Beroemdheden

Chloe Trautman (Sieta Key) Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriendje

Wie is Chloë Trautman?

Chloe Trautman werd geboren op 6 september 1995 in Florida, VS, en is een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend als een van de castleden van de MTV-show Siesta Key die in 2017 werd uitgezonden. De show heeft haar veel gebracht. populariteit, vooral voor haar online accounts.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze zeiden de hele dag rosè en ik zei oké, oké? #SiestaKey

Een bericht gedeeld door Chloe Trautman (@chloetrautman) op 16 mei 2019 om 10:56 uur PDT

De nettowaarde van Chloe Trautman

Hoe rijk is Chloe Trautman? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 200.000, verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Haar bekendheid op Instagram heeft haar ook naast de show naar tal van kansen geleid. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Er is heel weinig bekend over Chloe's leven voordat ze beroemd werd in het tv-programma. Er is geen informatie over haar familie, jeugd en opleiding. Volgens haar ontwikkelde ze een sterke interesse voor modellenwerk en acteren, en wilde ze een carrière in de entertainmentindustrie nastreven. In 2012 maakte ze haar Instagram-account aan, maar het kreeg nooit echt aandacht, behalve een paar van haar goede vrienden die volgers werden.

Chloe Trautman

karen timmerman echtgenoot

Instagram is een website voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook. Het is een van de meest populaire sociale netwerkdiensten ter wereld geworden met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en meer dan 500 miljoen dagelijkse gebruikers. Een van de redenen voor de populariteit van de website is dat het gebruikers in staat stelt om hun foto's gemakkelijk te bewerken via filters. Hun inhoud kan vervolgens worden gedeeld met het publiek of met vooraf goedgekeurde volgers. De website blijft in populariteit toenemen ondanks talrijke kritiek op de service in het verleden, met name in de abrupte veranderingen en behandeling van het beleid.

Siësta Key

In 2017 begon de populariteit van Trautman aanzienlijk te stijgen toen ze werd gecast in de realityserie genaamd Siësta Key door MTV. De show volgt een groep vrienden die in het gebied wonen terwijl ze hun persoonlijke leven en hun relaties beheren. Het eerste seizoen van de show had in totaal 18 afleveringen, terwijl een tweede seizoen in 2019 werd uitgezonden en de show ook naar een derde seizoen zou gaan. De naam van de show is een verwijzing naar het barrière-eiland in Florida dat bekend staat als Siesta Key. Het is gelegen tussen de Golf van Mexico en Roberts Bay.

Een deel van Siesta Key ligt binnen de grens van Sarasona, Florida, vier hoofddistricten, en is bekend voor zijn zandstranden. De gemeenschap bestaat grotendeels uit flatgebouwen, eengezinswoningen, winkels en kunstgalerijen. Volgens de US Census wonen er meer dan 7.000 mensen in het gebied. Het personage van Trautman wordt getagd als de alfa-vrouw van de groep en is beste vrienden met de leider van hun kliek Alex Kompothecras. Andere castleden van de show zijn Juliette Porter, Kelsey Owens, Madisson Hausburg, Garrett Miller en Brandon Gomes. De show begint met een driehoeksverhouding tussen Alex, Juliette en Madisson.

Kritiek en controverses

Voorafgaand aan de uitzending kreeg de show veel kritiek en controverse omdat hoofdcastlid Alex samen met vier Florida-mannen werd gefilmd in een daad van dierenmishandeling, die viraal werd. Volgens verschillende rapporten begonnen de mannen een levende haai achter een boot te slepen, en het eindigde ermee dat Alex de haai voor de camera zag schieten. Afgezien daarvan bleek uit onderzoek naar zijn online accounts dat hij racistische foto's op Instagram had geüpload, wat ertoe leidde dat verschillende reality-persoonlijkheden over de kwestie spraken. Leden van de cast van Vanderpump Rules en The Hills dienden een petitie in tegen de voortzetting van de show.

Er was ook een premièrefeest dat door de cast zou worden bijgewoond, maar het werd geannuleerd nadat er doodsbedreigingen tegen hen waren geuit. Ondanks deze aanvankelijke controverse, koos MTV ervoor om door te gaan met het uitzenden van de show, maar het kreeg ook veel kritiek van de lokale bevolking, vooral die van Siesta Key en het nabijgelegen Saratosa, waarin staat dat de gemeenschap die de show afbeeldt niet echt gerelateerd is aan de werkelijke gemeenschap daar, aangezien de meeste mensen in Siesta Key aanzienlijk ouder zijn. Ze hadden ook kritiek op de show omdat deze in zo'n licht werd weergegeven en mogelijk ongewenste bezoekers aantrok.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Trautman al meer dan twee jaar een langdurige relatie heeft met haar vriend. De show gaf aan dat ze geïnteresseerd is in Brandon Gomes, hoewel de twee nog geen relatie hebben ontwikkeld. Veel kijkers stellen dat haar interesse in hem waarschijnlijk is verzonnen om een ​​verhaal voor de realityshow te creëren, vooral omdat haar post bevestigt dat niet alle details van de show echt zijn. Dit komt overeen met tal van pseudo-realityshows die zichzelf als echt op de markt brengen, hoewel de meeste personages en het verhaal gescript zijn.

Nog 1 uur tot de nieuwe aflevering van #SiestaKey wie is er klaar voor om mij wild te zien gaan? pic.twitter.com/n5Tyxfng3R

— Chloe Trautman (@chloe_trautman) 13 februari 2019

Net als tal van tv-persoonlijkheden blijft ze zeer actief online via accounts op sociale-mediawebsites zoals Instagram en Twitter. Ze heeft meer dan 230.000 volgers op Instagram en toont een beetje van haar leven buiten de camera's, inclusief foto's van uitstapjes naar het strand, naar resorts, naar gebieden in Florida, en een avondje uit met vrienden op verschillende feestgebieden. Haar Twitter-account heeft meer dan 47.000 volgers en promoot vooral haar optredens in 'Siesta Key'. Ze plaatst ook enkele van haar dagelijkse gedachten, terwijl ze ook communiceert met haar fans.

Aanbevolen