Beroemdheden

Capt. Dave Marciano (Wicked Tuna) Wiki Biografie, vermogen, leeftijd, familie

Wie is Dave Marciano?

Dave is geboren in Ipswich, Massachusetts USA, op 5 december 1965, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit. Hij staat nationaal bekend als een visser die in de tv-serie Wicked Tuna verscheen.

Boei ????????????????

Gepost door Capt.Marciano Aan woensdag 15 februari 2017

Het vroege leven en onderwijs

Dave bracht zijn jeugd door in Ipswich met zijn familie - hoewel hij niet in een vissersfamilie werd geboren, nam zijn moeder hem altijd mee naar de vijvers in zijn geboorteplaats, en hij vroeg bij een gelegenheid of ze hem een ​​'visstok' wilde kopen. '. Toen hij het kreeg, bracht hij enkele uren door met vissen - of vissen, voor zijn plezier - en zijn liefde ervoor werd in de loop der jaren sterker - hij kreeg voor het eerst 'verslaafd' in die periode toen de haak door zijn enkel ging! Hij had er geen problemen mee toen zijn moeder hem naar het ziekenhuis bracht, ze sneden hem een ​​beetje en haalden de haak eruit - 'Snijd de snede door, dwars door de haak, en schuif hem er zo uit, heel gemakkelijk. '

Toen hij negen werd, verhuisden zijn ouders met hem naar Beverly, een havenstad, waar hij de kans kreeg om zijn vaardigheden en talent te verbeteren - hij schreef zich in aan de Gloucester High School en studeerde en werkte tegelijkertijd aan een Yankee Fleet Boat – hij was niet erg geïnteresseerd in studeren, bracht liever tijd door op de boot – hij maakte zijn school af, maar besloot geen hbo-opleiding te volgen, maar zijn dromen na te jagen.

Vis carrière

Zodra hij van de middelbare school afstudeerde, bood hetzelfde bedrijf waarvoor hij had gewerkt hem een ​​voltijdbaan aan, die hij graag accepteerde, en al snel kreeg hij zijn kapiteinsvergunning. Hoewel hij als kapitein een aardig bedrag verdiende, wist Dave dat hij meer kon doen en kocht daarom een ​​schip voor zichzelf en begon voor zichzelf te werken.

Hij werd al snel uitgenodigd om te verschijnen in de tv-serie van National Geographic, getiteld Slechte tonijn wat hem enigszins beroemd maakte omdat de show behoorlijk populair was, die liet zien hoe de vissers leven terwijl ze op zee zijn, hoe ze werken, terwijl ze ook hun achtergrondverhalen onthulden. Dave maakt ook deel uit van de spin-offserie van de show, genaamd Wicked Tuna: Outer Banks sinds de première op 17 augustus 2014.

De Wicked Tuna hielp Dave om veel mensen bevriend te raken, terwijl hij ook enkele vijanden maakte omdat het een zeer competitieve baan is en iedereen er de beste in wil zijn. Sommige mensen die voor Dave werkten, vertelden hoe hij in de loop der jaren hebzuchtig werd en dat zijn ego te groot werd om te hanteren.

Hij richtte zijn eigen bedrijf op genaamd Hard Merchandise, wat ook de naam is van zijn belangrijkste boot - op de website kun je t-shirts, hoeden, tanktops, kinder-T-shirts, hoodies kopen en lezen over Dave's boot en zijn bemanning ; ook voor vragen of suggesties kunt u bij hem terecht.

Kapitein Dave Marciano

Dave's eerste stuurman Jason Muenzner

Dave huurde zijn neef Jason in om als zijn eerste stuurman te dienen, aangezien hij een ervaren visser is - Jason werd geboren op 18 juli 1988 en studeerde in 2006 af aan de Salem High School, maar besloot geen universitaire opleiding te volgen. Hij vindt het heerlijk om met zijn oom Dave op de boot te zijn, en als hij niet aan boord is, is hij aan het skateboarden of snowboarden.

Hun bemanning telt nog een 'persoon' - Wilson is een bal wiens naam een ​​verwijzing is naar de Cast Away-film, ze hebben hem van de zee opgepikt en van hem een profiel op Facebook ook.

De Wicked Tuna-show

Wicked Tuna is een reality-tv-serie over de vissers die in Gloucester, Massachusetts wonen – ze vissen in de Noord-Atlantische Oceaan en strijden om wie de meeste Atlantische blauwvintonijn kan vangen. De show werd op 1 april 2012 uitgezonden op National Geographic Channel en Dave maakt er vanaf het begin deel van uit.

De show is niet alleen gericht op de concurrentie tussen de vissers - het toont ook de problemen waarmee de vissen worden geconfronteerd en geeft antwoorden op vragen zoals of de blauwvintonijn misschien uitsterft. Het achtste seizoen van de show begon op 11 maart 2019 en de hele Wicked Tuna-serie telt tot nu toe ongeveer 100 afleveringen en zes specials – elke aflevering duurt ongeveer een uur.

Dave's huwelijk

Dave is een getrouwde man omdat hij geloften heeft uitgewisseld met zijn wederhelft Nancy in 1990 - ze is bevallen van hun drie kinderen door de jaren heen genaamd Angelica, Joseph en Eva. Ook al delen hun kinderen niet dezelfde passie voor vissen als Dave en vinden ze het niet leuk om te veel tijd op de boot door te brengen, Dave houdt onvoorwaardelijk van ze en laat ze kiezen wat ze willen worden in het leven.

Zijn vrouw Nancy werkt al sinds haar kindertijd in de visserij - alle mannen in haar familie zijn bezig met vissen, terwijl ze er in de loop der jaren ook van ging houden. Ze is vaak te zien met Dave, en zelfs zonder hem - ze heeft het record voor het vangen van de grootste vis door een vrouw in Massachusetts.

Problemen met de wet

Op 20 januari 2015 was Dave gearresteerd voor mishandeling van een vrouw - terwijl hij er nooit in het openbaar commentaar op heeft gegeven, verklaarde zijn vrouw hoe hij zoiets nooit kon doen. Volgens de politie trok Dave aan de paardenstaart van de vrouw in het Hotel Clerk in Morehead City in North Carolina – hij deed het om met de vrouw te flirten, maar misschien liet hij zien dat hij er niet zo goed in is.

En we zijn vertrokken als een voorhuid. TERUG NAAR BOSTON ????☠️☠️☠️???????????????? pic.twitter.com/TrRJvxLx0I

— Kapitein Dave Marciano (@CaptMarciano) 13 april 2019

Uiterlijk en vermogen

Dave is momenteel 53 jaar oud, is kaal en heeft bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Dave geschat op meer dan $ 600.000 en stijgt het langzaam - hij zou ongeveer $ 8.300 verdienen voor elke aflevering van Wicked Tuna waarin hij verschijnt.

Aanwezigheid op sociale media

Dave is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter account in april 2012 en heeft tot nu toe bijna 27.000 volgers verzameld en meer dan 40.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 37.000 mensen, terwijl hij ongeveer 730 foto's heeft geüpload - hij heeft een persoonlijk Facebook-account dat hij gebruikt om in contact te blijven met zijn familie en vrienden, terwijl hij ook een Facebook-pagina heeft voor fans die meer dan 15.000 volgers telt.

Aanbevolen