Websterren

Brutalmoose's Wiki Biografie, relaties, dating. Is hij homo?

Brutalmoose Wiki Biografie

Brutalmoose, wiens echte naam Ian Macleod is, werd op 22 juni 1991 geboren in Texas, VS, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal, waarop hij voornamelijk gamevideo's uploadt.

Denk dat het tijd is om een ​​nieuwe headset te kopen.

Gepost door brutale eland Aan vrijdag 28 september 2012

Jeugd en onderwijs

Brutalmoose bracht zijn hele jeugd door in Texas met zijn ouders, maar hij praat er niet echt over omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Hij heeft ook niet over zijn vroege leven en tienerjaren gesproken, maar er is een beetje bekend over zijn jeugd - hij zou op zeer jonge leeftijd begonnen zijn met het spelen van videogames, en hoe hard zijn ouders ook probeerden, ze waren' Ik kon hem niet naar buiten laten gaan en tijd doorbrengen met andere kinderen, omdat hij alleen videogames wilde spelen.

Hij speelde niet alleen games, omdat hij steun kreeg van zijn zus die af en toe met hem speelde - hoewel hij dol was op het spelen van videogames, had hij nooit gedacht dat hij er ooit een carrière van zou kunnen maken.

Nadat hij zich had ingeschreven voor de middelbare school, schreef Brutalmoose zich in aan de universiteit en studeerde af met een bachelor in radio, televisie en film, en verhuisde vervolgens naar Washington om zijn gamecarrière voort te zetten.

brutale eland

Carrière van een YouTuber

De carrière van Brutalmoose begon op het moment dat hij zijn Youtube kanaal op 12 juni 2010 met de beschrijving 'Ik maak gewoon video's over dingen die ik leuk vind' - er zijn momenteel meer dan 550.000 mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 104 miljoen views van al zijn video's samen telt.

Brutalmoose begon met het uploaden van video's waarin hij oude pc-videogames recenseerde - deze waren behoorlijk populair, maar de YouTuber raakte hier uiteindelijk verveeld mee en besloot iets anders te gaan doen. Hij is nu vooral te zien in satirische voedselrecensies - hij is een van die YouTubers die niet vaak video's uploadt, maar slechts één of twee per maand. Hij is momenteel erg goed met een paar andere YouTubers, waaronder PeanutButterGamer, Caddicarus, Chatronic en Space Hamster.

Naast YouTube is Brutalmoose ook live te zien op de Twitch-platform – zijn kanaal telt momenteel bijna 40.000 volgers en meer dan 450.000 views van al zijn livestreams samen. Op Twitch concentreert Brutalmoose zich op het spelen van videogames, en hij is momenteel gefocust op American Truck Simulator.

Brutalmoose is ook de maker en maakt deel uit van de beoordelingsgroep voor videogames genaamd Hiddenblock.

De shows van Brutalmoose op YouTube

Brutalmoose heeft een aantal shows op zijn YouTube-kanaal gemaakt, terwijl de meeste al zijn stopgezet, waaronder:

  • Televoid - de serie die hij in maart 2016 lanceerde en waarin hij oude tv-programma's en educatieve VHS-films behandelt - telt tot nu toe slechts zes afleveringen;
  • Lighting Round is de serie waarin Brutalmoose in slechts twee minuten of minder talloze videogames zal proberen uit te leggen;
  • Top 5 is de serie waaraan Brutalmoose nog steeds werkt, omdat hij altijd iets kan vinden om te beoordelen. Enkele van de meest populaire video's in deze serie zijn Top 5 Minigames, Top 5 Edutainment-spellen en Top 5 Tijdverslindende spellen;
  • Ian and Friend - in deze serie gebruikt Brutalmoose Skype om met andere YouTubers over tal van dingen te praten. Het telt slechts drie afleveringen waarin hij sprak met PeanutButterGamer, Yungtown en Greg Wilmot;
  • En de serie Brutalfoods waarin hij zijn fans laat zien hoe ze een maaltijd moeten bereiden, of gewoon een maaltijd aan het eten is die al door hem of iemand anders is bereid.

