Ankers

Chrissy Russo (Fox 5) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, babyvader, salaris

Wie is Chrissy Russo?

Chrissy werd geboren in San Diego, Californië, VS, op 19 december 1974 van Italiaanse etniciteit, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is vooral bekend als weerverslaggever voor FOX 5.

Bekijk dit bericht op Instagram

De beste collega's ooit! Bedankt voor het zo leuk maken van mijn verjaardag!!!

Een bericht gedeeld door Chrissy Russo (@fox5russo) op 19 december 2018 om 9:49 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Chrissy bracht het grootste deel van haar jeugd door in Suffolk in de buurt van Virginia Beach, samen met haar oudere zus, en zou dol zijn geweest op haar grootvader die ze vroeger 'Big Joe' noemde. Als kind droomde ze ervan om sportvrouw te worden, maar dat veranderde toen ze opgroeide.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef ze zich in aan de Old Dominion University en studeerde in 1998 af met een bachelor in wetenschap en communicatie. Ze vervolgde haar opleiding in 2005 toen ze zich inschreef aan de Mississippi State University en haar master in 2007. Ze ging ook naar de San Diego State University.

Chrissy ontving ook haar American Meteorological Society's voor uitgezonden meteorologiecertificaat.

Carrière

Chrissy begon haar carrière kort nadat ze haar bachelordiploma had behaald - ze werd een Beat Reporter voor de New York Times Regional Media Group in februari 1999, en bleef twee jaar bij hen totdat ze stopte en in september 2001 een baan kreeg van een gastheer en een meteoroloog voor het San Diego 6 XETV-station - ze werkte bijna zeven jaar met hen samen voordat ze in juli 2008 vertrok om voor FOX te werken als hun Live National Correspondent in december 2008, maar het duurde maar een maand.

Chrissy nam een ​​half jaar pauze en kreeg haar volgende baan in augustus 2009 toen ze begon te werken voor de Tribune Media: KSWB FOX 5 San Diego als gastheer en uitvoerend producent van de Chrissy Russo Live laten zien. Ze maakte een half jaar deel uit van dat team voordat ze overstapte naar Meteoroloog en Verkeersanker voor hetzelfde station, en werkt medio 2019 nog steeds in die functie.

Chrissy is ook lid van de American Meteorological Society en bestuurslid van de non-profitorganisatie Protect Our Community (P.O.C.).

FOX 5 KSWB TV-station

KSWB-TV virtueel kanaal 69 is nog een ander FOX-aangesloten tv-station. die in licentie is gegeven aan San Diego in Californië en eigendom is van de Tribune Media Company. De kantoren van KSWB bevinden zich in het Kearny Mesa-gedeelte van San Diego aan Engineer Road, terwijl de zender in het zuidoosten van Spring Valley te vinden is.

KSWB wordt vaak Fox 5 San Diego genoemd vanwege de belangrijkste kabelkanaalpositie bij de meeste lokale kabelaanbieders. Het werd opgericht op 21 maart 1983 en werd voor het eerst uitgezonden op 1 oktober 1984 - onder de slogan 'So San Diego'.

Likes en andere interesses

Chrissy is een Krav Maga-jager van niveau 4 (groene gordel) - dit is een militair zelfverdedigingssysteem dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de Israel Defense Forces en hun veiligheidstroepen, dat boksen, worstelen, aikido, judo en karate combineert in één. Ze is een grote fan van muziek en luistert graag naar oudere rockbands als The Beatles, Led Zeppelin en Aerosmith.

Ze verklaarde tijdens een interview met de gaslamp bal dat ze graag nieuwe mensen ontmoet in het park of waar dan ook, tijd buitenshuis doorbrengt en haar leven in het algemeen. Ze verklaarde ook dat ze altijd klaar staat om verantwoordelijkheid te nemen als ze ergens in faalt, en nooit iemand anders de schuld geeft.

Chrissy Russo

dolly castro dieet

Persoonlijk leven en huwelijk

Chrissy is een getrouwde vrouw, maar is een van die mensen die hun persoonlijke zaken liever voor zichzelf houden - zowel zij als haar man delen niets over hun huwelijk met het publiek. Het is niet bekend wie haar wederhelft is – ze zouden al een tijdje met elkaar hebben gedate voordat ze besloten om hun geloften uit te wisselen. Hun familie telt momenteel vier leden, aangezien ze onlangs hun zoon Enzo hebben verwelkomd en een hond hebben geadopteerd met de naam Sally.

Uiterlijk en vermogen

Chrissy is momenteel 44 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,7 m lang en weegt ongeveer 58 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Chrissy geschat op meer dan $ 2 miljoen en zal het zeker stijgen omdat Chrissy nog steeds actief aan het werk is - naar verluidt verdient ze meer dan $ 200.000 per jaar uit verschillende bronnen.

Fijn weekend!!

Gepost door Chrissy Russo Fanpagina Aan Vrijdag 22 mei 2015

Prijzen en onderscheidingen

Chrissy heeft gedurende haar carrière talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de San Diego 944 Magazine Platinum Award Best of the City: favoriete weersvoorspeller in 2006. In 2009 werd ze door het San Diego Magazine uitgeroepen tot een van de 50 mensen om naar te kijken. City Beat Magazine noemde haar de tv-persoonlijkheid van het jaar en ze won in 2014 een Emmy Award voor haar driedelige serie getiteld Zelfverdediging tegen een actieve schutter .

Leuk weetje

Chrissy is een grote fan van Halloween, en zij verkleed als Belle uit de Belle en het Beest-film voor de laatste Halloween-vakantie.

Aanwezigheid op sociale media

Chrissy is behoorlijk actief op de populaire sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in december 2008 en heeft tot nu toe meer dan 15.000 volgers verzameld en bijna 9.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 8.000 mensen, terwijl ze meer dan 650 foto's plaatste - ze heeft ook een Facebook-pagina die door meer dan 8.500 mensen wordt 'geliked'.

Aanbevolen