Beroemde Echtgenoten

Chelsea Kilgore's Wiki, Age, Net Worth. Wie is de vrouw van JJ Reddick?

Chelsea Kilgore's Wiki, Age, Net Worth.

Chelsea Kilgore, geboren op 12 mei 1987 in Florida, VS, als zoon van John en Robin Kilgore, is een Pilates- en fitnessinstructeur, maar is waarschijnlijk het best bekend als de echtgenote van de National Basketball Association (NBA) speler JJ Redick . Het sterrenbeeld van Chelase is Stier en ze is 32 jaar oud. Omdat ze getrouwd is met een beroemd persoon, staat ze vaak in de schijnwerpers, en er zijn enkele vragen gesteld over haar vroege leven, haar vormende jaren en haar persoonlijke gegevens, en die zullen we in dit artikel beantwoorden.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Chelsea Kilgore medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze fitnessprofessional een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze is goed in staat om financieel voor zichzelf te zorgen en haar gezin te onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Volgens Chelsea's etniciteit is ze blank en heeft geverfd blond haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past.

Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur, wat aangeeft dat ze goed voor zichzelf zorgt en de manier waarop ze zich presenteert, wat geen verrassing is, aangezien ze laat zien hoe je fit kunt blijven.

Sociale media

Chelsea zit in de entertainmentwereld en is van nature actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt deze om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten, maar ze heeft haar Instagram-account op een gegeven moment vergrendeld en haar berichten kan nu alleen worden gezien door goedgekeurde mensen.

Aan de andere kant deelt haar man meer op zijn pagina - een recent bericht op dat platform bevat een foto van de familiehonden die wachten om te worden gevoerd, wat talloze opmerkingen uitlokt, waarbij één persoon zegt dat ze allemaal ZO KOSTBAAR zijn! en een ander voegt eraan toe dat het gezinsdoelen zijn.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Chelsea er de voorkeur aan om geheim te blijven over sommigen met betrekking tot haar privéleven. Dat is echter soms moeilijk, omdat ze getrouwd is met een sportberoemdheid. Het stel trouwde op 26 juni 2010 na een jarenlange relatie en lijkt samen een gelukkig leven te leiden.

Ze hebben twee kinderen: Knox, geboren in augustus 2014, en Kai, geboren op 25 augustus 2016.

Echtgenoot JJ Redick

JJ Redick werd geboren in Cookeville, Tennessee, VS, op 24 juni 1984 , wat betekent dat hij 35 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Kreeft is. Hij is de zoon van Jeanie en Ken Redick, de laatste die twee seizoenen basketbal speelde aan de Ohio Wesleyan University. JJ's tantes, Catie en Alyssa, speelden allebei voor Campbell University.

Bekijk dit bericht op Instagram

Meer dan opgewonden om ons huis in Brooklyn te laten zien in @archdigest. Met dank aan @michaelaiduss voor het helpen creëren van onze droomruimte. Shout out @janekeltnerdev voor het schrijven van zo'n attent artikel over onze familie. Bedankt, Chelsea, voor het runnen van dit huishouden lol. Link in bio voor het volledige artikel. Fotograaf: @gievesanderson Schrijver: @janekeltnerdev Interieurstylist: @mieketenhave Interieurontwerper: @michaelaiduss Hoofdaannemer: @hiberniaconstruction

Een bericht gedeeld door JJ Redick (@jjredick) op 16 oktober 2019 om 13:43 PDT

Hij heeft een jongere broer, David, en een jongere zus genaamd Abigail, die basketbal speelde voor Virginia Tech en Drexel University. Redick groeide op in de christelijke traditie en heeft vier tatoeages van bijbelverzen, Jesaja 40:31, Jozua 1:9, Psalm 40:1-3 en Filippenzen 4:13. Wat zijn opleiding betreft, was hij een student aan de Duke University, met als hoofdvak geschiedenis met een minor in culturele antropologie. In juni 2006 werd hij gearresteerd en aangeklaagd voor rijden onder invloed van alcohol, met een bloedwaarde van 0,11.

NBA-carrière

Reddick maakte zijn NBA-debuut in 2006, met de Orlando Magic, selecteerde de 11ekies dat jaar in de NBA Draft. Hij concurreerde vervolgens met Keith Bogans en Trevor Ariza voor de plek van beginnend shooting guard, omdat hij meer dan eens moest spelen vanwege zijn gebrek aan verdediging in het voorseizoen. Tijdens het seizoen was hij een derde-snarige speler, maar zijn actie was beperkt vanwege rugkrampen die hij had.

Volgens Doc Rivers blijft de status van J.J Redick voor de wedstrijd van zaterdag in de lucht hangen. #ClippersNation

Gepost door Clippers Nation Aan vrijdag 4 december 2015

In 2013 werd hij verhandeld aan de Milwaukee Bucks, samen met Ish Smith en Gustavo Ayo, maar door een aantal moeilijkheden leden zijn prestaties, en vanaf juli 2013 werd hij overgeplaatst naar de Los Angeles Clippers, waar hij een vierjarig contract van $ 27 miljoen tekende. Hij begon 218 van de eerste 219 wedstrijden die hij speelde - begin 2014 scoorde hij 33 punten in zijn carrière in een overwinning van 129-127 op de Dallas Mavericks.

In november 2016 verhoogde hij zijn reeks opeenvolgende wedstrijden door een driepunter te maken naar 62. Daarna speelde Reddick voor de Philadelphia 76ers en vanaf vandaag speelt hij voor de New Orleans Pelicans . Over het algemeen heeft Reddick, als hardwerkende man, uiteindelijk naam kunnen maken, en misschien komt er nog meer voor hem in zijn carrière.

Aanbevolen