Beroemdheden

Claudia Sampedro wiki, leeftijd, lengte. Wie is de vrouw van Julius Peppers?

Wie is Claudia Sampedro?

Claudia Sampedro werd geboren onder het teken Schorpioen op 27 oktober 1989 in Havana, Cuba, maar van Colombiaanse afkomst. Ze is een fotomodel en reality-tv-persoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend als een van de cast van E! netwerk reality-tv-serie WAGS Miami. Daarnaast staat ze ook bekend als de vrouw van Julius Peppers, een professionele speler van de National Football League (NFL).

Wil je meer weten over de professionele carrière en het persoonlijke leven van Claudia Sampedro? Hoe rijk is ze nu? Als je geïnteresseerd bent, blijf dan op de hoogte en ontdek alle details over haar.

Gepost door Claudia Sampedro Aan donderdag 16 augustus 2018

Claudia Sampedro Netto waarde en activa

Haar carrière begon in 2005 en sindsdien is ze een actief lid van de modellenindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Claudia Sampedro is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 1 miljoen is, verzameld door haar succesvolle carrière. Een andere bron van haar rijkdom komt van verschillende promoties die ze plaatst via haar officiële sociale media-accounts. Als ze haar carrière verder blijft uitbouwen, zal haar vermogen naar verwachting de komende jaren zeker toenemen.

Het vroege leven, opleiding, nationaliteit en etniciteit

Wat haar vroege leven betreft, bracht Claudia Sampedro een deel van haar jeugd door in de geboorteplaats van Havana, Cuba, waar ze werd opgevoed door haar ouders, wier namen en beroepen nog niet aan het publiek zijn onthuld. Op zesjarige leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar de VS en vestigde ze zich in Miami, Florida, dus ze heeft nu de Amerikaanse nationaliteit en is van blanke etniciteit. Wat haar opleiding betreft, kreeg Claudia thuis een opleiding, en toen ze zich had ingeschreven, ging ze naar de universiteit en studeerde af met een graad in cosmetologie.

Carrièrebegin

Over haar carrière als professioneel model gesproken, Claudia begon het officieel in 2005, toen ze haar eerste baan kreeg dankzij haar agent en scout John Casablancas.

Claudia Sampedro

In het allereerste begin verscheen ze in verschillende reclamespots en modellenshows, waarna ze serieuzere aanbiedingen begon te krijgen, wat de oprichting van haar vermogen markeerde.

Beroemd worden

Dankzij haar schoonheid en ervaring werd ze de komende jaren enorm populair in de modellenwereld, zoals ze werd gecoverd door onder meer Mixed Magazine en Face 2 Face Magazine. Daarna kreeg ze de kans om samen te werken met verschillende cosmetisch chirurgen en tekende uiteindelijk in 2011 een contract met het bedrijf Nutri-Sups, waar ze werkte als een gesponsord glamourmodel.

Carrière als reality-tv-ster en WAGS Miami

Naast fotomodel is Claudia ook betrokken bij de entertainmentindustrie als reality-tv-persoonlijkheid. Ze voegde zich bij de cast van E! netwerk reality tv-serie WAGS Miami , nadat ze de vriendin werd van professionele National Football League (NFL)-speler Julius Peppers, zoals het acroniem staat voor 'Wives And Girlfriends of Sportspersons'. De show verhoogde niet alleen haar populariteit over de hele wereld enorm, maar voegde ook een aanzienlijk bedrag toe aan haar vermogen. Het ging in première op 2 oktober 2016 en was de eerste spin-off van WAGS; het werd echter geannuleerd in februari 2018.

Persoonlijk leven: datinggeschiedenis, dochter, echtgenoot Julius Peppers, zoon

Om over haar persoonlijke leven te praten, heeft Claudia Sampedro de neiging om haar datinggeschiedenis ver van het oog van het publiek te houden. Er waren echter enkele geruchten dat ze kort met Kim Kardashian's ex-vriend en beroemde American football-speler, Reggie Bush, had gedate, maar het werd niet bevestigd. In 2009 beviel ze van haar eerste kind, een dochter genaamd Keana Skye, maar ze heeft niets over de vader aan de media onthuld. In 2011 begon Claudia te daten met Julius Peppers, en ze adopteerde ook zijn zoon, Elijah Peppers, uit zijn vorige relatie. Na drie jaar daten, begon het paar samen te leven en verwelkomden ze hun zoon, genaamd Amaresito Peppers, in september 2015. Hun huidige verblijfplaats is in Miami, Florida.

