Komieken

Chico Bean (Wild 'n Out) vermogen, leeftijd, dochter, Wiki Bio

Wie is Chico Bean?

Chico Bean is een beroemde Amerikaanse komiek, rapper, schrijver en producer, vooral bekend van zijn optreden in de MTV-serie Wild 'N Out. Hij debuteerde in het vijfde seizoen van de serie in 2013, gevolgd door het verschijnen in de sequels Wild 'N Out: Wildest Moments en Guy Court, naast tal van andere prestaties.

Dus, wil je meer te weten komen over Chico Bean, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, terwijl we je voorstellen aan deze prominente komiek, rapper en producer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Niemand geeft om promovideo's, maar hoe dan ook, BALTIMORE MD 31 mei - 1 juni @bmorecomedyfactory Koop je tickets .... #TheChiCode

Een bericht gedeeld door chicobean (@chicobean) op 23 mei 2019 om 16:09 PDT

Chico Bean Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Anthony Jamal Bean op 20 februari 1987 in Washington DC, VS, uit Afro-Amerikaanse ouders, had hij een nogal moeilijke jeugd, aangezien zijn vader stierf toen hij nog maar twee jaar oud was, en als gevolg daarvan werd hij opgevoed door een alleenstaande moeder. Vaak tot laat in de nacht op straat, dat maakte hem taaier en hielp hem op de een of andere manier zijn problemen te overwinnen. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een interesse in muziek, vooral rap, en volgde hij ook een opleiding. Nadat hij de middelbare school had afgemaakt, schreef Chico zich in aan de North Carolina University, en het was in deze tijd dat hij zijn komische vaardigheden begon te verkennen en na zijn afstuderen volledig gefocust werd op komedie.

Carrièrebegin

Chico's carrière begon al in 2007, toen hij begon op te treden in shows en clubs rond Greensboro in North Carolina. Na een tijdje begon hij op te treden als openingsact voor de populaire komiek genaamd Chris Wiles. Toen zijn populariteit begon te groeien, werkte hij samen met comedians, waaronder Darren Brand en B-Daht, om in 2009 een comedy-tag Freestyle Funny Comedy Show op te zetten, al snel vergezeld door DeMar Rankin Sr. Samen met de groep trad Chico Bean stand- up comedy in clubs, evenals hogescholen en universiteiten.

Jongensboon

cote de pablo echtgenoot

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Chico Bean steeds populairder en zijn grote doorbraak kwam toen Nick Cannon, toen hij hoorde over zijn comedy-optredens in clubs in heel Noord-Carolina, zich een weg naar Gotham Comedy Club organiseerde. Chico was gepland om te verschijnen in de stand-upshow Fresh Faces of Comedy, en toen hij daar aankwam, kreeg hij te horen dat hij bepaalde richtlijnen moest volgen voor zijn uitvoering, waaronder dat hij vloekwoorden uit zijn sketch wegliet. Als gevolg hiervan veranderde Chico heel wat van zijn comedy-routine, maar toen hij eenmaal op het podium stond, was zijn optreden bij iedereen in de smaak, vooral bij Nick Cannon. Hierna kreeg Chico een rol in de Wild 'n Out-serie en vanaf dat moment is zijn carrière alleen maar omhoog gegaan en bereikt zijn vermogen nieuwe hoogten. Daarnaast maakt Chico deel uit van de show Trivial Takedown, en was hij ook te zien in de podcast 85 South Show, naast andere prestaties, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom.

Chico Bean Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Chico Bean behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chico Bean is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bean zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Zijn rijkdom zal ongetwijfeld toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

19 juli in The Baltimore Comedy Factory om 20.00 uur, het is @chicobean & @KarlousM ook bekend als Duck & Buck Live, dus koop je dog-on-tickets Pronto!!!!! pic.twitter.com/s3Kl8c33sF

— Chico Boon (@chicoBean) 16 juli 2018

Chico Bean Persoonlijk leven, Daten, Kinderen, Vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Chico Bean? Welnu, deze prominente komiek is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, maar we hebben enkele interessante details ontdekt. Chico heeft een 10-jarige dochter genaamd Pierce Chanel, maar hij heeft geen details gedeeld over de moeder van het meisje, of zelfs maar iets over zijn huidige liefdesleven. Dus hopelijk opent Chico in de toekomst meer van zijn leven met zijn fans.

Internetfaam

In de loop der jaren is Chico Bean een internetsensatie geworden, met miljoenen fans op zijn sociale media-netwerkpagina's, vooral Instagram en Twitter, hoewel hij ook geen onbekende is op Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 1,2 miljoen volgers en hij heeft zijn populariteit gebruikt om zijn carrière te promoten, maar heeft ook foto's gedeeld van zichzelf die alleen of met vrienden van zijn vrije tijd geniet. Chico is ook behoorlijk populair op Twitter , met bijna 130.000 volgers, met wie hij zijn persoonlijke ideeën, meningen en interesses heeft gedeeld, inclusief zijn kijk op de blessure van een van de beste spelers van de National Basketball Association destijds, Kevin Durrant, naast tal van andere functies. Je vindt Chico ook op Facebook, waar hij wordt gevolgd door zo'n 30.000 trouwe fans, maar hij is niet erg actief geweest op dit sociale medianetwerk.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente komiek, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen