Beroemdheden

Cash Nasty Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen, echte naam

Wie is Cash Nasty?

Cash Nasty – echte naam is niet bekend bij het publiek – werd geboren in de VS op 4 december 1990, in Vidalia Louisiana, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit; hij volgt ook de christelijke religie - de zijne. Hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal, dat eerst WhatChaMaCalling heette voordat hij het hernoemde naar CashNasty.

Zeg kaas! pic.twitter.com/NCVexLKdkg

— Contant geld? HYPE (@CashNastyGaming) 1 april 2019

Het vroege leven en onderwijs

Hij bracht zijn hele jeugd door met zijn ouders en zijn broer in Vidalia, en zou de Staatskunstwedstrijd hebben gewonnen terwijl hij nog naar de middelbare school ging. Hij besloot geen hbo-opleiding te volgen, maar zijn geluk te beproeven door online carrière te maken – hij werkte bij Wal-Mart als assistent-manager, totdat hij online genoeg geld begon te verdienen.

Er is niets bekend over het vroege leven van Cash, zijn ouders of hun achtergrondverhaal - Cash houdt zijn privacy en die van zijn familie voor zichzelf. Zijn broer staat ook bekend als YouTuber en is te vinden onder de naam 50kal Mal .

Carrière en aanwezigheid op sociale media

De carrière van Cash is nauw verbonden met zijn aanwezigheid op sociale media, aangezien zijn YouTube- en Twitch-accounts zijn twee belangrijkste bronnen van inkomsten zijn. Cash hield van stand-upcomedy, en tijdens een van zijn optredens stelde zijn vriend voor om zijn video's op YouTube te uploaden. Cash luisterde naar zijn advies en lanceerde zijn YouTube-account op 21 juni 2013 en heeft tot nu toe bijna 2,8 miljoen abonnees verzameld en meer dan 612 miljoen keer bekeken op al zijn video's samen - hij uploadt voornamelijk grappige dingen en zijn beschrijving luidt: 'Ik maak video's. Ik maak je aan het lachen. Ik maak je blij'.

Zijn andere grote bron van inkomsten is zijn Contant NastyGaming Twitch-account waarop hij games als Dota 2 en Overwatch speelt en meer dan zes miljoen views van zijn video's heeft verzameld. Hij en zijn vriend Chris Smoove spelen vaak samen NBA 2K en streamen de gameplay op hun Twitch-accounts. Chris Smoove is ook een YouTuber en hij is zelfs populairder dan Cash, aangezien hij bijna 4,5 miljoen volgers heeft op zijn kanaal .

Cash is behoorlijk actief en ook populair op andere sociale-mediaplatforms, die ook een behoorlijke som geld voor hem genereren - hij lanceerde zijn Twitter account in juli 2013 en heeft tot nu toe bijna een miljoen volgers verzameld en meer dan 60.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 400.000 mensen, terwijl hij zo'n 350 foto's heeft gepost.

Cash verklaarde ooit dat hij graag deel zou uitmaken van de filmindustrie, maar die kans heeft hij nog niet gekregen.

De stijl en het gevoel voor humor van Cash

Cash is nogal een humoristisch persoon en wijdt zijn video's aan het maken van mensen aan het lachen, en om ze gelukkig te maken – hij neemt altijd de tijd om te reageren op zijn fans, en zelfs om hun wensen te vervullen als hij in staat is en tijd voor heeft. Hij staat erom bekend mensen in nood te helpen en is er altijd om advies te geven wanneer daarom wordt gevraagd.

Priveleven

Veel YouTubers daten met andere YouTubers, omdat het een heel specifieke manier van leven is en het niet gemakkelijk is om met iemand om te gaan die niet begrijpt hoe het is om een ​​carrière op YouTube of Twitch te hebben. Daarom is Cash's vriendin Ash ook een YouTuber - de twee gaan ver terug omdat ze elkaar al heel lang kennen en al heel lang aan het daten zijn. Ze is te zien in sommige video's van Cash terwijl hij haar af en toe laat zien, terwijl ze ook samen een kanaal runnen met de titel CashNashVlogs - de beschrijving op het kanaal zegt: '... We zijn al 10 jaar samen en we hebben twee honden genaamd Mardi & Mac waarvan ik zeker weet dat je ze veel zult zien! Ik upload graag voor de lol om naar ons terug te kijken als we ouder worden, zodat we deze momenten koesteren. Ik hou ook erg van koken, dus ik upload af en toe een aantal van de gerechten die ik voor ons kook!' In veel van hun video's is te zien hoe het stel samen kookt of met hun honden speelt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik vond deze puppy ongeveer een uur geleden midden in de nacht. Idk wat te doen lol ... hem meenemen voor de nacht

Een bericht gedeeld door CashSmerig (@cashnasty) op 24 maart 2019 om 22:01 PDT

Wie is Cash's vriendin AshONasty?

Ash is geboren in Louisiana op 18 mei 1991, dus onder het sterrenbeeld Stier. en net als Cash heeft ze haar echte naam niet met het publiek gedeeld. Ze kreeg het grootste deel van haar populariteit nadat ze samen met haar vriend het CashNashVlogs-kanaal was begonnen. Ze heeft lang blond haar, bruine ogen, is ongeveer 1,58 m lang, draagt ​​kledingmaat vier en schoenen in maat acht, terwijl haar vermogen wordt geschat op niet meer dan $ 1 miljoen.

Filantropie

Er wordt gezegd dat Cash een zwak heeft voor kinderen in nood en voor mensen die aan verschillende ziekten lijden. Hij schoor ooit zijn hoofd kaal om steun te betuigen aan de kinderen die op straat leven. De video ging al snel viraal en werd gedeeld op verschillende sociale mediaplatforms.

Cash Nasty

Likes en hobby's

Cash is een grote fan van basketbal, houdt van zowel kijken als spelen, en is een grote LeBron-fan - hij brengt ook graag tijd buitenshuis door, maar voor zijn werk moet hij veel tijd voor het tv-scherm doorbrengen met het afspelen van video spellen.

Uiterlijk en vermogen

Cash is momenteel 28 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar, donkerbruine ogen, is 1,78 m lang, weegt ongeveer 75 kg, terwijl zijn lichaamsafmetingen borstomvang 42 zijn, biceps 14 en taille 30 inch.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Cash vanaf begin 2019 geschat op meer dan $ 2 miljoen en stijgt het voortdurend omdat hij elke dag geld verdient met zijn YouTube- en Twitch-accounts.

Aanbevolen