Mma

Cheyanne Vlismas Wiki Biografie, leeftijd, lengte, gewicht, vermogen, echtgenoot

Cheyanne Vlismas Wiki Biografie, Leeftijd

Cheyanne Vlismas werd geboren op 25 juni 1995 in St Petersburg, Florida, VS, wat betekent dat ze 23 jaar oud is, haar sterrenbeeld Kreeft is en de Amerikaanse nationaliteit heeft. Ze is vooral bekend als een professionele Mixed Martial Artist en op dat gebied heeft ze meegewerkt aan verschillende wedstrijden die wereldwijd op tv worden uitgezonden. Cheyanne is succesvol in haar werk, waardoor ze meer aandacht kreeg van de media en het publiek, maar het stelt ook enkele vragen over onderwerpen zoals haar vroege leven, relatiestatus en carrière, waarover we in dit artikel zullen praten.

Bekijk dit bericht op Instagram

**GEVECHT AANKONDIGING**. Mijn hart is nu gevuld met pure vreugde. De kracht van gebed is echt?? . Ik zal vechten tegen de kampioen @rayanneamanda1 voor de 115lb BMC-titel in Ontario, Canada op 1 juni! . Ik heb me nog nooit zo klaar gevoeld als wat ik nu doe en ik kan niet wachten om in slechts 3 weken een show voor jullie allemaal op te zetten. . Ik wil al mijn fans bedanken dat jullie bij me blijven en in mij geloven. Het is bijna tijd om te gaan doen wat ik graag doe. Mijn coach en ik komen voor een gevecht ??? . Canada Ik ben er nog nooit geweest, maar ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten. ??

Een bericht gedeeld door Cheyanne Buys (@cheywarprincess) op 7 mei 2019 om 06:34 uur PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Cheyanne Vlismas medio 2019 eigenlijk? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze mixed martial artist een vermogen van meer dan $ 100.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Cheyanne heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf en elk gezin financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Vlismas, is ze blank en heeft ze bruine ogen en bruin haar, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft Cheyanne een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk. Ze plaatst vaak foto's van de sportschool, omdat ze regelmatig traint en haar prachtige lichaamsbouw behoudt. Ze ziet er ook goed uit en de evenementen die ze bijwoont, geeft aan dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Helaas heeft de MMA-jager niet gesproken over haar vroege leven en opleiding.

Cheyanne Vlismas

Vriend en relatiestatus

Als het gaat om de relatiestatus van Vlismas, gaat ze uit met een jeugdvriendje, maar praat er niet te veel over, omdat ze wat informatie liever achter gesloten deuren houdt. Ze is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar het lijkt alsof ze een gelukkig en voorspoedig leven leidt.

Vriend JP Buys

Zoals we al zeiden, heeft Cheyanne al geruime tijd een relatie met collega-MMA-jager genaamd JP Buys. Hij is actief op sociale media, zoals Instagram en heeft 5.800 volgers. Hij heeft onlangs een foto van zichzelf gepost, na een belangrijk gevecht dat hij heeft gehad, eraan toevoegend dat hij zich kalm voelde en in zichzelf geloofde, in het proces en het werk dat hij en zijn team leverden. JP zei ook dat ik op dat moment wist dat er niets meer was Ik kon het doen en als ik kon presteren zoals ik wilde, zou ik het gevecht op geen enkele manier kunnen verliezen. Aan het eind van de dag is mijn prestatie het enige waar ik controle over heb. Zijn fans steunden hem erg en waren trots op hem, en lieten talloze reacties achter onder de genoemde foto.

'Ik heb geen tijd om tegen ego's en kleine geesten te vechten.'••#torque #tam #teamalphamale #ffm #teamffm #mondaymotivation…

Gepost door Jp Buys Aan zondag 17 september 2017

Carrière

Cheyanne maakte haar amateurdebuut eind 2013, toen ze vocht bij Tuff-N-Uff en verloor van Kyra Batara na drie rondes via unaniem besluit. Nadat ze had verloren, keerde ze terug naar de ring en versloeg Sheena Brandenburg, en vocht vervolgens tegen Jianna Denizard tijdens dezelfde wedstrijd, maar verloor uiteindelijk. Eind augustus 2015 verloor Cheyanne van Ashley Greenway en in november 2015 van Gillian Robertson bij ROAW. De MMA-vechter bleef veel op haar bordje hebben en keerde terug naar Tuff-N-Uff, waar ze tegenover Jessica Branco stond en won. Begin 2017 vocht ze tegen Aubree Thompson bij Midtown Production- Midtown Throwdown 10 en versloeg haar.

Professionele carriere

Cheyanne maakte haar professionele debuut begin maart 2018, op LFA 35 – Newell vs Luque, waar ze in de derde ronde tegen Karla Hernandez vocht en via ellebogen TKO won. Over het algemeen heeft het zijn van een hardwerkende vrouw zeker zijn vruchten afgeworpen voor Cheyanne, omdat ze meer bekendheid kreeg, beroemd werd en naam maakte.

Vechtweek?? @EFCworldwide pic.twitter.com/5FNSih0GO7

— Cheyanne vlismas (@CheyWarPrincess) 30 september 2018

Sociale media

Vlismas zit in de entertainmentwereld en is van nature actief op social media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten en erover te vertellen. Ze heeft loyale volgers die van haar inhoud lijken te genieten en deze delen, leuk vinden en retweeten. Sommige van Cheyanne's laatste berichten op Twitter bevatten een tweet die ze retweet met het onderschrift Op deze datum: in 1976 probeerden demonstranten een Amerikaanse vlag te verbranden in het Dodger Stadium. @cubs outfielder Rick Monday zou dat niet laten gebeuren. IK HOU ERVAN!!! Ze heeft ook talloze video's geretweet die haar fans van haar gevechten hebben gepost.

Instagram

Vlismas is ook actief op Instagram, en heeft 30.000 volgers . Ze deelt vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto van zichzelf en haar zus geplaatst, met het volgende bijschrift Aan mijn favoriete meisje aller tijden ter wereld. Ik post nooit veel over mijn familie. De wereld rondreizen en de route die ik in mijn leven heb gekozen, ben ik niet meer. Daarnaast heeft ze een foto van zichzelf, haar vriend en haar hond geplaatst, die haar volgers lijken te hebben gewaardeerd, omdat ze talloze lieve berichten en opmerkingen achterlieten.

Aanbevolen