Modellen

Chantel Zales Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, vriendje, vermogen

Wie is Chantel Zales?

Chantel Zales werd geboren op 6 juni 1990 in Albuquerque, New Mexico, VS, en is van Mexicaanse en Costa Ricaanse afkomst. Ze is medio 2019 29 jaar oud en wordt waarschijnlijk het best erkend als fotomodel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe maak je een meisje aan het lachen? Stap 1. Stuur haar een @doseofroses beer ? Stap 2. Haar gezicht zien oplichten? Helemaal verliefd op mijn rozenbeer van @doseofroses

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op 17 juli 2019 om 8:12 uur PDT

Chantel Zales Netto waarde

~ $ 5 miljoen; jaarsalaris is ~ $ 150.000.

Het vroege leven en onderwijs

Chantel Zales bracht een deel van haar jeugd door in Albuquerque, waar ze opgroeide tot de leeftijd van vier toen haar familie verhuisde naar Phoenix, Arizona. Haar liefde voor modellenwerk werd al heel vroeg ontwikkeld en ze trad op in verschillende reclamespots voor bekende internationale merken als Pepsi en Acura. Chantel studeerde af aan de Arizona State University, waar ze ook saxofoon en viool leerde spelen.

Chantel Zales

Carrière voor modellenwerk

Over haar professionele carrière gesproken, Chantel begon aanvankelijk als profvoetballer; het duurde echter niet lang voordat ze besloot van beroep te veranderen en zich te wijden aan modellenwerk. Voordat ze een professioneel model werd, werkte Chantel enige tijd als accountmanager bij een boksbedrijf, waar ze de leiding had over de logistiek, sponsors en het inhuren van ringmeisjes voor ESPN-gevechten.

Modelleringscarrière en beroemd geworden

Over haar modellencarrière gesproken, Chantel verhuisde naar Los Angeles, Californië, waar ze het professioneel begon na te streven. Ze werd enorm populair via haar officiële Instagram-account, waardoor ze op covers van tijdschriften als Lowrider, FHM en Maxim verscheen. Om verder te praten over haar carrière, verscheen Chantel in de dramafilm Middle Men in 2009, gevolgd door haar vertolking van een bikinimeisje in de 3D-horrorkomediefilm 3D piranha (2010).

Meest recentelijk was ze te zien in de muziekvideo voor Black Oxygen's nummer A Step Away, waarmee ze haar rijkdom verder vergroot.

Priveleven

Er wordt aangenomen dat ze op dit moment single is. Haar huidige woonplaats is in LA, Californië.

Uiterlijk en vitale statistieken

  • Lang lichtbruin haar
  • Donkerbruine ogen
  • Hoogte is 1,7 m (5ft 7 inch)
  • Gewicht 121 lbs (55 kg)
  • Lichaam 37-25-36
  • Schoenmaat is 8 (VS)
  • BH maat is 32D

Wat voor soort video's willen jullie zien op ig? Training, mode, schoonheid? pic.twitter.com/eGjsy8qTJd

— Chantel Zales (@chantel_zales) 5 augustus 2015

Aanwezigheid op sociale media

Op instagram heeft ze ~4,1 miljoen volgers; officieel Twitter-account met ~ 27.000 volgers.

Aanbevolen