Ankers

Cindy Fitzgibbon's (WCVB) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, vermogen

Wie is Cindy Fitzgibbon?

Cindy Fitzgibbon is een Amerikaanse journaliste en meteoroloog, momenteel werkzaam voor de nieuwszender Boston 5, en maakt deel uit van het Storm Team 5. Ze werkt sinds april 2013 voor de zender en daarvoor onder meer voor Fox 25 .

Goedemorgen! De zon blijft vandaag hangen... maar morgen komen er buien en een paar onweersbuien #wcvb pic.twitter.com/NQKf8LIIph

— Cindy Fitzgibbon (@Met_CindyFitz) 24 juni 2019

Cindy Fitzgibbon Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Cindy Fitzgibbon werd geboren op 5 oktober 1978 in Virginia, VS. Ze heeft niet veel onthuld over haar jeugd, inclusief de namen van haar ouders en hun roepingen, terwijl ze ook niet heeft onthuld of ze broers of zussen heeft of niet. Alles wat we weten over haar jeugd is dat ze het grootste deel van haar vroege jaren in Windham, Maine, doorbracht. Wat haar educatieve achtergrond betreft, schreef Cindy zich na het afronden van de middelbare school in aan Lyndon State University, waar ze een Bachelor of Science-graad in meteorologie behaalde.

Cindy Fitzgibbon

burris thomas james

Carrièrebegin

Na haar afstuderen vond Cindy een baan bij het CBS-gelieerde station met het hoofdkantoor in Bismarck, North Dakota. Ze bleef daar enige tijd voordat ze naar Burlington, Vermont verhuisde, waar ze werkte als meteoroloog voor het WPTZ-station, een NBC-filiaal. Haar rol op het station verbeterde en ze werd steeds populairder en kreeg een plek als meteoroloog voor de NBC2 in Fort Myers, Florida. Ze bleef verbeteren in elk aspect van haar carrière, en in 2002 werd haar harde werk beloond toen ze werd aangenomen door Fox 25.

Fox 25 en Rise to Prominence

Ze werd ingehuurd als de veelgevraagde meteoroloog voor het netwerk en diende de volgende 10 jaar voor het station, waar ze verslag uitbracht over een aantal belangrijke onderwerpen, meer dan 300 stormen, waaronder de ijsstorm in december 2008, daarna tornado's en tropische stormen. Irene in 2011, onder andere evenementen. Ze trok de aandacht van andere stations en in 2013 werd Cindy gerekruteerd door WCVB, of Boston 5, en werd onmiddellijk lid van het WCVB's Storm Team 5. Sindsdien is Cindy een van de meest prominente meteorologen van het station geworden, en kan worden gezien als presentator van de NewsCenter 5 EyeOpener-show, die heeft bijgedragen aan haar populariteit en vermogen.

Cindy Fitzgibbon Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Cindy een prominente meteoroloog en journaliste geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Het vermogen van Fitzgibbon is zo hoog als $ 1 miljoen.

Cindy Fitzgibbon Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente meteoroloog? Nou, Cindy is niet erg actief geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven met de fans, hoewel sommige informatie voor het publiek beschikbaar is gesteld. Cindy is een getrouwde vrouw en haar man is Chris Gobeille, een fotojournalist die een Emmy Award heeft gewonnen en momenteel als hoofdfotograaf voor de WBZ werkt. Het echtpaar is trotse ouders van twee zonen. Helaas heeft Cindy niet gedeeld wanneer en waar het paar is getrouwd. Hopelijk deelt ze deze informatie in de nabije toekomst, want fans willen dit soort dingen graag weten.

Gepost door Cindy Fitzgibbon WCVB Aan zondag 7 april 2019

Internetfaam

In de loop der jaren is Cindy behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Facebook en Twitter. Haar officiële Twitter-pagina heeft ongeveer 35.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de laatste weerbericht , naast tal van andere berichten. Cindy is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop ze bijna 20.000 volgers heeft, en heeft haar populariteit ook gebruikt om haar carrière te promoten, door vaak verhalen over het weer te delen, naast andere berichten.

Cindy Fitzgibbon Lengte-, gewichts- en lichaamsafmetingen

Cindy staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m, terwijl ze ongeveer 55kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-26-34 inches, ondanks twee zwangerschappen die een slank figuur behouden. Cindy heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen