Modellen

Carmella Rose's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriend, familie

Wie is Carmella Rose?

Het internet heeft talloze mensen naar het sterrendom gebracht, die weten hoe ze alle voordelen moeten gebruiken die sites zoals Instagram kunnen bieden. Ze hebben hun talenten, vaardigheden en uiterlijk laten zien, en Carmella is een van die mensen. Ze heeft haar schoonheid laten zien aan mensen over de hele wereld en heeft tot nu toe een schare fans opgebouwd van meer dan 2,2 miljoen.

Dus, wil je meer te weten komen over Carmella Rose, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met dit prominente model.

Red lippie een beetje dag? pic.twitter.com/ZZjyE9UHtR

— Carmella Rose (@carmellarose) 22 januari 2019

Carmella Rose Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Carmella Rose werd geboren op 3 oktober 1995 in Big Bear Lake, Californië, VS; genoemd naar haar grootmoeder en overgrootmoeder, groeide ze op in Newport Beach, Californië, opgevoed door haar ouders met een jongere zus genaamd Angie. Als het op haar opleiding aankomt, ging Carmella naar de Rim of the World High School, gelegen in Lake Arrowhead. Tijdens haar tienerjaren was Carmella verlegen, maar toen ze eenmaal werd opgemerkt door een agent, begon ze haar schoonheid tentoon te stellen, wat haar zelfvertrouwen aanzienlijk verhoogde.

Carrièrebegin

Terwijl ze nog in Newport was, deed Carmella freelance modellenwerk, maar ze realiseerde zich dat modellenwerk haar belangrijkste bron van inkomsten zou kunnen zijn, en werd meer gefocust op slagen in de modellenindustrie. Gaandeweg werd ze populairder en tekende ze een contract bij One Management. Ze verhuisde naar Los Angeles, maar het was voor het jonge model niet zo makkelijk om door te breken. Desalniettemin wanhoopte ze niet en bleef ze zichzelf promoten, en haar harde werk begon vruchten af ​​te werpen toen ze begon met het uploaden van foto's van zichzelf op Instagram.

Carmella Rose

Stijging naar bekendheid

Carmella's fanbase groeide met elke nieuwe post. Ze zou foto's van zichzelf uploaden in provocerende kleding, voornamelijk bikini's en soortgelijke vormen van kleding, die mensen over de hele wereld aantrokken. Al snel begon ze te werken met kleding- en beautymerken, waaronder BodyGloveGirl, Sahararayswim en anderen. Ze trok ook de aandacht van verschillende spraakmakende tijdschriften, waaronder GQ, Maxim, vervolgens Sports Illustrated, FHM en vele anderen.

Haar populariteit op Instagram begon ook te stijgen en binnen de kortste keren had ze meer dan een miljoen volgers. Nieuwe optredens kwamen nu gemakkelijker op haar pad, waaronder Victoria Secret-model worden in 2018. Ze werkte ook met In Your Arms Wear en AloYoga, naast andere modemerken, die allemaal aanzienlijk hebben bijgedragen aan haar rijkdom en populariteit. Ze is een ster geworden en heeft nu meer dan 2,2 miljoen fans op haar officiële Instagram-pagina.

Carmella Rose Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Carmella voor een aantal modemerken gewerkt en in verschillende spraakmakende tijdschriften gestaan, die allemaal haar rijkdom hebben vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carmella Rose is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Carmella Rose nu meer dan $ 1 miljoen bedraagt, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Carmella Rose Persoonlijk leven, Daten, Vriendje, Interesses

Als je een rijzende ster bent zoals Carmella is, is het moeilijk om details van je persoonlijke leven voor de fans te verbergen, maar Carmella heeft goed werk geleverd door bepaalde informatie aan het publiek te onthullen. Nou, Carmella is bezet; sinds 2018 heeft ze een relatie met de Mexicaanse vlogger, acteur en model Juanpa Zurita, en heeft ze vaak foto's gedeeld waarop ze genieten van hun tijd samen. Voor Juanpa was bekend dat Carmella in 2015 met David Bywater uitging, maar ze heeft niet onthuld wanneer en waarom de twee uit elkaar gingen.

Gepost door Carmella Rose Aan woensdag 24 mei 2017

Ze was ook gekletst om in een relatie met de zanger Cody Simpson waren dat echter slechts geruchten.

In haar vrije tijd geniet Carmella van muziek, vaak luisterend naar Lana Del Rey, Frank Sinatra en de Rolling Stones onder andere muzikanten. Ze is ook een geweldige kok en laat zich inspireren door de Italiaanse keuken.

Carmella Rose Internet Fame

In de loop der jaren is Carmella een ster op sociale media geworden; naast haar populariteit op Instagram, waarop ze foto's van zichzelf heeft gedeeld, zowel van modelleringsoptredens als haar persoonlijke leven, heeft ze ook een behoorlijke schare fans opgebouwd op haar officiële Twitter-pagina , die meer dan 14.000 volgers heeft, en naast foto's heeft ze ook haar meningen, ideeën en interesses gepost onder andere berichten. Carmella vind je ook op Facebook, waar ze bijna 7.000 trouwe fans heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zet me in een van je Austin Powers-films @jayroach

Een bericht gedeeld door Carmella Rose (@carmellarose) op 23 juni 2019 om 11:04 uur PDT

Carmella Rose Hoogte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Carmella heeft de harten van velen veroverd dankzij haar verbluffende uiterlijk, dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat haar lichaamsafmetingen zijn. Nou, Carmella staat op 5ft 8ins, wat gelijk is aan 1,72m, terwijl ze ongeveer 110lbs of 50kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-23-34 inches. Ze heeft donkerblond haar en groene ogen, wat haar prachtige uiterlijk perfect omcirkelt. Ze is best mooi, dat moet je toegeven, toch?

Aanbevolen