Komieken

Catfish Cooley Wiki Bio, leeftijd, echtgenote, vermogen. Waar komt hij vandaan?

Meerval Cooley Wiki Bio

David Cooley werd geboren in Louisiana, VS op 2 mei 1990, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit – beter bekend als Catfish Cooley, is hij populair vanwege zijn carrière als komiek die vaak stand-ups doet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn gezicht als ik een beetje hangry begin te krijgen…… ? @johnekozma @comediandarrenknight @helloworldcatfish @comediangingerbilly @officialandrewconn @cledustjudd @comedianredsquirrel @comediangarycargal @djslimmcgraw #Comedy #Show #Improv #Funny #BangProductions #Tour

Een bericht gedeeld door Meerval Cooley (@helloworldcatfish) op 24 mei 2019 om 16:45 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er wordt gezegd dat hij een normale jeugd heeft gehad en mensen die hem kennen sinds hij een kind was, hebben verklaard dat hij altijd net zo grappig was als vandaag. Hij had er geen probleem mee om met zijn leeftijdsgenoten op de middelbare school om te gaan, omdat iedereen zijn gevoel voor humor respecteerde en daarom van hem hield.

Er wordt gezegd dat Catfish is afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Louisiana, maar besloot toen zich te concentreren op zijn comedycarrière in plaats van een universitaire opleiding te volgen.

Carrière

Catfish kreeg erkenning nadat hij in 2018 op de Nitro Comedy Tour verscheen - hij ging samen met een populaire komiek Ginger Billy en was meteen geliefd bij het publiek. Daarvoor was Catfish te zien in aflevering 27 van seizoen zeven van de Tosh.0-show, die eigenlijk Catfish Cooley heet.

Meerval is ook populair voor hem Youtube kanaal , die hij op 4 maart 2017 lanceerde en tot nu toe bijna 200.000 abonnees en meer dan 18 miljoen views op al zijn video's bij elkaar heeft verzameld - de beschrijving op zijn kanaal luidt Happiest Redneck SOB You Ever Did Meet. Hij uploadt alleen komische video's die zijn fans hilarisch vinden, terwijl hun favoriete show Whisky Wednesday is, waarin hij optreedt als een klassiek redneck-personage.

Terwijl mensen dol zijn op Catfish Cooley?

Fans van Catfish zien hem als een zeer uniek persoon met een zeer uniek gevoel voor humor. Er wordt gezegd dat het niet iedereen lukt om Jim Beam, Wild Turkey en Royal Crown te mixen en het hilarisch te laten klinken, maar het blijkt dat Catfish daarin is geslaagd.

Een andere reden waarom mensen van Catfish houden, is omdat hij dient als een inspiratie en motivatie voor velen , inclusief de tijd dat hij zei: 'Het is niet iedereen die bedoeld is om fitnessmodellen te zijn zoals die van jou. Maar we zijn allemaal ergens voor bedoeld. Je hebt een boot, die klootzak was bedoeld om op het water te rijden. Je hebt een dieseltruck, die bedoeld was om aanhangers te trekken. Je hebt een snelle auto en motorfietsen, die bedoeld waren om kont te slepen. Het is niet de bedoeling dat iedereen hetzelfde doet en doet. Waren verschillend. Ga erop uit en vind waar je verdomme goed in bent.' Veel mensen respecteren hem omdat hij recht door zee is en eerlijk is tegen zijn fans.

Persoonlijk leven en relaties

Catfish doet misschien een beetje geheimzinnig over de details van zijn liefdesleven, maar hij deelt nog steeds een aantal dingen met zijn fans. Hij is getrouwd met Munica West, maar de datum van hun huwelijk of hoe lang ze dateerden, is niet bekend bij het publiek. Ze zijn ouders van twee kinderen genaamd Zooey en Tyler, en delen graag foto's van de twee op hun Instagram-accounts. Catfish praat nooit over de meisjes met wie hij uitging voordat hij zijn vrouw Munica ontmoette, en zijn fans geloven dat dit is omdat hij zijn vrouw op geen enkele manier zou willen kwetsen (of om haar jaloers te maken).

Meerval Cooley

Waar komt hij vandaan?

Veel mensen vroegen zich af waar Catfish precies vandaan komt. Hoewel hij geheim blijft over de stad waarin hij is geboren, verklaarde hij tijdens een van zijn standups dat hij was geboren in de staat Louisiana in Amerika. Het lijkt erop dat dat niet genoeg is, aangezien sommige van zijn fans nog steeds erg koppig zijn om erachter te komen in welke stad hij is geboren.

Likes en andere interesses

Catfish ziet er niet uit als iemand die van sporten houdt, en dat is hij ook niet - hij zit liever voor zijn tv, kijkt naar een goede comedyshow en eet lekker. Hij vindt het ook leuk om buiten te zijn, in een park te zitten en vogels te voeren, maar hij geniet er vooral van om op een podium zijn fans te entertainen. Hij is een grote dierenliefhebber en heeft een bulldog genaamd Kano die hij vaak op foto's op zijn Instagram-account laat zien.

WIJ ZIJN DEZE ZATERDAGNACHT 15 JUNI 2019 IN #BEAUMONT #TEXAS. KOM ALLEMAAL ZIEN. SPECIALE ZITTING PRIJS BESCHIKBAAR!

Gepost door Meerval Cooley Aan Donderdag 13 juni 2019

Uiterlijk en vermogen

  • Meerval is 29 jaar oud
  • Kort bruin haar
  • bruine ogen
  • Hij is een grote tattoo-liefhebber en een groot deel van zijn lichaam is bedekt met tattoos.
  • Nettowaarde is ~ $ 100.000

Aanbevolen