Tv-Beroemdheden

Charly Caruso (WWE-reporter) Wiki Bio, leeftijd, vriend, lengte

Charly Caruso Wiki Bio

Charly Arnolt werd geboren in Indianapolis, Indiana, VS, op 14 juli 1987, dus onder het sterrenbeeld Kreeft, met de Amerikaanse nationaliteit en het volgen van de christelijke religie - ze is populair als tv-presentator van World of Wresting Entertainment (WWE) en de WWE's NXT.

Bekijk dit bericht op Instagram

? Liefde is liefde? Fijne maand van trots! Trots om in een plaats als NYC te wonen die een generatie omarmt en belichaamt waar liefde altijd wint!! ?❤️???????? ________________________ #pride #pridemonth #loveislove #lovewins #nyc #wwe

Een bericht gedeeld door ✧ Charly Caruso // Arnolt (@charlyontv) op 13 juni 2019 om 12:45 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ze zou zijn opgegroeid met haar moeder Charlene May Arnold, die werkt als logopedist. Ze plaatst vaak foto's samen met haar familie op haar sociale media-accounts, maar deelt geen details over hen - ze is vooral haar moeder dankbaar en heeft verklaard dat ze moet worden gecrediteerd met wie Charly vandaag is. De twee delen een zeer hechte band en Charly ziet haar moeder als haar belangrijkste inspiratiebron. Charly wilde beachvolleyballer worden, maar haar dromen waren verdwenen nadat ze niet groter werd dan 1,57 m.

Charly studeerde af aan de North Central High School en schreef zich daarna in aan de American University in Washington DC, en studeerde in 2010 af met een bachelor in omroepjournalistiek, terwijl haar minderjarigen strafrecht en de Spaanse taal volgden.

Carrière en bekendheid krijgen

Charly begon te werken zodra ze haar bachelordiploma had behaald en voltooide haar stage bij KRIV-TV, een van de vele dochterondernemingen van Fox Station. Zij begon werken bij WWE in 2016, en verscheen voor het eerst in NXT – het was heel gemakkelijk voor haar om zich aan te passen aan de sfeer en ze was bijna onmiddellijk geliefd bij het publiek. Ze werkt nu drie jaar bij WWE, maar heeft onlangs aangekondigd dat ze binnenkort misschien gaat werken voor het ESPN-netwerk.

Hoewel haar primaire baan bij WWE is, probeerde Charly in 2015 ook een beetje stand-up comedy, maar besloot niet om te proberen er een carrière van te maken. Naast WWE heeft ze ook gewerkt als verslaggever voor tal van tv-stations, zoals WTTG, WDAF en WSAZ, en heeft ze ook gediend als omroeper voor de National Football League (NFL) en National Basketball Association (NBA).

Charly caruso

Charly lanceerde haar Charly Arnold YouTube-kanaal op 19 december 2006, en heeft tot nu toe bijna 2.000 abonnees en meer dan 53.000 views op al haar zeven video's samen. Op het kanaal uploadt ze alleen BackTalk Ball-video's en bespreekt ze sport en spelers.

Charly woont momenteel in Orlando, Florida, VS.

Over WWE

WWE is een Amerikaans media- en entertainmentbedrijf, dat vooral bekend staat om professioneel worstelen - hoewel het eerst alleen gericht was op worstelen, is het nu betrokken bij films, onroerend goed en tal van andere bedrijven.

Afgaande op de statistieken van 2019 is WWE momenteel de grootste worstelpromotie ter wereld, aangezien er elk jaar meer dan 500 evenementen worden gehouden en de shows in meer dan 150 landen worden vertoond. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut, VS, terwijl het kantoren heeft in verschillende grote steden over de hele wereld.

Hoewel de meeste mensen het hier niet mee eens zijn, zijn WWE-worstelshows niet echt, maar alleen gemaakt voor amusementsdoeleinden en volledig gescript, zoals de eigenaar van de WWE, Vince McMahon, in 1989 beweerde om te voorkomen dat hij belasting moest betalen aan de atletiekcommissies. De shows zijn nog steeds behoorlijk gevaarlijk voor de deelnemers die, als ze niet oppassen, gewond kunnen raken en zelfs kunnen sterven.

Persoonlijk leven en relaties

Charly is een van die zeer geheimzinnige tv-meisjes die het niet leuk vinden om details van hun persoonlijke leven met het publiek te delen. Het gerucht gaat echter dat ze uit was gegaan met... Seth Rollins sinds 2016 – Seth is een grote WWE-ster en de twee hebben elkaar ontmoet toen Charly hem moest interviewen. Het ding dat tot de geruchten leidde, was Seth's breuk met zijn vriendin Zahra Schrieber en het feit dat hij kort na de breuk enkele foto's van zichzelf en Charly had geüpload, maar hun relatie is door geen van beiden bevestigd.

 • Charly lijkt vrijgezel te zijn
 • Is niet getrouwd
 • Heeft geen kinderen

Gepost door Charly Caruso – WWE Aan dinsdag 31 juli 2018

Likes en andere interesses

Charly houdt van sporten en houdt net zoveel van sporten als van verslaglegging, waarbij ze bijna elke dag een sportschool probeert te bezoeken. Ze is een grote fan van reizen en doet het overal waar ze genoeg tijd heeft. Daarnaast houdt Charly ervan om thuis te zitten, popcorn te eten en naar een goede comedyshow op tv te kijken – haar favoriete acteur en actrice zijn Johnny Depp en Jennifer Aniston, ze houdt meer van Miami dan van enige andere plaats in de VS, en haar favoriete kleuren zijn zwart en blauw. Ze houdt ook erg van het proberen van verschillende keukens, terwijl haar favoriet Italiaans is. Ze zou ook een grote dierenliefhebber zijn, maar heeft geen hond of kat omdat ze momenteel geen tijd heeft om voor een huisdier te zorgen. Charly is een flag football-speler en doet vaak mee aan wedstrijden met een paar van haar vrienden.

Charly rookt niet, maar drinkt wel alcohol.

Uiterlijk en vermogen

 • Charly is 31 jaar oud
 • Lang bruin haar
 • bruine ogen
 • 5ft 2in (1,57 m) lang
 • Weegt ~132lb (60kg)
 • Vitale statistieken van 34-28-36
 • Draagt ​​schoenen maat zeven
 • Jurk maat vier
 • Het vermogen is ~ $ 500.000 en stijgt voortdurend dankzij haar carrière bij de WWE

GELD OP DE BANK #WWE pic.twitter.com/7mDs7fu5bC

— Charly Caruso // Arnolt (@CharlyOnTV) 20 mei 2019

Aanwezigheid op sociale media

 • Gelanceerd Twitter in december 2008; verzamelde ~ 80.000 volgers; ~9.600 keer getweet
 • Instagram wordt gevolgd door ~ 520.000; ~1200 foto's geüpload
 • Facebook wordt gevolgd door ~8.600 fans

Aanbevolen