Modellen

Chantel Zales Wiki, leeftijd, vermogen, leeftijd, operatie, metingen

Chantel Zales Wiki Bio

Chantel Zales werd geboren in Albuquerque, New Mexico, VS, op 6 juli 1990, teken van Kreeft; Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe maak je een meisje aan het lachen? Stap 1. Stuur haar een @doseofroses beer ? Stap 2. Haar gezicht zien oplichten? Helemaal verliefd op mijn rozenbeer van @doseofroses

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op 17 juli 2019 om 8:12 uur PDT

Jeugd en onderwijs

Chantel praat meestal niet over haar vroege leven. Ze mocht alleen haar eerste vier jaar in Albuquerque doorbrengen toen haar familie verhuisde naar Phoenix in Arizona, waar ze de rest van haar kinderjaren doorbracht. Ze zou fysiek actief zijn geweest als tiener, zwemmen en voetballen - ze was ook geïnteresseerd in klassieke muziek en leerde saxofoon en viool spelen. Ze is erg geheimzinnig als het gaat om haar ouders en je hoort haar zelden over hen praten, maar het gerucht gaat dat ze haar modellencarrière erg ondersteunen. Omdat Chantel niet heeft gesproken over het hebben van broers en zussen, gaat het gerucht dat ze enig kind is.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Phoenix, schreef Chantel zich in aan de Arizona State University en studeerde af met een bachelordiploma.

Carrière van een model

Chantel lanceerde haar carrière zodra ze haar diploma behaalde, maar het was geen modellenwerk - ze begon te werken voor een bedrijf dat de logistiek moest regelen die nodig is voor ESPN-boksgevechten. Terwijl ze daar aan het werk was, werd ze opgemerkt door een modellenscout die haar vroeg om een ​​fotoshoot van hem bij te wonen, wat ze opmerkelijk goed deed, en werd ze uitgenodigd voor extra fotoshoots - haar modellencarrière werd officieel gelanceerd.

Toen ze besloot om fulltime modellenwerk te gaan doen, verhuisde ze naar Los Angeles, Californië en begon ze te verschijnen in commercials voor Pepsi en Acura. Ze werd ook opgemerkt door tal van tijdschriften die haar op hun voorpagina's plaatsten - sommige van deze tijdschriften zijn onder meer FHM, Maxim en Lowrider.

Chantel Zales

Net als veel andere modellen wilde Chantel actrice worden en kreeg ze de kans om haar vaardigheden te bewijzen in de Middle Men-dramafilm die in 2009 werd opgenomen, en kreeg toen een ondersteunende rol aangeboden van een bikinimeisje in de Piranha 3D-komedie horrorfilm in 2010 en was vervolgens te zien in een video voor Transworld Motocross en in de muziekvideo A Step Away van Black Oxygen.

Naast model is Chantel ook modeontwerper.

Houd van het leven en relaties

Chantel is uiterst geheimzinnig over alle details van haar vriendjes. Haar fans vragen haar vaak op haar Instagram-account of ze momenteel iemand ziet, maar het populaire model lijkt niet geïnteresseerd in het beantwoorden van hun vragen.

Ook al praat ze er niet over, het gerucht gaat dat ze een lange relatie heeft gehad met een Chileense man, aangezien ze een paar jaar uitgingen voordat ze ermee stopten in 2017 - hoewel de geruchten nog steeds de ronde doen internet, heeft Chantel er geen commentaar op gegeven. Het gerucht gaat dat ze lesbisch is, maar alleen omdat ze nooit over mannen praat en sommige fans haar naar verluidt haar vriendinnen hebben zien kussen - nogmaals, Chantel heeft de geruchten niet aangepakt en daarom kan er niets over haar liefdesleven worden gezegd met zekerheid.

https://www.facebook.com/chantelzalesfc/photos/a.348771585287736/382333985264829/?type=3&theater

Hobby's en andere interesses

Chantel houdt van sporten en brengt veel van haar vrije tijd door in de sportschool. Ze zou zes uur cardio-oefeningen per week doen, terwijl ze vaak gaat joggen in een park in de buurt van haar huis - ze doet nooit aan gewichtheffen omdat ze denkt dat dit haar figuur zou schaden. Ook eet ze gezond, dit is ook heel belangrijk voor haar figuur. Ze is een dierenliefhebber te oordelen naar een foto ze heeft geüpload naar haar Instagram-account en ze houdt ook van reizen, wat een van de redenen is waarom ze van haar modellencarrière geniet, omdat ze zo gratis prachtige plekken in de VS kan bezoeken.

Uiterlijk en vermogen

  • Chanel is 29 jaar oud.
  • Heeft lang blond haar
  • bruine ogen
  • 5ft 7in (1,7 m) lang
  • Weegt ~ 120 lbs (54 kg)
  • Vitale statistieken zijn 37-25-36
  • Ze draagt ​​schoenen maat 8
  • Nettowaarde is ~ $ 5,6 miljoen

Achter of nep?

Er is en is nog steeds veel discussie op internet over de vraag of Chantel plastische chirurgie heeft ondergaan, of dat ze volledig natuurlijk is. Hoewel Chantel er zelf niet op in is gegaan, zijn er ‘voor en na’ foto’s op de roddels.thedirty.com website laten zien dat ze zeker haar borsten heeft verbeterd, terwijl er ook wordt gezegd dat ze plastische chirurgie aan haar billen heeft ondergaan. Hoewel het bewijs vrij sterk is, zijn er nog steeds enkele van haar fans die geloven dat het populaire model helemaal natuurlijk is.

Aanwezigheid op sociale media

Twitter-account gemaakt in juli 2014 en heeft tot nu toe meer dan 26.000 volgers verzameld, maar heeft slechts ongeveer 70 keer getweet, met haar laatste tweet die op 12 november 2016 werd gepubliceerd. Instagram-account is waar ze aanvankelijk populair voor werd, en het wordt momenteel gevolgd door ~ 4,1 miljoen mensen, terwijl ze bijna 700 foto's heeft geüpload. Facebook-pagina gevolgd door ~7000 mensen.

Aanbevolen