Ankers

Carolyn Manno's Wiki Bio, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot, Netto waarde

Wie is Carolyn Manno?

Carolyn Manno is een Amerikaanse sportjournalist en verslaggever, die bekendheid verwierf door voor NBC Sports te werken, nadat ze zich in 2009 bij het netwerk had aangesloten. Sindsdien heeft ze verslag gedaan van verschillende sportevenementen, waaronder de Olympische Zomerspelen in 2012 en 2016 en de Olympische Winterspelen in Sochi 2014, naast vele anderen.

Carolyn Manno Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Caroline Manno werd geboren op 16 juli 1984 in Florida, VS; ze is een nogal geheimzinnig persoon en heeft niet zoveel details uit haar jeugd gedeeld, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lookin op zondag als? Ik wens iedereen een fijne week toe en neem vandaag even de tijd om te ontspannen. #sundaymorning #sundayvibes

Een bericht gedeeld door Caroline Manno (@carolynmanno) op 17 februari 2019 om 4:57 uur PST

Toen ze opgroeide, was ze een tomboy en speelde ze vaak verschillende sporten met jongens in haar buurt. Ze was vooral geïnteresseerd in voetbal en voetbal, dat ze tot haar volwassenheid doorzette. Niettemin schreef Carolyn zich voor haar opleiding, na het afronden van de middelbare school, in aan de Universiteit van Florida, waar ze afstudeerde met een graad in telecommunicatie.

Carrièrebegin

Carolyn lanceerde vervolgens haar carrière door haar eerste baan te krijgen bij een tv-station in South Bend, Indiana, VS, waar ze drie jaar bleef, gedurende welke tijd ze haar vaardigheden als sportverslaggever aanscherpte.

Ze deed verslag van honkbal- en voetbalwedstrijden van de franchises Chicago White Sox en Chicago Bear, en werkte ook aan NASCAR-evenementen, zoals de IndyCar Series. Geleidelijk aan werd ze populairder en werd opgemerkt door verschillende andere stations, waaronder Comcast SportsNet, New England (CSNNE). Ze kwam zonder aarzelen bij het station en begon te werken als sportnieuwsanker, maar met ervaring werd ze de nieuwsreporter genoemd.

Caroline Manno

Carolyn behandelde ook verschillende sportfranchises uit Boston, waaronder de Boston Celtics van de National Basketball League (NBA) en de NBA Finals, en ook de New England Patriots van de National Football League (NFL), en hun weg naar het kampioenschap.

Stijging naar bekendheid

Dankzij haar harde werk werd Carolyn steeds populairder en in 2009 werd ze aangeworven door de NBC Sports Group. Aanvankelijk had ze een contract op tijdelijke basis, maar ze bleef gefocust op haar werk, wat haar een voltijds contract bij het station opleverde.

Naast NBC begon ze ook aan NBCSN te werken en bracht ze verslag uit over een aantal belangrijke sportevenementen voor de zender, waardoor ze een nationale ster werd. Enkele van de meest populaire evenementen zijn de Olympische Spelen in Londen, Rio en Sochi, terwijl ze ook heeft meegewerkt aan de show Football Night in Amerika en verslag heeft gedaan van sporten als NASCAR, voetbal, wielrennen, universiteitsbasketbal en andere, die allemaal bijgedragen aan haar rijkdom en populariteit.

Carolyn Manno Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Carolyn voor verschillende netwerken gewerkt totdat ze NBC Sports bereikte, en sindsdien is haar vermogen met een grote marge toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carolyn Manno is, vanaf begin 2020? Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Carolyn Manno op meer dan $ 1 miljoen, maar naarmate ze haar carrière gestaag voortzet, zal dit aantal ongetwijfeld toenemen in de komende jaren.

Carolyn Manno Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot

Wat weet je over het persoonlijke leven van Carolyn?

Nou, deze sportjournalist lijkt nogal privé en heeft er niet veel informatie over gedeeld. Volgens rapporten blijft ze single en is ze uitsluitend gericht op het verder verbeteren van haar carrière.

Carolyn Manno Internet Fame

Sinds ze haar carrière begon, begon ze haar prestaties te uploaden naar sociale-mediaplatforms en langzaamaan een schare fans op te bouwen. Ze is behoorlijk populair geworden op Twitter, waarop ze onder andere haar recente carrière-inspanningen heeft gedeeld.

Tot ziens op 10 Boston op @NESN pic.twitter.com/aY46w9rg4M

— Carolyn Manno (@carolynmanno) 16 februari 2020

Je kunt haar vinden op Instagram ook, met behulp van haar populariteit om haar carrière te promoten. Caroline heeft een Facebook pagina ook, maar heeft sinds 2017 niets meer bijgewerkt.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente sportverslaggever, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, vooral op professioneel niveau, omdat ze zelden iets over haar persoonlijke inspanningen heeft gedeeld.

Carolyn Manno Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Carolyn Manno is en hoeveel ze weegt? Carolyn staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl haar gewicht op dit moment niet beschikbaar is, maar haar vitale statistieken zijn 34-25-36. Carolyn heeft van nature blond haar en blauwe ogen en wordt als heel mooi beschouwd, wat zeer waarschijnlijk haar carrière heeft geholpen.

Aanbevolen