Ankers

Christa Delcamp (NBC 10 Boston) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Christa Delcamp?

Christa Delcamp is een Amerikaans nieuwslezeres en journaliste, die beroemd is geworden door te werken voor WHDH-TV en NBC 10 Boston. Ze is pas onlangs lid geworden van de laatste, maar is al een van de meest populaire nieuwsankers van het station geworden.

18-10-18- Gezwollen jas- tinten - nieuwe wintermuts. Te veel? Moet zijn #herfst in #Nieuw Engeland #brrr @NBC10Boston pic.twitter.com/SCpDwKXF8b

— Christa Delcamp NBC10 Boston (@CDelNBCBoston) 18 oktober 2018

Christa Delcamp Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Christa Delcamp werd geboren op 19 september 1968 in Fort Huachuca, Arizona, VS. Na het afronden van de middelbare school schreef Christa zich in aan Atlantic Union College in South Lancaster, Massachusetts, waar ze in 1990 cum laude afstudeerde met een graad in journalistiek.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen lanceerde Christa haar carrière toen ze werd aangenomen door WESCO-AM/WQVR-FM in Southbridge, als nieuwsverslaggever en anker. Deze verloving duurde enkele jaren voordat ze overstapte naar WGMC-TV in Worcester, Massachusetts, waar ze naast de gebruikelijke positie van nieuwsverslaggever ook als producer werkte. Geleidelijk aan werd ze populairder in de wereld van de nieuwsverslaggeving, wat resulteerde in nieuwe aanbiedingen van grotere televisienetwerken. Al snel verhuisde ze naar Binghamton, New York, waar ze werkte voor WBNG-TV, als producer, nieuwsanker en verslaggever, maar dit duurde ook niet lang, want al snel werd ze een onderdeel van WJZ-TV, Baltimore, waar ze bleef voor de komende vier jaar, voordat ze naar het 7News-kanaal of WHDH-TV werd gestuurd, met het hoofdkantoor in Boston, Massachusetts. Een van haar meest opvallende rapporten tijdens de 9/11 Pentagon Recovery Operation, en ze bleef opmerkelijke rapporten maken voor het station, waardoor ze populairder werd.

Stijging naar bekendheid en NBC 10 Boston

Na een aantal succesvolle nieuwsberichten, waaronder berichtgeving over het miltvuuronderzoek in het westen van Maryland, de vierdaagse gijzeling in Baltimore, ontving ze in 2018 een aanbod om zich bij NBC 10 Boston aan te sluiten. Sinds ze zich bij NBC 10 heeft aangesloten, is Christa te zien tijdens de Nieuws Vandaag show van 4 uur tot 7 uur, naast Latoyia Edwards. Haar betrokkenheid bij de NBC 10 Boston heeft haar verder geholpen in haar carrière en heeft ook bijgedragen aan haar vermogen.

Christa Delcamp Netto waarde en salaris

Nettowaarde is ~ $ 4 miljoen.

Christa Delcamp

Christa Delcamp Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Christa is de moeder van een zoon en een dochter, er is echter geen verdere informatie over de twee, inclusief hun namen en die van hun vader(s). Christa heeft ook haar huidige relatiestatus verborgen gehouden.

Christa Delcamp Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Christa is 1.58 meter lang, vitale statistieken zijn 34-23-34 inch, en ze heeft blond haar en bruine ogen.

Aanbevolen