Ankers

Christina Salvo (KABC) Wiki Biografie, nationaliteit, salaris. Is ze getrouwd?

Wie is Christina Salvo?

Christina Salvo is een Amerikaanse journaliste die een weekend mede-anker was van ABC7 Eyewitness News. Ze werd geboren op 22 november 1978 in Denver, Colorado, dus onder het astrologische teken Schorpioen van vandaag is haar nationaliteit Amerikaans, haar etniciteit is gemengd door haar ouders en haar religie is christelijk.

Waar of niet waar: ik droeg mijn hotdog vandaag op een stokuniform om te werken? ?

Gepost door Christina Salvo Aan zaterdag 28 juli 2018

Het vroege leven en het begin

Ze groeide op in de stad Arcadia, Zuid-Californië, maar voordat ze naar de middelbare school ging, verhuisden ze terug naar Colorado. De namen van haar moeder en vader zijn niet bekend bij het publiek, maar ze is hun enige kind. Haar ouders stonden volledig achter haar beslissing om haar droom om journalist te worden te volgen. Nadat ze naar Colorado was verhuisd, studeerde ze aan een middelbare school in Denver en solliciteerde ze bij... Universiteit van Santa Clara , en na daar vier jaar gestudeerd te hebben, behaalde ze eindelijk haar diploma journalistiek.

Carrière

Ze besloot te solliciteren bij ABC7 News, waar ze aanvankelijk stage liep, en nadat ABC7 tevreden was met haar prestaties, besloten ze haar in dienst te nemen, blijkbaar een van de beste momenten in haar leven. Bij de start van haar nieuwe baan deed ze verschillende taken, van het helpen van andere ankers tot het halen van koffie voor de bemanning, maar dat betaalde zich allemaal uit toen ze werd aangeboden om in het weekend mede-anker te worden. Ze accepteerde dit, en de komende zeven jaar konden mensen haar elk weekend bekijken, daarnaast was ze ook een algemene opdrachtreporter.

Christina heeft ook werk gedaan voor andere bedrijven, waaronder KNTV-TV, eigendom van NBC, en gevestigd in San Jose, waar ze werkte als productie-assistent. Ze was ook een schrijver voor de KXRM-TV, FOX eigendom van en gevestigd in Colorado Springs. Ze is een harde werker en staat ook bekend om de bijzondere presentatiestijl die ze heeft. Ze heeft veel rapporten gemaakt over een verscheidenheid aan evenementen, sommige bronnen zeggen meer dan 400 rapporten, die haar hebben geholpen om de Colorado Associated Press-prijs twee keer te winnen.

Privé- en gezinsleven

Naast haar werk is ze ook maatschappelijk werker en geeft ze de laatste tijd veel hulp aan Syrische vluchtelingen. Christina houdt ervan om veel dingen over haar leven geheim te houden. Ze is getrouwd met een man die alleen Mike F heet. De twee ontmoetten elkaar eind 2007 in Colorado en zijn zowel journalisten als co-ankers.

Christina Salvo

Na vier jaar daten, besloten zij en Mike op 11 september 2011 in het huwelijksbootje te stappen; de bruiloft werd gehouden in Colorado, maar de enige mensen die waren uitgenodigd waren vrienden en familie en hun aantal was niet meer dan 60. Ze wonen momenteel in Californië, en de laatste paar maanden waren er geruchten dat Christina zwanger is, maar die informatie is niet bevestigd door haar of haar man. Ze geven hun geld graag uit aan luxe zaken zoals auto's, herenhuizen en andere zaken.

Verschijning

Christina is 1,72 m lang, weegt ongeveer 56 kg en heeft gezegd dat de geheimen van haar knappe uiterlijk erin bestaan ​​dat ze elke dag voldoende water drinkt en eet. Van nature is ze blond, maar ze verft haar haar zodat het er perfect en weelderig uitziet. Haar oogkleur is grijs.

Ik wens Christina Salvo een gelukkige verjaardag. Om 7 uur zijn we terug. #abc7 #thebumblesnot pic.twitter.com/r5YFHje9uV

— John Gregory (@abc7johngregory) 22 november 2015

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Christina medio 2019 bijna $ 1 miljoen bedraagt, maar er is geen nieuws over haar huidige salaris.

Sociale media

Christina heeft zowel een Instagram account en een Twitter-profiel; haar Instagram-account is privé en heeft ongeveer 500 volgers, en haar Twitter heeft er slechts 100. Ze heeft ook een Facebook-pagina genaamd Christina Salvo ABC7 News.

Aanbevolen