Beroemdheden

Clint Stevens Wiki, leeftijd, zus, lengte, familie, vermogen, dating

Wie is Clint Stevens?

Clint Stevens is een prominente YouTuber en Twitch-ster, die beroemd is geworden door de franchise-games van The Legend of Zelda te versnellen. Sinds het begin van zijn carrière is Clint een ster geworden, met meer dan 280.000 volgers op zijn officieel Twitch-kanaal , en meer dan 130.000 abonnees op Youtube .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben te lui om nog een foto te maken, dus hier is een verhaal dat ik een week geleden heb gepost

Een bericht gedeeld door Clint Stevens (@clintstevenstv) op 3 februari 2019 om 13:46 uur PST

Clint Stevens Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Clint Stevens werd geboren op 19 januari 1998 in de VS; helaas is er geen informatie meer over de jeugd van Clint, behalve dat hij een zus Katie heeft, die vaak in zijn streams te zien is. Ze is zelf een gamer, maar heeft niet actief een carrière in de gamewereld nagestreefd. Informatie over de ouders van Clint, hun namen en beroepen blijven onbekend, en hij heeft ook niets gedeeld met betrekking tot zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie te delen over zijn leven voordat hij een ster werd.

Carrièrebegin

Het was in juni 2015 dat Clint zijn YouTube-kanaal begon, en de eerste video Ocarina of Time 100% Speedrun – 4:29:18 werd in december van hetzelfde jaar geüpload en heeft nu meer dan 13.000 weergaven. Hij bleef speedrun- en walkthrough-video's uploaden, wat meer mensen naar zijn kanaal lokte, wat hem aanmoedigde om door te gaan met zijn praktijk, maar ook om nieuwe ideeën in zijn video's te implementeren. Hij begon andere games te spelen, zoals Outlast, Dark Souls 2, The Stanley Parable, The Wolf Among Us en andere, wat zijn populariteit alleen maar verder verhoogde. Hij besloot echter het platform te veranderen en begon zijn Twitch-kanaal.

Clint Stevens

Stijging naar bekendheid

Toen hij eenmaal naar Twitch was verhuisd, raakte hij volledig gefocust op het nieuwe platform en begon hij daar een schare fans op te bouwen. Hij zou gameplay-video's van verschillende games live streamen, die al zijn abonnees van YouTube trokken, en meer mensen begonnen over hem te horen. In een mum van tijd bereikte hij 100.000 volgers en werd hij een Twitch-partner. Tegenwoordig heeft hij meer dan 280.000 volgers op Twitch, wat zijn rijkdom aanzienlijk heeft vergroot.

Zijn populairste live-uitzending had meer dan 17.000 views, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Op YouTube zijn de video's van Clint meer dan 35 miljoen keer bekeken, waaronder enkele van de meest populaire: Hoe ik het wereldrecord Mushroom Kingdom kreeg , die meer dan 1,5 miljoen views heeft, en HOE BEN IK ZO GOED (Poly Bridge) , die iets meer dan 650.000 views heeft, naast tal van andere video's, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn rijkdom.

Clint Stevens netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Clint een succesvolle YouTuber en Twitch-streamer geworden en behoort hij tot een gemeenschap die niet zo groot is, aangezien hij de meeste games snel uitvoert. Zijn succes heeft zijn vermogen aanzienlijk vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Clint Stevens medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Stevens zo hoog is als $ 400.000.

Clint Stevens Persoonlijk leven, Daten, Vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Clint? Welnu, deze Twitch-ster is niet een van die mensen die graag opscheppen over persoonlijke inspanningen; in feite is Clint precies het tegenovergestelde, omdat hij niets heeft gedeeld met betrekking tot zijn persoonlijke leven, waaronder zijn andere interesses dan games, en ook zijn liefdesleven. Hopelijk begint hij deze informatie in de nabije toekomst met de fans te delen. Totdat hij met informatie naar buiten komt, kunnen we voorlopig alleen maar zeggen dat hij vrijgezel is en zich uitsluitend richt op zijn opkomende carrière.

Ik vergat weer stream te tweeten, sry pic.twitter.com/5d0b203EX6

— Clint Stevens (@clintstevensTV) 24 maart 2019

Clint Stevens aanwezigheid op sociale media

YouTube en Twitch hebben van Clint een ster gemaakt en hij heeft zijn populariteit alleen gebruikt om zijn aanwezigheid uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 35.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals zijn plannen om stream Mario64 , naast tal van andere berichten.

Je kunt Clint vinden op Instagram ook, waarop hij ongeveer 15.000 volgers heeft, maar alleen foto's van zichzelf heeft gedeeld, alleen en met vrienden, en soms ook grappige foto's en video's.

Aanbevolen