Ankers

Cealey Godwin (Endurance: High Sierras) Wiki Biografie, leeftijd, dating

Het vroege leven, familie

Cealey Elizabeth Godwin werd geboren op 20 december 1991 in Tallahassee, Florida, VS, en groeide op met een oudere broer genaamd Chason. Er is geen precieze informatie over de namen of beroepen van Cealey's ouders, hoewel het bekend is dat ze nog in leven zijn, en Cealey heeft een zeer goede relatie met hen, ze brengen vaak tijd samen door en gaan wandelen.

Opleiding

Cealey studeerde in 2009 af aan Lawton Chiles High School, ging toen naar de School of Communication van de Florida State University en studeerde af in 2012.

Tv-serie tienerster, Endurance: High Sierras winnaar

Toen Cealey in haar negende klas zat, deed ze mee aan een competitieve tv-serie voor tieners genaamd Endurance: High Sierras. Onder de 16 deelnemers vocht Cealey om de winnaar van de show te worden in verschillende sportmissies. Zij en partner Alex Carignan noemden zichzelf het Green Team en speelden samen; het publiek was vooral warm voor Cealey omdat ze werd getoond als een concurrent die vriendelijk kon zijn met de andere deelnemers aan de tv-serie.

Cealey Godwin

Carrière

Cealey proefde roem in de tv-serie en begreep dat ze een carrière op tv wilde nastreven. Een paar jaar na haar universitaire afstuderen trad ze toe tot de Weekend Sports Anchor toen ze in april 2015 een baan aangeboden kreeg. en ook veel lokale hogescholen en middelbare scholen.

Later deed ze verslag van atletiek in Florida State, als sportverslaggever voor Seminole Sports Magazine, een tv-programma dat wekelijks op Sun Sports wordt uitgezonden. Op dit moment werkt Cealey als presentator en verslaggever voor NBC. In 2016 won ze de Wisconsin Broadcasters Association award in de categorie Medium Market Best Sportscast.

Persoonlijk leven, vriend, echtgenoot

Cealay heeft geprobeerd haar privéleven rustig te houden, hoewel ze ooit in haar opmerkingen op een van haar Instagram-berichten liet vallen dat collega Connor Cape haar was Instagram manlief . Hij nam de foto van Cealey waarop ze geniet van een drankje na een wedstrijd die ze voor anker heeft gelegd, en ze werken vaak samen bij games en wedstrijden waar ze commentaar op geven en ankeren. Noch Connor noch Cealey hebben echter ooit hun relatiestatus bevestigd, en men kan alleen maar raden of het een grap van Cealey's kant was of dat ze serieus was, en ze daten in het echte leven. Echter,

Cealey plaatste onlangs een afbeelding van een bloemenboeket en legde het vast met de opmerking dat zij de enige was die haar bloemen kon kopen, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat ze nu single is en geen vriendje heeft om een ​​cadeau of bloemen voor haar te kopen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Er zijn voor- en nadelen aan het verslag doen van een play-offloop als sportverslaggever, zoals weinig slaap? en geen sociale tijd?, dus ik zorgde ervoor dat ik het goedmaakte tijdens mijn laatste twee vrije dagen! De balans tussen werk en privé is ? om een ​​gelukkig en gezond leven te behouden, dus zorg ervoor dat u hetzelfde voor uzelf doet! • Nu de ? en ??‍♀️ben je een beetje meer klaar om zomersporten te beoefenen in de Mile High City? ️? ⚽️ • #SportsReporter #LocalTV #Media #Denver #Sport • ?: @abbiemood

Een bericht gedeeld door Cealey Godwin (@cealeygodwin) op 16 mei 2019 om 7:58 uur PDT

Hobby's, favorieten en interessante weetjes

Ook al blijft Cealey fit, ze trakteert zichzelf graag op wat fastfood, en houdt van bezoeken cafés zoals In-N-Out Burger, waar ze na een dag hard werken wat friet en een lekkere grote burger kan eten. Wat haar vrije tijd betreft, ze houdt erg van reizen en heeft onlangs haar strakke werkschema in Pedregal, Cabos San Lucas in Mexico, verbroken. Ze vertelde haar volgers op Instagram dat ze daar een geweldige tijd had, terwijl haar abonnees ondersteund haar keuze van vakantieplek, en gaf toe dat ze goed werk had geleverd en wat rust verdiende. Ze houdt ook van wandelen met haar gezin in de bergen van Colorado. Cealey gaat graag naar evenementen en festivals, daarom nam ze deel aan Running the Green marathon in 2018, die plaatsvond in Denver, Colorado voor de viering van St. Patrick's Day, met een speciale groene hoed op en na afloop genoot ze van een pint Iers bier. Cealey neemt danslessen en soms schilderlessen.

Cealey is een grote hondenliefhebber, ze heeft een Golden Retriever genaamd Lady en ze houdt zielsveel van haar en plaatst veel foto's van haar. In 2017 verloor Cealey haar kat, Simon, die zes jaar bij haar woonde, en dat was een groot verlies sinds ze voor zijn leven vocht terwijl hij aan nierfalen leed. Ze plaatste zijn foto op haar Instagram om afscheid van hem te nemen en vertelde dat ze hem kreeg toen ze op de universiteit zat en een zeer pijnlijke breuk met haar vriend had, dus Simon was het eerste dier dat ze alleen had. Hij deed drie verhuizingen door het hele land en was Cealey's uitlaatklep.

Goede doelen en maatschappelijke initiatieven

Cealey is een actieve deelnemer in de beweging genaamd Lees door heel Amerika ; ze sloot zich enkele jaren geleden aan bij de beweging en gaat vaak naar een school om te lezen met kinderen in de klas. De kinderen nemen boeken naar keuze mee en de volwassene moet deze samen met de kinderen voorlezen.

Cealey is ook lid van het programma Be The Match (geëxploiteerd door het National Marrow Donor Program (NMDP), een wereldwijd transplantatienetwerk en een donorschapsprogramma dat mensen helpt de beste match te vinden voor bloed- en orgaandonorschap.

Aanwezigheid op sociale media

Cealey heeft een Twitter account dat door meer dan 12.000 mensen wordt gelezen, en een Instagram account met bijna 3.000 abonnees, waarop ze zeer actief is. Haar Facebook profiel wordt gevolgd door meer dan 2500 mensen, en die ze gebruikt om haar interviews met beroemdheden te promoten.

Had een epische tijd bij het inhalen van ?lacrosse-legende @JohnGrantJr24 vandaag! Op 44?? hij keert terug naar @MLL_Lacrosse voor nog een stint met de @DenverOutlaws . Bekijk zijn volledige interview op https://t.co/TcxylJXUpc #9Sport #MLL #Lacrosse pic.twitter.com/eNDOq4zprQ

— Cealey Godwin (@CealeyGodwin) 29 mei 2019

Verschijning

Cealey heeft lang donkerbruin haar dat ze graag losjes gekruld draagt; ze heeft donkerbruine ogen. Haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn onbekend. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan een casual look en kiest ze in haar dagelijks leven voor jeans, overhemden en sweatshirts, maar voor de camera's ziet ze er altijd netjes uit en draagt ​​ze blazers, jurken en rokken in combinatie met witte overhemden.

Netto waarde

Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Cealey geschat op meer dan $ 850.000, opgebouwd uit haar toegewijde werk als anker en verslaggever. Daarbij komt nog de beloning die ze kreeg voor deelname aan het tv-programma Endurance: High Sierras. Cealey is een hardwerkende persoon en haar vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen