Beroemdheden

Bunny Ayumi (cosplayer) Wiki Biografie, leeftijd, echte naam, lengte

Wie is Bunny Ayumi?

Bunny Ayumi werd geboren op 4 september 1992 in Texas, VS, en is zowel een model als een cosplayer, vooral bekend om haar gravure-achtige cosplay. Ze doet vaak sexy of sensuele cosplays van personages, poserend in provocerende foto's die bedoeld zijn voor de mannelijke demografie. Ze heeft in de loop van haar carrière ook gemodelleerd voor verschillende bedrijven.

https://www.instagram.com/p/BzzIS9ZACt1/

De netto waarde van Bunny Ayumi

Hoe rijk is Bunny Ayumi? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in cosplay. Afgezien van haar modellenwerk, heeft ze ook veel inkomsten uit haar online projecten. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Bunny had al op jonge leeftijd een passie voor anime, manga en andere aspecten van de popcultuur. Aanvankelijk ontwikkelde ze een aanhang op de website DeviantArt, een foto-, kunst- en videografische gemeenschap die in 2007 online werd gelanceerd. Kunstwerken worden doorgaans gecategoriseerd op basis van structuur, terwijl andere sociale aspecten als kenmerken op de site worden opgenomen. Gebruikers kunnen peilingen maken, lid worden van groepen, tijdschriften starten en hun portfolio's samenstellen. Volgens de website had het in 2017 meer dan 26 miljoen leden en meer dan 250 miljoen inzendingen, voordat het door Wix.com werd overgenomen in een deal ter waarde van $ 36 miljoen.

Bunny Ayumi

heimo korth netto waarde

Naarmate haar aanhang groeide, werd Bunny aangemoedigd om een ​​website met meer bereik te proberen: Instagram. Ze maakte haar account aan in 2017 en begon foto's plaatsen van haar cosplay. Instagram is een van de meest populaire sociale netwerksites van de afgelopen jaren, met een miljard geregistreerde gebruikers, terwijl meer dan 500 miljoen de website dagelijks gebruiken. Gebruikers kunnen foto's en video's op hun eigen account plaatsen, die vervolgens openbaar of door vooraf goedgekeurde volgers kunnen worden gedeeld.

Rise to Fame en andere projecten

Haar eerste online cosplayfoto was die van het personage Mavis Loughran, uit de animatiefilm Hotel Transylvania, uitgebracht in 2012 en met in de hoofdrollen Adam Sandler, Andy Samberg en Selena Gomez. Het vertelt het verhaal van graaf Dracula die eigenaar is van Hotel Transylvania, een plek waar monsters kunnen uitrusten van hun ontmoetingen met de menselijke beschaving. Al snel kreeg ze veel aandacht en haar volgelingen namen snel toe.

? Ben jij ook een Fanservice Monster? ?Top van Super Orange Studio! Klik op de onderstaande link om er een te bemachtigen met mijn korting...

Gepost door Bunny Ayumi Aan vrijdag 19 januari 2018

Ze deed modellenwerk voor J-LIST, een online retailer van Japanse goederen voor mensen buiten Japan. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en staat bekend om de verkoop van anime-, manga- en otaku-artikelen. Rond dezelfde tijd begon ze te werken als productmodel voor Fakku , een Engelstalige hentai-uitgever, die gebruikers toegang geeft tot publicaties voor volwassenen uit Japan, waardoor ze door een veel groter publiek kunnen worden gezien. Bunny heeft ook kledingmodelwerk gedaan voor merken als Super Orange, Syndrome Store en Sleeque Mystique. Naarmate de jaren vorderden, is haar schare fans aanzienlijk gegroeid.

Recente inspanningen

Naast haar modellen- en cosplayprojecten heeft Bunny haar eigen merchandiselijn uitgebracht in samenwerking met verschillende bedrijven. Ze werkte samen met IHazToys voor een beeldje in haar gelijkenis, terwijl ze ook een stickerlijn creëerde met de hulp van kunstenaar REIQ. Ze creëerde ook een Body Pillow, met de hulp van de kunstenaar Slugbox. Tijdens haar tijd bij FAKKU begon ze een korte strip op de website getekend door Erotibot, met haar partner en frequente medewerker Swimsuit Succubus.

Als promotor van diepdrukmodellering voor mannen, heeft ze een Patreon-account gemaakt om diegenen te helpen die geïnteresseerd zijn in het kopen van foto's en video's van haar niet veilig voor het werk (NSFW). Patreon is een platform waarmee makers van inhoud crowdfunding kunnen krijgen door middel van een op abonnementen gebaseerde service. Op deze manier kunnen makers relaties opbouwen en tegelijkertijd exclusieve ervaringen bieden voor Patreons. De website begon in 2013 en is gevestigd in San Francisco en is erg populair bij YouTube-persoonlijkheden, artiesten, muzikanten, podcasters en schrijvers. Het bedrijf verdient inkomsten door 5% voor elke donatie en 5% transactiekosten in rekening te brengen, waarbij de maker 90% van alle donaties ontvangt. Fans kunnen beschermheer van haar account worden door een donatie van minimaal $ 1 en maximaal $ 40, afhankelijk van de inhoud die ze willen ontvangen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Ayumi een relatie heeft met mede-gravure cosplayer-model Swimsuit Succubus. Ze staat er ook om bekend dat ze hetzelfde beroep heeft als haar vriendin, en de twee werken vaak samen aan de abonnementsinhoud die ze uitbrengen Patreon . De twee gaan samen naar cosplayconventies en feesten en werden zelfs zoenend gezien op een recent feest.

nou meester, ik zie dat je interesse hebt in een privéles... ? pic.twitter.com/Gie0KLPt7r

-???? (@tashalej) 10 augustus 2019

Net als tal van cosplayers en diepdrukmodellen, is Ayumi online zeer actief via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram met meer dan 630.000 volgers, waarop ze veel promoties van haar NSFW-content plaatst. Ze heeft ook een alternatief account dat veilig is voor werkposten en gezondere foto's. Ze heeft een Twitter-account dat voornamelijk haar Patreon-inhoud promoot, waarbij ze het platform ook gebruikt om haar recente inspanningen te promoten en het werk van haar mede-gravure-cosplay-modellen promoot. Een ander account dat ze heeft is op Facebook, dat meer dan 140.000 volgers heeft, maar momenteel inactief is op de site, de laatste post in 2018 tijdens de release van haar beeldje.

Aanbevolen