Beroemde Echtgenoten

Christine Kuehbeck leeftijd, lengte, huwelijk. De Wiki Bio van de vrouw van Carl Bernstein

Wie is Christine Kuehbeck?

Christine Kuehbeck is een voormalig Amerikaans model, maar heeft bekendheid verworven door haar huwelijk met onderzoeksjournalist Carl Bernstein; de twee zijn sinds 2003 getrouwd en lijken samen van hun leven te genieten.

Dus, wil je meer te weten komen over Christine Kuehbeck, van haar kindertijd tot de meest recente gebeurtenissen in haar leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we het leven en de carrière van dit prominente model en de vrouw van Carl Bernstein ontdekken.

Christine Kuehbeck Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Helaas, Christine is een nogal geheimzinnig persoon en informatie over haar biografie is nog niet openbaar gemaakt. Volgens sommige bronnen werd Christine in 1949 geboren als zoon van Warren Meyerhoff, maar verdere informatie is niet beschikbaar. Haar educatieve achtergrond blijft ook onbekend, dus hopelijk verandert Christine van gedachten en begint ze details van haar leven te delen met haar trouwe fans.

Christine Kuehbeck en Carl Bernstein Relatie, huwelijk, huwelijk, kinderen

Het leven van Christine is onbekend voor het publiek omdat ze met succes alle belangrijke informatie erover heeft verborgen. Zelfs haar professionele carrière is verborgen voor het publiek, ondanks haar succes als model in haar jeugd. Desalniettemin kwam ze naar voren in 2003 toen officieel werd gemaakt dat ze de nieuwe vrouw was van onderzoeksjournalist Carl Bernstein; Christine is de derde vrouw van Carl en de twee zijn vaak samen gespot en hebben foto's van zichzelf gedeeld op sociale mediaplatforms. Ze beleefden een klein ongemak in 2005, toen de ex-vriend van Christine, Jeffrey Silver, haar en Carl aanklaagde voor $ 13 miljoen voor het naar verluidt vernietigen van zijn reputatie. Gelukkig ging alles goed met het stel.

Carl Bernstein en Christine Kuehbeck

Echtgenoot Carl Bernstein van Christine Kuehbeck

Nu we alles hebben gedeeld wat we over Christine konden vinden, laten we wat informatie delen over haar man en de man die haar beroemd heeft gemaakt, Carl Bernstein.

Carl Bernstein werd geboren op 14 februari 1944 in Washington D.C. USA, de zoon van Alfred Bernstein en zijn vrouw Sylvia. Zijn ouders, van joodse afkomst, maakten in de jaren '40 deel uit van de communistische partij. Hij ging naar de Montgomery Blair High School, waar zijn liefde voor rapportage voor het eerst naar boven kwam, en hij werkte voor de schoolkrant Silver Chips. Sindsdien is hij constant betrokken bij de journalistiek en is hij een grote naam geworden in de onderzoeksjournalistiek.

Carrièrebegin

Hij begon op 16-jarige leeftijd te werken voor de Washington Star als kopieerjongen; hij vorderde snel, maar omdat hij geen universitair diploma had, werd hij ontslagen bij de Star, zoals volgens rapporten destijds de Washington Star eiste dat journalisten een universitaire graad hadden. Hij was niet lang vrijblijvend, want hij trad in 1965 toe tot de Elizabeth Daily Journal, maar verliet het tijdschrift in 1966 om zich aan te sluiten bij The Washington Post.

Watergate-schandaal en verheven tot sterrendom

In juni 1972 kreeg hij, samen met Bob Woodward, de opdracht om de inbraak in het Watergate-kantoorcomplex te dekken. Hij en Woodward werkten hard aan de hele zaak en met hun hulp ontdekte de politie dat president Richard Nixon bij het hele schandaal betrokken was. Bernstein ontving de Pulitzer Award voor zijn werk aan de hele zaak. In 1977 verliet hij The Washington Post om zijn eigen onderzoek te beginnen naar de relatie tussen de CIA en de Amerikaanse media tijdens de Koude Oorlog; zijn werk werd gepubliceerd in het tijdschrift Rolling Stone als een stuk van 25.000 woorden. Hierna begon hij te werken voor ABC News en wisselde hij tussen nog een paar kranten, waaronder werken voor Time magazine. Hij is nu te zien als politiek commentator op CNN, terwijl zijn werk te lezen is in Vanity Fair, The New Republic en anderen.

Carl is auteur en co-auteur van verschillende boeken, waaronder All the President's Men, een joint venture met Bob Woodward en alle feiten over Watergate. Het boek werd omgezet in de film waarin Carl wordt gespeeld door Dustin Hoffman. Zijn andere publicaties zijn onder meer The Final Days, Loyalties: A Son's Memoir en A Woman in Charge: The Life of Hillary Rodham Clinton (2007).

Volg het geld, volg de leugens (vervolg).

CNN-Carl Bernstein: https://t.co/WgpLWNTQDC

- Carl Bernstein (@carlbernstein) 11 mei 2018

Carl Bernstein Nettowaarde en persoonlijk leven

Sinds hij zijn carrière begon, is Carl een van de meest succesvolle onderzoeksjournalisten geworden, wat zijn rijkdom aanzienlijk heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carl Bernstein is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bernstein zo hoog is als $ 5 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Als het op zijn persoonlijke leven aankomt, was Carl twee keer getrouwd voordat hij Christine ontmoette; zijn eerste vrouw was Carol Honsa, van 1968 tot 1972. Zijn tweede vrouw was Nora Ephron, met wie hij twee kinderen heeft, Jacob en Max Bernstein. De twee waren getrouwd van 1976 tot 1980.

Aanbevolen