Ankers

Colleen Wolfe (NFL) Wiki Biografie, echtgenoot, leeftijd, afmetingen, salaris

Wie is Colleen Wolfe?

Colleen werd geboren in Philadelphia, Pennsylvania, VS, op 2 januari 1985, dus onder het sterrenbeeld Steenbok en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is vooral bekend als gastheer van het NFL-netwerk (National Football League) in Philadelphia.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik werd niet zo wakker. ?‍♀️

Een bericht gedeeld door Colleen Wolfe (@colleenwolfe) op 22 april 2019 om 9:11 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Colleen bracht haar hele jeugd door in Philadelphia met haar familie en twee jongere broers en zussen, maar ze praat zelden over hen en daarom is er niet veel over hen bekend. Haar vader zou een piloot zijn geweest die nu mensen leert vliegen, en haar moeder was huisvrouw voordat de twee scheidden, waardoor ze een andere baan moest zoeken. Colleen zou na de scheiding bij haar moeder hebben gewoond, terwijl ze ook een hechte band met haar vader had behouden - ze was verliefd op vliegtuigen vanwege de carrière van haar vader, maar heeft het niet als haar carrièrepad beschouwd.

Nadat ze haar diploma had behaald aan een plaatselijke middelbare school, schreef Colleen zich in aan de Drexel University en studeerde af met een bachelordiploma in bedrijfscommunicatie - ze was een buitengewone student en werd geprezen voor zowel haar prestaties op de middelbare school als op de universiteit.

Carrière van een verslaggever

Kort nadat ze haar diploma had behaald, begon Colleen te werken voor het WIP-sportradiostation in Philadelphia. Ze was verantwoordelijk voor de verslaglegging voor de ochtendshows, wat haar hielp haar montage- en productievaardigheden verder te ontwikkelen. Ze leerde ook hoe ze als teamspeler moest functioneren, omdat ze deel uitmaakte van een team dat geld inzamelde voor voetballer Terrell Owens, na een probleem met een van zijn contracten.

Colleen voelde zich klaar om te stoppen met WIP en stapte over naar CN8 waar ze als anker werkte - ze maakte niet al te lang deel uit van het team toen ze naar Comcast SportsNet Organization verhuisde, om te werken als hun on-air reporter en producer. Ze bracht daar ook niet veel tijd door en begon in 2012 voor FOX 29 te werken als hun sportverslaggever - ze was de producent van de Phil's Postgame-show voor PHL17-station en verankerde de Golf Show, die werd uitgezonden op het CSN-kanaal.

Colleen's dromen kwamen uit toen ze voor het NFL-netwerk begon te werken - ze is momenteel hun gastheer en wordt beschouwd als een van de beste presentatoren en ankers in de omroepindustrie. Ze is te zien in hun shows zoals Game Day, Good Morning Football Weekend, Power Rankings en Around the NFL.

Colleen Wolfe

Goedemorgen voetbal

Good Morning Football is een NFL TV-liveprogramma, dat voor het eerst werd uitgezonden op 1 augustus 2016 en dat elke dag om 07.00 uur kan worden bekeken en dat drie uur duurt. Colleen presenteert de weekendeditie van het programma samen met Mike Garafolo, Michael Robinson, Reggie Bush en Steve Smith Sr.

Persoonlijk leven en huwelijk

Colleen is niet het soort persoon dat de persoonlijke details van haar leven met het publiek deelt, maar soms praat ze nog steeds over haar betere helft. Zij en John Gonzalez begonnen te daten in 2006 - John werkt voor de radiotalkshow Inquirer Sports Person als hun sportpresentator, dus ze delen dezelfde passie als het op werk aankomt. Ze wisselden hun huwelijksgeloften uit op 4 september 2011 en te oordelen naar hun Instagram-accounts, lijkt het erop dat de twee van hun leven samen genieten - ze hebben geen kinderen en lijken gefocust op hun carrière. Ze hebben een hond genaamd Blitzen en een kat met de grappige naam Ernest Hemingway - het gerucht gaat dat ze dieren hebben om de leegte van het niet hebben van kinderen te vullen.

Er gebeurde iets grappigs tijdens een van Colleens interviews – Marshawn Lynch, een beroemde voormalige voetballer, vroeg haar mee uit tijdens een live interview , voordat ze erachter kwam dat ze getrouwd was.

Bedankt dat je ons in Nashville hebt gekregen. ? pic.twitter.com/IYf2xIIl76

— Colleen Wolfe (@ColleenWolfe) 27 april 2019

Andere voorkeuren en interesses

Colleen is een grote dierenliefhebber en er wordt gezegd dat het haar idee was om een ​​hond en een kat te nemen. Ze is erg goed in kunstschaatsen en doet het als ze vrije tijd heeft – ze vindt het ook leuk om aan het water te zitten en te vissen, omdat ze dat heel rustgevend vindt. Ze is een grote fan van muziek en kan naar een breed scala aan genres luisteren, terwijl haar favoriete band Coldplay is.

Uiterlijk en vermogen

Colleen is momenteel 34 jaar oud. Ze heeft lang blond haar, blauwe ogen, is 1,75 m lang en weegt ongeveer 65 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen geschat op meer dan $ 500.000, en zal het zeer waarschijnlijk stijgen zolang Colleen in de omroepindustrie blijft werken.

Leuke weetjes

Op 8 februari 2018 werd Colleen betrapt op camera terwijl ze aan het rappen was op een nummer getiteld Bodak Geel die wordt uitgevoerd door Cardi B - de video werd een sensatie op internet, terwijl de video die op het Twitter-account van Barstool Sports werd gedeeld meer dan 600.000 keer werd bekeken.

Ze knipte haar haar volledig af toen ze naar de zevende klas ging, en hoopt dat die foto's nooit het daglicht zullen zien.

Aanwezigheid op sociale media

Colleen is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms, wat je kunt verwachten van een succesvolle sportverslaggever - ze lanceerde haar Twitter account in maart 2002 en heeft bijna 70.000 volgers verzameld en ongeveer 7.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 45.000 mensen, terwijl ze meer dan 800 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 6.000 fans.

Colleen heeft ook haar eigen website waar haar geestige 'over' sectie begint 'Colleen houdt niet van schrijven in de derde persoon. Het is ongemakkelijk. Ze praat het liefst met camera's in studio's zonder ramen. Het is (iets) minder raar.’ Je kunt haar bio lezen op de website, de reportages bekijken die ze heeft geschreven, of contact met haar opnemen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen