Beroemdheden

Carla Medrano's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Wie is Carla Medrano?

Carla Medrano is een radiopresentator, die sterren heeft gekregen door haar harde werk voor de show El Bueno, La Mala en El Feo, waarin ze La Mala is, terwijl de andere twee presentatoren twee andere personages uitbeelden. Daarvoor maakte ze deel uit van het KTMD-televisiestation, naast andere verschillende prestaties.

Dus, wil je meer te weten komen over Carla Medrano, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze veelgeprezen radiopresentator.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heyyyyy lach het is bijna #vrijdag ???? #tbt

Een bericht gedeeld door Carla medrano (@carlamedranoo) op 30 mei 2019 om 18:23 PDT

Carla Medrano Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Carla Medrano werd geboren op 16 oktober 1988 in Houston, Texas, VS, van Salvadoraanse afkomst van haar vaders kant, en Hondurese via haar moeder. Ze bracht haar vroege jeugd door in Honduras, voordat ze terugkeerde naar Houston toen ze 10 werd. Ze heeft niet met het publiek gedeeld of ze enig kind is of dat ze broers en zussen heeft, dus hopelijk deelt ze deze informatie met haar fans. Wat haar opleiding betreft, schreef Carla zich na haar toelatingsexamen op de middelbare school in aan de Universiteit van Houston, waar ze in 2014 een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism behaalde. Tijdens haar middelbare schooltijd werd Carla gepest vanwege de toon van haar stem, die nogal raspend en ongebruikelijk is voor vrouwen. Desalniettemin slaagde ze erin om al deze obstakels te overwinnen en wordt ze nu herkend door haar schorre stem.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen lanceerde Carla haar carrière door zich aan te sluiten bij het KTMD-televisiestation, een filiaal van Telemundo, met het hoofdkantoor in Houston. Ze was een opdrachtredacteur tussen 2014 en 2015, waarna Carla een on-air persoonlijkheid werd bij KQBU-FM, een Univision Radio-filiaal in Houston. Geleidelijk aan nam haar rol op het station toe en ook haar populariteit.

Carla medrano

Stijging naar bekendheid

Toen ze beter werd in haar werk, trok ze de aandacht van Univision Radio-functionarissen, en als gevolg daarvan werd ze in 2017 gerekruteerd door het in Los Angeles gevestigde filiaal. Toen ze eenmaal bij het station kwam, werd Carla de nieuwe co-host van de extreem populaire show El Bueno, La Mala en El Feo, naast Raul Molinar El Bueno en Andres Maldonado El Feo. De show is behoorlijk populair geworden in de VS, wat Carla tot een sterradio-persoonlijkheid en presentator heeft gemaakt, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot.

Carla Medrano Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Carla behoorlijk populair geworden en heeft ze een van de meest prominente mediahuizen van Latijns-entertainment, Univision, bereikt; haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carla Medrano is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Medrano zo hoog is als $ 300.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Carla Medrano Persoonlijk leven, daten, vriendje, relaties

Wat weet je over Carla's persoonlijke leven? Welnu, deze prominente radiopresentator heeft niet veel privégegevens bekendgemaakt, omdat ze een nogal geheimzinnig persoon is en ervoor heeft gekozen om haar meest intieme details voor het publiek verborgen te houden. Hopelijk begint Carla details uit haar persoonlijke leven te delen, omdat fans graag meer over haar willen weten. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen dat Carla single is en zich voornamelijk richt op haar opkomende carrière, aangezien alle berichten op haar sociale-mediaplatforms daar precies op wijzen.

Carla Medrano Internet Fame

In de loop der jaren is Carla een social media-sensatie geworden met honderdduizenden volgers op haar social media-pagina's, vooral Instagram en Facebook, hoewel ze ook op Twitter te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 630.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, vaak met grappige foto's en video's van haar werk, naast andere berichten. Ze is ook behoorlijk populair op Facebook , waarop ze meer dan 530.000 volgers heeft, en haar populariteit heeft gebruikt om haar carrière te promoten. Je kunt Carla vinden op Twitter ook, waarop ze slechts ongeveer 20.000 volgers heeft, en heeft ook updates over haar carrière gepost, waarbij ze de nieuwste aflevering van de populaire Univision-show die ze co-host, naast tal van andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente radiopresentator, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

? #befearless #carlalamala @buenomalafeo

Gepost door Carla medrano Aan vrijdag 24 mei 2019

Carla Medrano Lengte, gewicht en lichaamsafmeting

Weet je hoe lang Carla Medrano is en hoeveel ze weegt? Welnu, Carla staat op 5ft 8ins, wat gelijk is aan 1,72m, weegt ongeveer 150lbs of 68kgs, en haar vitale statistieken zijn 38-25-38 inches met een nogal rondborstig figuur. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen en wordt als heel mooi beschouwd, wat haar ook in haar carrière heeft geholpen.

Aanbevolen