Het lijkt erop dat hij momenteel vooral gefocust is op de laatste serie, omdat dit zijn meest populaire is.

brutale eland

Houd van het leven en relaties

Brutalmoose past in de categorie van YouTubers die erg geheimzinnig zijn als het gaat om hun liefdesleven, omdat hij geen details heeft gedeeld over vriendinnen of vriendjes met wie hij misschien is uitgegaan. Hij vermijdt te praten over zijn huidige relatiestatus en hoewel zijn fans hem tijdens zijn livestreams naar zijn liefdesleven hebben gevraagd, lijkt hij niet geïnteresseerd te zijn in het beantwoorden van hun vragen. Ze vragen hem ook naar een mysterieuze mannelijke YouTuber met wie hij momenteel aan het daten is, maar nogmaals, Brutalmoose zwijgt over het onderwerp - zijn fans hebben echter de verbazing op zijn gezicht opgemerkt toen ze de man noemden zoals hij waarschijnlijk dacht 'hoe weten ze dat?'

Omdat hij het onderwerp zelf niet heeft aangepakt, lijkt Brutalmoose momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Is hij homo?

Brutalmoose is zo homo als hij maar kan zijn, en heeft geen probleem het toegeven zoals zijn fans dat al weten, maar hij praat niet over de mannen met wie hij eerder heeft gedate, noch over of hij momenteel iemand ziet of niet.

Hobby's en interesses

Brutalmoose is een grote fan van voedsel en daarom creëerde hij zijn populaire serie over het bereiden en eten van verschillende soorten voedsel. Hij luistert graag naar muziek, vooral naar rock en oude rockbands, terwijl zijn favoriete groep Queen is - hij zou erg gekwetst zijn geweest toen Freddie Mercury stierf. Hij speelt videogames, wat vrij duidelijk is, en zijn favoriete game is Riven, een point-and-click-puzzelavonturenspel dat wordt gespeeld vanuit een first-person perspectief. Brutalmoose kijkt ook graag naar films en anime - zijn favoriete anime is Hack//SIGN, met name de films gemaakt door Hayao Miyazaki en Studio Ghibli.

Uiterlijk en vermogen

Brutalmoose is net 28 geworden op 22 juni 2019. Hij heeft lang bruin haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Hij is geen grote fan van tatoeages, maar heeft een bijpassende tatoeage van een ampersand met zijn zus - de twee zouden heel close zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Brutalmoose geschat op meer dan $ 300.000 en stijgt het gestaag dankzij zijn Twitch- en YouTube-kanalen. Hij verdient ook meer dan $ 1.400 per maand dankzij de 512 klanten die hij heeft verzameld op zijn Patreon-profiel - zijn beschrijving op het platform luidt: 'Als je hier bent, dit leest en overweegt mijn show te steunen, weet je waarschijnlijk al wie ik ben! Heel erg bedankt dat je het zelfs hebt overwogen! Ik ben een eenmansshow en door mij hier op Patreon te ondersteunen, ondersteunt dat niet alleen mijn recensie-inhoud, maar ook mijn Televoid-video's, streaming en zelfs andere video-inhoud waaraan ik werk die nog niet in het wild is. Het maakt voor mij een groot verschil!’

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb al een tijdje niets gepost op mijn Instagram.

Een bericht gedeeld door @ brutale eland op 20 januari 2016 om 13:11 PST

Aanwezigheid op sociale media

Brutalmoose is een echte social media persoonlijkheid, aangezien hij ook actief is op verschillende populaire social media platforms. Hij lanceerde zijn Twitter-account in maart 2009, maar lijkt er bang voor te zijn, want zijn beschrijving luidt: 'als je mijn werk kent, volg me dan! Mijn tweets zijn alleen beveiligd omdat ik geen retweets wil. Er is geen drama of iets waar ik gewoon bang voor ben op Twitter' - hij heeft tot nu toe meer dan 92.000 volgers verzameld en meer dan 21.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door bijna 7.000 mensen, terwijl hij er slechts 12 foto's op heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina die momenteel wordt gevolgd door bijna 14.000 mensen.

Aanbevolen