Beroemde Echtgenoten

Capa Mooty's Wiki Biografie, leeftijd, echtscheiding, vermogen, dating

Wie is Capa Mooty?

Capa Mooty is een Amerikaanse zakenvrouw, die bekendheid kreeg door haar succesvolle modelijn Luxeliner, die accessoires en kleding verkocht. Ze is mede-eigenaar van de mobiele boetiek, maar staat ook bekend als de vrouw van de legendarische National Football League (NFL)-speler, Troy Aikman.

Dus, wil je meer te weten komen over Capa Mooty, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente zakenvrouw.

Capa Mooty Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren Catherine Cecil Person op 13 oktober 1970 in Dallas, Texas, VS, helaas heeft Capa niet veel onthuld over haar kinderjaren, inclusief de namen van haar ouders en hun beroep, terwijl ze ook geen informatie heeft gedeeld of ze een enig kind of als ze broers of zussen heeft. Om verder te praten over haar geheimhouding, heeft Capa niets onthuld met betrekking tot haar educatieve achtergrond. Hopelijk begint ze meer informatie te delen over haar kinderjaren en leven voordat ze een beroemdheid werd.

Carrière

Capa heeft ook haar carrière in de vergetelheid gehouden, maar er zijn enkele details bekend gemaakt; ze was getrouwd met Jerry Mooty, het familielid van Jerry Jones, de eigenaar van Dallas Cowboys, en gedurende deze tijd werkte ze samen met Charlotte Jones Anderson, dochter van Cowboys-eigenaar Jerry Jones, en twee andere vrouwen om het modemerk Luxeliner te starten. Het is een mobiele boetiek die actief is in de omgeving van Dallas en kleding en accessoires verkoopt, wat haar rijkdom in grote mate heeft vergroot.

Mooty Net Worth Kaap

Sinds de lancering van haar carrière is Capa behoorlijk succesvol geworden, wat haar rijkdom in grote mate heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Capa Mooty is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Mooty zo hoog is als $ 3 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Capa Mooty Persoonlijk leven, huwelijk, echtscheiding, echtgenoot

Capa is beroemd geworden door haar huwelijk met Troy Aikman, maar dit is haar tweede huwelijk. Vóór Aikman was Capa getrouwd met Jerry Mooty met wie ze twee kinderen verwelkomde, beide zonen, Luke en Val. De twee scheidden in 2013, maar er is geen informatie wanneer ze trouwden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne vaderdag voor alle vaders ... de grootste vreugde van het leven.

Een bericht gedeeld door Troje (@troyaikman) op 16 juni 2019 om 12:16 uur PDT

Zij en Troy ontmoetten elkaar in 2014 en begonnen al snel een romantische relatie; drie jaar later stelde Troy de vraag, en hun huwelijk vond plaats op 1 september 2017; het was een privéceremonie met goede vrienden en familie, gehouden op het strand in Santa Barbara, terwijl de receptie plaatsvond in het Four Seasons Hotel. Het echtpaar heeft geen kinderen samen, maar ze hebben hun kinderen uit eerdere relaties samen opgevoed. Troy heeft twee kinderen, beide dochters, Jordan Ashley, en Alexa Marie.

Capa Mooty Echtgenoot, Troy Aikman

Nu we alles hebben besproken wat er te weten valt over Capa, laten we wat informatie delen over haar beroemde echtgenoot, Troy Aikman.

Geboren als Troy Kenneth Aikman op 21 november 1966 in West Covina, Californië, VS, bracht hij het grootste deel van zijn jeugd door in Cerritos, Californië, maar toen hij 12 werd, verhuisde het gezin naar Henryetta, Oklahoma, en ging hij naar Henryetta High School, waar hij voetbalde. Na de middelbare school schreef hij zich eerst in aan de University of Oklahoma, maar na één seizoen stapte hij over naar de University of California USA, waar hij speelde voor de Bruins, en dankzij zijn succesvolle carrière, waaronder het winnen van verschillende prijzen, zijn nee. 8 trui werd met pensioen.

DOE MEE IN DE STRIJD. Ken je tegenstander. Markeer je tegenstander. melanomajustgotpersonal.com

Gepost door Troy Aikman Aan woensdag 27 januari 2016

Carrière

Hij werd opgesteld door de Dallas Cowboys als de eerste keuze overall in de NFL Draft van 1989, en bracht zijn hele carrière door bij de Cowboys, en ging in 2000 met pensioen. Hij speelde een belangrijke rol bij het winnen van drie Super Bowls, in 1992, 1993 en 1995, met de beste seizoen in 1992 toen hij 23 touchdowns en 3.445 yards had. Tijdens zijn carrière speelde Troy in zes Pro Bowl-wedstrijden, achtereenvolgens van 1991 tot 1996, terwijl hij in 1997 de Walter Payton NFL Man of the Year Award won. Hij werd ook ingewijd in de Dallas Cowboys Ring of Honor. Hij beëindigde zijn carrière met 4.715 paspogingen met 2.898 voltooide passen. Hij had in totaal 165 touchdowns en 141 onderscheppingen, terwijl zijn aantal passerende yards 32.942 was.

Na zijn pensionering heeft Troy gewerkt als kleurencommentator voor Fox's NFC-uitzendingen en is hij te horen op verschillende radiostations.

Troy Aikman Netto waarde

Troy werd een van de beste NFL-spelers in de geschiedenis, en de contracten die hij tijdens zijn carrière had getekend, hebben zijn rijkdom in grote mate vergroot, terwijl zijn werk op televisie na zijn pensionering ook heeft bijgedragen aan zijn vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Troy Aikman is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Aikman maar liefst $ 25 miljoen is, wat zeer indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aanbevolen