Julius Peppers Korte Wiki/Bio

Julius Frazier Peppers werd geboren onder het teken Steenbok, op 18 januari 1980 in Wilson, North Carolina, VS van Afrikaanse en Amerikaanse afkomst. Geboren als zoon van Bessie 'Faye' Peppers en George Kurney, bracht hij zijn jeugd door in het nabijgelegen Bailey, waar hij werd opgevoed door een alleenstaande moeder, aangezien zijn vader vertrok toen hij een baby was. Hij staat ook bekend als een filantroop, die meer dan $ 500.000 heeft gedoneerd aan een studiebeursprogramma van de Universiteit van North Carolina.

Onderwijs en amateurcarrière

Hij ging naar Bailey's Southern Nash Senior High School en begon daar te voetballen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ga je me naar Medellín laten verhuizen?

Een bericht gedeeld door Claudia Sampedro ???? ️ (@claudiasampedro) op 20 juli 2019 om 20:46 PDT

Julius beëindigde zijn middelbare schoolcarrière met 3.501 rushing yards en 46 touchdowns en werd uitgeroepen tot All-America-team en mannelijke atleet van het jaar. Na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan de Universiteit van North Carolina, waar hij speelde voor de Tar Heels en niet alleen de All-Atlantic Coast Conference (ACC) van het eerste team ontving, maar ook de All-American eer van het tweede team.

Professionele carriere

De professionele voetbalcarrière van Julius begon toen hij deelnam aan het NFL-ontwerp van 2002 en werd in de eerste ronde gekozen als de 2ndalgemene keuze door de Carolina Panthers, om te spelen in de positie van buitenste linebacker.

Hij speelde daar tot het einde van het seizoen 2009 en in die tijd won hij de 2002 AP NFL Defensive Rookie of the Year award, de 2003 NFC Champion, de 2004 NFC Defensive Player of the Year, twee keer First-team All-Pro (2004, 2006), en vijf keer Pro Bowl-selectie (2004, 2005, 2006, 2008, 2009). Daarna tekende hij een contract bij de Chicago Bears en bracht daar drie seizoenen door, waarbij hij zijn zesde, zevende en achtste Pro-Bowl-selectie won (2010, 2011, 2012). In 2014 werd Julius een speler van de Green Bay Packers en tekende hij met hen een contract voor de komende drie jaar, waarin hij in 2015 werd genoemd in zijn negende carrière Pro Bowl.

Toen het contract afliep, keerde hij terug naar de Carolina Panthers en bleef daar tot 2018, toen hij met pensioen ging. Julius kreeg in mei 2019 een baan als bijzonder assistent bedrijfsvoering bij de Panthers.

Hoe oud is zij? Uiterlijk, vitale statistieken, plastische chirurgie

Over de leeftijd van Claudia Sampedro gesproken, zoals we al zeiden, werd ze geboren in 1989, wat haar bijna 30 jaar oud maakt. Wat betreft het uiterlijk en de fysieke eigenschappen van het supermodel, wordt Claudia Sampedro erkend als een mooie en aantrekkelijke vrouw met lang geverfd blond haar en donkerbruine ogen. Toen ze eenmaal begon te werken met cosmetisch chirurgen, heeft Claudia haar uiterlijk verbeterd met een aantal plastische operaties.

#NewProfilePic pic.twitter.com/BMdhI8UUqF

- Claudia Sampedro (@ClaudiaSampedro) 28 maart 2018

Ze heeft echter een geweldig lichaam, met een lengte van 1,68 m, terwijl haar gewicht naar verluidt rond de 54 kg is, en haar vitale statistieken zijn 34-25-36. Haar bh-maat is 34D en haar schoenmaat is 6.5 (VS).

Aanwezigheid op sociale media - Instagram, Twitter, Facebook

Naast haar betrokkenheid bij de entertainment- en mode-industrie, is Claudia Sampedro een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze niet alleen gebruikt om haar aankomende projecten te promoten, maar ook om verschillende andere inhoud met haar fans te delen. Dus, ze runt haar officiële Instagram account, waarop ze meer dan een miljoen volgers heeft, evenals haar officiële Twitter account, met meer dan 160.000 volgers. Bovendien heeft Claudia ook haar privé Facebook profiel , met bijna 25.000 fans.

Aanbevolen