Beroemdheden

Colin Cowherd, Fox's gastheer getrouwd met Ann Cowherd na scheiding van nu ex-vrouw Kimberly Ann Vadala

Wie is Ann Cowherd?

Ann Cowherd werd geboren in de Verenigde Staten en staat bekend als de vrouw van sportmedia-persoonlijkheid Colin Cowherd, die populair werd als onderdeel van ESPN. Er zijn maar heel weinig details beschikbaar over Ann en haar leven voordat ze Colin ontmoette. Ze waren allebei eerder getrouwd en gescheiden voordat ze elkaar ontmoetten.

Het vermogen van Ann Cowherd

Hoe rijk is Ann Cowherd? Vanaf begin 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Het is ook bekend dat haar vermogen is verhoogd door haar man, die een vermogen heeft van meer dan $ 14 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Haar man Colin Cowherd

Colin begon zijn carrière als omroeper bij het in Las Vegas gevestigde televisiestation KVBC. Daarna zou hij zijn carrière als sportanker voortzetten voordat hij uiteindelijk in 2003 werk vond bij ESPN. Hij staat bekend om het hosten van shows voor ESPN Radio en het televisieprogramma Sports Nation. Andere shows die hij heeft verzorgd, zijn onder meer The Herd met Colin Cowherd, die hij heeft gedaan met Fox Sports, en Speak For Yourself, dat ook deel uitmaakt van Fox Sports.

Voordat hij bij Fox Sports kwam, was Cowherd betrokken bij een controverse toen hij uitspraken deed over spelers uit de Dominicaanse Republiek, waardoor hij zijn contract met ESPN beëindigde. Hij werd geschorst voordat hij in 2015 werd vrijgelaten, waarna hij verklaarde van plan te zijn zich aan te sluiten bij Fox Sports. ESPN heeft ook een verklaring vrijgegeven dat ze de banden met Cowherd hebben verbroken vanwege de opmerkingen die hij maakte. In 2017 had hij ook een nogal controversieel interview met LaVar Ball, waarin Ball ietwat seksistische opmerkingen maakte over omroeporganisatie Kristine Leahy.

eerste huwelijken

Van Colin was bekend dat hij tijdens zijn jeugd verklaarde dat single zijn lastig was, omdat hij zich gevaarlijk voelde in de buurt van talloze meisjes. Hoewel er weinig bekend is over zijn eerste huwelijk, omdat hij er zelden over praat, was het met Kimberly Ann Vadala die een model was. Ze trouwden in 1996 en kregen twee kinderen tijdens hun huwelijk van 10 jaar, waarop ze scheidden. Hij sprak nooit echt over de reden van zijn scheiding en onthulde ook niet veel details over het huwelijk, behalve dat volgens Colin zijn ex-vrouw gemeen was en graag de controle over de relatie had. De twee regelden hun scheiding in 2007, waarbij ze hun vermogen in tweeën splitsten.Ann was ook gescheiden, had een eerder huwelijk en vier kinderen uit die relatie. Sinds ze samen is met Colin, heeft ze ook gezwegen over haar vorige huwelijksleven.

Voor de tweede keer getrouwd

Colin zou zich aansluiten bij een lange lijst van beroemdheden die uiteindelijk voor de tweede keer zouden trouwen. Volgens rapporten ontmoetten de twee elkaar via een gemeenschappelijke vriend, Trace Gallagher, terwijl ze in Las Vegas waren. Ann en Colin gingen een tijdje met elkaar uit, en de twee besloten toen te trouwen. Door hun kinderen uit eerdere relaties hebben ze nu samen zes kinderen, maar ze hebben zelf geen kinderen.

Van Cowherd is bekend dat ze haar man erg steunt, en in een interview onthulde Colin dat zijn vrouw zelfs fitnessapparatuur in hun kelder had geïnstalleerd, zodat hij thuis kan trainen, aangezien ze zich zeer bewust zijn van fitness. en gezondheid. Het huwelijk lijkt sterk te zijn verlopen en er zijn geen negatieve geruchten rond hun relatie geweest. Ze wonen in een herenhuis in Manhattan met een waarde van meer dan $ 3 miljoen.

Ann Cowherd op sociale media

Zoals de meeste vrouwen van beroemdheden, blijft Ann weg van de media en beschermt ze haar privacy, dus is ze niet betrokken bij sociale mediapagina's, wat betekent dat verdere informatie over haar privéleven ontbreekt. Hoewel ze niet aanwezig is op een van de spraakmakende sociale-mediawebsites zoals Facebook, Instagram en Twitter, zijn er andere Ann Cowherd-profielen online, maar deze zijn van verschillende mensen. Haar man daarentegen is erg actief op sociale media, weer vergelijkbaar met veel sportpersoonlijkheden. Hij geeft momenteel veel commentaar op de National Basketball Association (NBA), vooral tijdens de play-offs.

Hij heeft ook een Facebook-pagina die hij regelmatig bijwerkt, en clips van hem zijn beschikbaar op de website voor het delen van video's YouTube; sommige van zijn volledige shows en segmenten zijn er, gepost door Fox Sports. Er worden ook clips en video's geplaatst door fans en andere media. Er zijn niet veel foto's van het stel samen op sociale media, omdat Colin ze niet vaak plaatst.

Aanbevolen