Komieken

Catfish Cooley's Wiki Biography, vrouw, vermogen, leeftijd, lengte

Het vroege leven en gezin

Catfish Cooley is geboren op 2 mei 1990 in Louisiana USA, dus onder het teken Stier en met de Amerikaanse nationaliteit. Er is bijna niets bekend over zijn vroege jeugd, zijn ouders of zijn broers en zussen. Hij heeft nooit foto's van hen genoemd of gepost op zijn sociale-mediaprofielen, omdat hij probeerde zijn privéleven rustig te houden.

Educatieve achtergrond

Catfish Cooley studeerde in 2008 af aan zijn plaatselijke middelbare school in Louisiana. Hij heeft nooit informatie gedeeld op hogeschool of universiteit, dus er is niets bekend over zijn educatieve achtergrond.

Carrière

Catfish Cooley heeft nooit details over een offline baan gedeeld; het is pas bekend dat hij zijn online carrière begon in 2017 toen hij zijn YouTube-kanaal creëerde. Hij begon stripvideo's te uploaden over verschillende onderwerpen, vooral over zijn dagelijkse levenservaringen en de dingen waar hij dagelijks mee te maken had en die hem dwarszaten. Zijn video's werden al snel duizenden keren bekeken vanwege zijn unieke manier van reageren.

Meerval Cooley

De video's van Catfish Colley gingen viraal toen hij te zien was op Tosh.0, een populaire tv-serie geproduceerd en gehost door komiek Daniel Tosh. Catfish en zijn YouTube-show getiteld Whiskey Wednesday verscheen in Tosh.0 aflevering 27 in seizoen 7, en Catfish trok nog meer volgers en kijkers. In 2018 ging hij op tournee met zijn stand-up comedy optredens, samen met Ginger Billy in de Nitro Comedy Tour. In 2019 ging hij op tournee door de VS samen met een andere komiek, Andrew Conn. His Youtube kanaal heeft nu bijna 200.000 abonnees en meer dan 220 video's. Zijn meest populaire video is getiteld Redneck eats 2 Paqui worlds hottest chips with Louisiana hot sauce !!!, met meer dan 2,2 miljoen views.

Een andere video die meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken, is getiteld Mad dog 357 Plutonium – hotter than the devils dick, geüpload op 7 februari 2018. Hij vermaakt zijn publiek vaak door te laten zien hoe hij warm eten eet, en hoe hij kalm probeert te blijven, niet te laten zien enig ongemak van de pittige gerechten of chips.

Persoonlijk leven, echtgenote Munica West

Er is niet veel bekend over het privéleven van Catfish Cooley. Hij zei dat hij al enkele jaren getrouwd is met Munica West, maar hij heeft nooit onthuld hoe ze elkaar hebben ontmoet en wanneer ze trouwden, waarbij hij alle details rustig hield. Ze hebben twee dochters: Tyler en Zooey.

Zooey verscheen in zijn video getiteld COMEDIAN CATFISH COOLEY: MY CHILD IS A THREENAGER! OUDERS DOCHTERS KOMEDIE; in deze video debatteerde hij met zijn dochter over haar gewoonte om geen potje te gebruiken; hij zei ook dat ze op driejarige leeftijd nog steeds haar fopspeen gebruikte en klaagde dat Zooey hun huis altijd in een puinhoop veranderde, al haar speelgoed gebruikte en ze nooit terug in de kast legde.

Hobby's en interessante weetjes

Onder de hobby's van Catfish Cooley zijn tv kijken en vissen. Zijn vrije tijd brengt hij ook graag door met zijn gezin, aangezien hij vaak op tournee is door de VS en ze tegenwoordig zelden ziet. Als vader van twee dochters doet hij echter zijn best en helpt hij zijn vrouw om ze op te voeden en hen de essentie van het leven bij te brengen.

Aanwezigheid op sociale media

Catfish Cooley is actief op verschillende social media platforms, omdat hij deze gebruikt om zijn content te promoten. Zijn Instagram account heeft bijna 300.000 abonnees verzameld en heeft bijna 100 berichten; zijn Facebook profiel heeft het grootste publiek onder zijn sociale-mediaprofielen, met meer dan 2,6 miljoen volgers. Hij heeft geen Twitter-account, maar zijn Youtube kanaal heeft bijna 200.000 abonnees verzameld. Catfish Cooley communiceert zelden met zijn fans in de comments, maar beantwoordt soms hun vragen als hij daar tijd voor heeft. Hij heeft ook een persoonlijke website, met het tourschema van zijn optredens.

WIJ ZIJN IN #NAPLES #FLORIDA 21-23 JUNI 2019. KOM ALLEMAAL ZIEN!

Gepost door Meerval Cooley Aan Donderdag 20 juni 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Catfish Cooley heeft van nature rood haar, hoewel hij een heel kort kapsel heeft en soms zelfs al zijn haar van zijn hoofd scheert; zijn rode baard is echter altijd aanwezig als zijn mascotte. Hij heeft blauwe ogen. Hij heeft geen tanden in de onderkaak, hoewel hij het niet wil repareren en het zijn speciale merkteken wil houden. Wat zijn toneelkostuum betreft, hij draagt ​​altijd een grijze piratenhoed en een spijkerbroek zonder T-shirt eronder. In het echte leven geeft hij de voorkeur aan casual looks en draagt ​​hij dezelfde denim overall of jeans met een T-shirt. Hij heeft veel tatoeages op zijn lichaam, waaronder een meerval.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Catfish Cooley geschat op ongeveer $ 400,00, waarmee hij zo'n indrukwekkend bedrag verdient door zijn stripvideo's op zijn YouTube-kanaal te uploaden en met zijn stand-up optredens door de VS te touren. Zijn Instagram-account is ook een bron van inkomsten voor hem, aangezien hij daar tot $ 1.400 per post krijgt. Zijn YouTube-kanaal verdient ongeveer $ 1.600 per maand, wat een goed extra inkomen is. Er zijn veel aankomende evenementen waarin Catfish Cooley zal optreden, samen met andere komieken, dus zijn vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen