandacht kreeg op de website Instagram, dankzij haar aantrekkelijke fysieke kwaliteiten. Ze heeft gemodelleerd voor verschillende populaire online merken als gevolg van haar online bekendheid.

Wat is de thee?? pic.twitter.com/8swWoLWZaD

— Bruna Lima (@xoobruna_) 19 september 2018

Het vermogen van Bruna Lima

Hoe rijk is Bruna Lima? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle online carrière, wat heeft geleid tot tal van kansen, waaronder sponsoring en de kans om de wereld rond te reizen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Bruna Rangel voordat ze online beroemd werd, omdat ze niet veel details heeft gedeeld over dit aspect van haar leven. Volgens haar ontwikkelde ze zelfvertrouwen tijdens het werken in een sapbar in een plaatselijke sportschool, toen talloze mensen haar complimenteerden en haar vertelden dat ze veel succes kon vinden als fitnessmodel.

Bruna Rangel Lima

Uiteindelijk besloot ze te werken aan een mogelijke carrière als model, en begon ze een rekening op de website Instagram, een van de meest populaire sociale netwerksites ter wereld, met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers, terwijl meer dan 500 miljoen de website dagelijks gebruiken. Met de service kunnen gebruikers foto's of video's uploaden voor het publiek of voor vooraf goedgekeurde volgers. Gebruikers kunnen inhoud bewerken via een filterfunctie, terwijl ze ook uploads kunnen organiseren via tags en locatie-informatie.

Instagram-inhoud

Lima ontwikkelde haar lichaam consequent in de sportschool, en haar figuur en aantrekkelijke uiterlijk hielpen haar snel om online te groeien. Ze was niet tegen het tonen van de resultaten van haar frequente bezoeken aan de sportschool en verscheen vaak in bikini op haar foto's. Ook liet ze veel van haar goed ontwikkelde achterwerk zien wat ze vaak traint. Uiteindelijk trok dit tal van bedrijven aan om contact met haar op te nemen voor modellenwerk. Ze werd ingehuurd om een ​​elitemodel te worden voor VPX-sporten, die eigenaar is van het energiedrankmerk Bang Energy en bekend staat om hun producten die geschikt zijn voor fitnessliefhebbers. Ze bezitten ook de merken Power Rush en REDLINE Energy Drink.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik deel mijn picanha niet? Haar van de beste @hairbythay?

Een bericht gedeeld door Bruna Rangel Lima?? (@xoobruna) op 3 augustus 2019 om 9:05 uur PDT

Ze werd ook ingehuurd om model te worden voor de online horlogewinkel Knockout (KO) watches, opgericht door een groep jonge Mexicaanse ondernemers. Uiteindelijk zou ze genoeg inkomen op de website verdienen om haar eigen bedrijf te beginnen, genaamd Brukini's . Volgens haar had ze altijd moeite om haar droombikini te vinden, waardoor ze haar eigen lijn begon, gericht op bikini's in Braziliaanse stijl. De meeste ontwerpt ze en ze worden met de hand gemaakt in Brazilië. Haar doel is om ze tegen een betaalbare prijs te verkopen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Recente inspanningen en andere projecten

Bruna besloot toen om zich in 2017 op de website YouTube te vestigen en begon video's te posten over haar trainingen, bikini-uitzettingen, terwijl ze ook videoblogvideo's (vlog) maakte. Ze zou via het Google AdSense-programma extra inkomsten op de website kunnen verdienen en profiteert ook van het enorme verkeer dat de website heeft, omdat het een van de meest bezochte websites ter wereld is. Op YouTube kunnen gebruikers video-inhoud uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. Het is een van de grootste bronnen van online videomedia geworden met video's zoals documentaires, korte films, muziekvideo's, vlogs, videoclips en meer.

Afgezien van YouTube blijft ze ook modelleren op Instagram en werkt ze samen met verschillende bekende online retailers. Ze heeft werk gedaan voor het badmode- en bikinibedrijf Oh Polly, een bedrijf gevestigd in Engeland dat dameskleding op hun website aanbiedt. Ze heeft ook voor het retailbedrijf gewerkt Mode Nova , dat bekend staat om zijn sterke online aanwezigheid door het gebruik van Instagram-modellen. Het bedrijf is voornamelijk gevestigd in Zuid-Californië en verkoopt zichzelf als goedkope clubkleding. Onlangs waagde het zich aan andere soorten kleding voor verschillende lichaamstypes.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven zijn er geen details over de romantische relaties van Lima, omdat ze niets heeft gezegd over dit aspect van haar leven. Verschillende bronnen stellen dat ze single is, omdat ze nog jong is en zich richt op het ontwikkelen van haar carrière. Afgezien van haar liefde voor fitness, houdt ze ook van dieren en heeft ze foto's gemaakt met honden of is ze als onderdeel van haar werk naar dierentuinen gegaan. Ze gaat graag naar stranden en resorts om te pronken met haar bikinilichaam.

was When @diosabyseco voelt u zich letterlijk een Diosa?

Gepost door Bruna Lima Aan dinsdag 16 april 2019

Net als tal van modellen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Haar account op Instagram blijft het sterkste, met meer dan 2,8 miljoen volgers en die ze gebruikt om veel persoonlijke foto's te plaatsen, waaronder haar modellenwerk; in haar profiel staat dat ze van Italiaanse en Braziliaanse afkomst is. Ze heeft ook een account op Facebook met meer dan 250.000 volgers en gebruikt het platform om haar video's over haar fitnessregime te posten. Een ander account dat ze heeft is op Twitter en ze heeft meer dan 23.000 volgers op de site. Ze is er sinds 2018 niet meer actief op geweest, maar voorafgaand aan de inactiviteit heeft ze veel van haar dagelijkse gedachten gepost.

Aanbevolen