Acteurs

Ceci Balagot Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje. Met wie is ze aan het daten?

Wie is Ceci Balagot?

Cecilia Balagot werd geboren op 2 april 2001 in Long Beach, Californië, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar vaste rol in de tv-serie Growing Up and Down. Ze had ook terugkerende rollen in shows zoals Girl Meets World en Desperate Housewives.

Bekijk dit bericht op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Deze Balagot (@cecibalagot) op 11 april 2019 om 13:50 PDT

De netto waarde van Ceci Balagot

Hoe rijk is Ceci Balagot? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ondanks haar leeftijd heeft ze verschillende spraakmakende projecten gehad, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over Ceci's familie en opleiding, behalve dat ze door haar ouders werd opgevoed samen met twee broers die vaak op haar foto's te zien waren. Ze ontwikkelde op jonge leeftijd een sterke interesse in acteren en optreden, wat haar ertoe bracht audities te doen. Ze werd sterk gesteund door haar familie en het leidde haar naar haar eerste rol als gast in de televisieserie IS toen ze nog maar zeven jaar oud was.

Deze Balagot

ER is een medisch drama dat van 1994 tot 2009 op NBC werd uitgezonden en is gebaseerd op het werk van schrijver Michael Crichton. Zoals de naam van de show al aangeeft, is deze gericht op de eerste hulp (ER) van het fictieve County General Hospital in Chicago, Illinois, aangezien het personeel met verschillende kritieke problemen wordt geconfronteerd. De show heeft de titel van op één na langstlopende primetime medische drama in de Amerikaanse televisiegeschiedenis, na Grey's Anatomy, en ontving 116 onderscheidingen tijdens zijn run, en een brutowinst van meer dan $ 3 miljard aan inkomsten.

Beroemd worden

Na haar rol bij ER kreeg Balagot meer aanbiedingen en kansen. Haar volgende rol zou zijn in vier afleveringen van de tv-show Desperate Housewives , uitgezonden op ABC en speelt zich af in de straat Wisteria Lane in het fictieve stadje Fairview. De show volgt het leven van een groep vrouwen gedurende 13 jaar van hun leven, getoond gedurende acht seizoenen. Ze komen verschillende huiselijke problemen en familieproblemen tegen, terwijl ze ook misdaden, geheimen en mysteries tegenkomen die verborgen zijn in hun buitenwijk. Ze verscheen naast Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria in de zeer succesvolle show, die talloze prijzen won en in 2007 werd genoteerd als de meest populaire show vanwege de demografie.

Nieuwe hoofdfoto's!

Gepost door Cecilia Balagot Aan zondag 15 mei 2016

In 2014 had Ceci toen een rol in de televisiefilm Growing Up and Down, die gaat over twee tieners die samen met hun ouders moeten proberen om door de middelbare school te navigeren die plotseling weer tieners worden, en die de taak hebben om hun high opnieuw te beleven. schooljaren. Ze speelde naast Noah Centineo, Curran Walters en Raini Rodriguez.

Recente projecten en andere inspanningen

In hetzelfde jaar als de korte film werd Cecilia een van de castleden van de show Meisje ontmoet wereld naast Rowan Blanchard, Ben Savage en Sabrina Carpenter. De show is een spin-off van Boy Meets World en volgt het leven van tienermeisje Riley Matthews. De serie bevat haar familie en vrienden met veel verhaallijnen rond haar schoolleven. Haar vader is de geschiedenisleraar van hun school en ze wordt ook bijgestaan ​​door haar beste vriend die haar helpt meer te leren over omgaan met de adolescentie. Verschillende castleden van Boy Meets World hernamen hun rol voor de spin-off.

Het jaar daarop werkte ze aan een andere televisiefilm getiteld A History of Radness, die twee broers en zussen volgt die proberen een band van gelijkgestemde muzikanten te vormen, die allemaal als buitenstaanders worden beschouwd door hun klasgenoten op de middelbare school, naast Isaak. Presley en Marlhy Murphy. In de afgelopen jaren heeft ze geen nieuwe acteerprojecten aangenomen. Zoals te zien is in haar online accounts, heeft ze het druk gehad met het afronden van school en maakt ze verschillende tienerervaringen door, waaronder het schoolbal terwijl ze foto's heeft gepost waarop ze geniet van het evenement.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Balagot een relatie heeft met Oliver Schumacher, en de twee zijn samen gezien bij tal van evenementen; ze hebben ook veel foto's online geplaatst. Het is niet bekend hoe lang ze al samen zijn, maar ze vierden Kerstmis in 2018 en waren samen tijdens haar gala in 2019. Ze plaatste ook een foto van een vriend genaamd Cory Fogelmanis, die ze haar nepvriendje noemde.

Altijd zoet en zout moeten hebben? #Ghiradelli #BoudinBakkerijTour #DCA pic.twitter.com/zPaOGN1QKU

- Deze Balagot (@CeciBalagot) 6 september 2014

Net als tal van actrices is ze online zeer actief via accounts op sociale media, op websites zoals Instagram en Twitter. Haar Instagram-account heeft meer dan 134.000 volgers en waarop ze vaak foto's plaatst over belangrijke gebeurtenissen in haar leven. Enkele van de grote gebeurtenissen die in 2019 in haar leven hebben plaatsgevonden, zijn onder meer de sponsoring door het modemerk Molly Bracken en het verlies van haar kat. Haar Twitter-account heeft daarentegen meer dan 11.000 volgers, hoewel ze daar niet zo actief post in vergelijking met haar Instagram. Ze is ongeveer drie maanden niet actief geweest met posten op Twitter.

Aanbevolen