Journalisten

Christina Pascucci (KTLA 5) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, huwelijk, salaris

Wie is Christina Pascucci?

Christina Pascucci werd geboren op 12 september 1985 in Los Angeles, Californië, VS. Ze is een journalist en verslaggever, waarschijnlijk het best erkend voor haar werk voor KTLA 5 News en voor het interviewen van de Dalai Lama.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kom vanavond naar @ktla5news 10, 23:00 uur. En schreeuw naar mijn meisje @suzannaqface omdat ze me heeft geholpen mijn huid weer tot leven te brengen nadat ik alle studio-make-up moest dragen (ze geeft de beste gezichtsbehandelingen!!!) en de getalenteerde @ginamo11 voor het doen van mijn make-up vanavond? Hou van jullie dames!!

Een bericht gedeeld door Christina Pascucci ?? (@christinapascucci) op ​​13 januari 2019 om 19:45 uur PST

Christina Pascucci Netto waarde

Nettowaarde ~ $ 1,1 miljoen. Jaarsalaris ~ $ 100.000.

Het vroege leven en onderwijs

Christina Pascucci bracht haar jeugd door in haar geboorteplaats Los Angeles. Amerikaanse nationaliteit; blanke etniciteit. Christina ging naar de Marshall School of Business aan de University of Southern California om Spaanse taal, journalistiek en ondernemerschap te studeren en studeerde af in 2007.

Christina Pascucci

Carrièrebegin

Christina raakte erbij betrokken toen ze een aanbod kreeg om te werken als verslaggever voor KOLO-TV, gevestigd in Reno, Nevada. Ze accepteerde de baan duidelijk. Na haar verblijf daar werkte Christina ook enige tijd bij KMIR-TV in Palm Springs als presentatrice voor de twee uur durende ochtendtelevisieshow.

Rise to Fame en KTLA 5

Nadat ze genoeg ervaring en kennis had opgedaan, besloot ze in 2011 KMIR-TV te verlaten en haar carrière naar een hoger niveau te tillen door zich aan te sluiten bij KTLA 5 en deel uit te maken van KTLA News als anker en verslaggever. Sindsdien werkt ze daar en wordt ze een voor een Emmy Award genomineerde journalist. Ze werd enorm populair na interviewen van de Dalai Lama in India. Daarnaast werd Christina ook bekend door het rapporteren over het beleid van het verspillende watergebruik van het LA Department of Water and Power, waarna hun beleid werd gewijzigd en miljoenen liters water bespaard werden.

Priveleven

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Christina Pascucci er niet erg open over en heeft ze de neiging om haar meest intieme details verborgen te houden voor de ogen van het publiek. Volgens haar officiële Instagram-account heeft ze echter een relatie met een onbekende man

. Christina is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar ook een gediplomeerde piloot. Ze is zelfs een gecertificeerde duiker en brengt haar vrije tijd door met genieten in de natuur.

Liefdadigheidswerk

Behalve gericht op haar professionele carrière, is Christina ook zeer actief in samenwerking met verschillende goede doelen. Ze staat bekend als merkambassadeur van 88 Bikes, een organisatie die strijdt tegen kindersekshandel over de hele wereld. Bovendien is ze ook de directeur van Communications for Children of War Foundation.

Rapportage over de #polaire vortex dat zal deze week in 75% van de VS temperaturen onder nul brengen ... ondertussen in Los Angeles ☀️? pic.twitter.com/Q0Cur294oN

— Christina Pascucci (@ChristinaKTLA) 30 januari 2019

Uiterlijk en vitale statistieken

  • Lang donkerbruin haar
  • Donker bruine ogen
  • Hoogte 5ft 9in (1,75m)

Aanwezigheid op sociale media

Aanbevolen