Ankers

Constance Jones (Ch 8 News RVA) Wiki, Biografie, Leeftijd, Echtgenoot, Salaris

Constance Jones (Hoofdstuk 8 Nieuws RVA) Wiki, Biografie, Leeftijd

Constance Jones is geboren op 3 juli 1982 , in Duitsland, wat betekent dat ze 36 jaar oud is en haar sterrenbeeld Kreeft is. Constance, wiens nationaliteit de Duitse is, is vooral bekend als tv-persoonlijkheid en presentator, en op die gebieden heeft ze gewerkt voor Chanel 8 en BH Group. Door succesvol te zijn in haar vakgebied heeft Constance naam gemaakt, maar het roept ook enkele vragen op over haar privéleven, relatiestatus en vormende jaren, waarover we in dit artikel zullen praten.

? Zomerfeest bij #TheGlassHouse

Gepost door Constance Jones Aan zondag 9 juni 2019

Netto waarde

Nettowaarde van bijna $ 1 miljoen. Haar salaris is naar verluidt rond de $ 100.000.

Etniciteit en achtergrond

Als het op haar etniciteit aankomt, is Jones van gemengd ras, aangezien haar vader Afro-Amerikaans is en haar moeder blank. Jones heeft bruin haar en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Ze ziet er goed uit tijdens evenementen die ze bijwoont, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Helaas heeft ze niet veel gesproken over haar vormende jaren, maar naar verluidt besloot ze na de aanslag van 9/11 dat ze een tv-persoonlijkheid wilde worden. Over haar opleiding gesproken, Jones was een student aan de Sam Houston State University in Texas.

Constance Jones

Carrière

Jones maakte haar debuut in 2001, toen ze begon te werken bij Educational Video Network als presentatrice en voice-over. Nadat ze dat aspect van haar carrière had afgerond, ging ze bij Comcorp werken, waar ze twee jaar lang nieuwsanker/reporter NBC/ KETK-TV was en haar baan daar in 2006 afrondde. In april 2008 kon het publiek om haar te zien als nieuwsanker/reporter ABC/ WPLG-TV Miami bij BH Group. In die functie verankerde ze de middagnieuwsshow, maar communiceerde ze ook met de kijkers via Facebook, Twitter en Instagram. Ze zorgde ook voor meer webverkeer met sociale-mediasites zoals Snap Chat, Twitter en Facebook. Daarnaast waren enkele van haar andere verantwoordelijkheden het ontmoeten van stationsmanagers en het ontwikkelen van nieuwe manieren om digitale innovaties te laten groeien.

laatste carrière

In oktober 2016 begon Jones te werken als nieuwsanker WAGA/ FOX 5 Atlanta bij FOX 5 Atlanta, WAGA-TV. Na acht maanden in die functie te hebben doorgebracht, ging ze als nieuwsanker bij WLRN Public Radio & Television werken. Door getalenteerd en hardwerkend te zijn, kreeg Constance meer bekendheid en aandacht in de media. Omdat haar talent werd erkend, werd ze beloond met een Emmy Award. Vanaf vandaag werkt ze als anker bij Channel 8.

Youtube

Naast dat ze op tv is, kunnen de fans van Jones haar ook op YouTube zien. Ze heeft video's geüpload zoals A Billionaire Will Pay Morehouse Students 'Debt, Constance Burg Hohenzellen, Gov. Ralph Northam zei dat hij zijn functie niet neerlegt en Hidden History: Black History Special op 8 News.

Sociale media

Op het gebied van entertainment betekent dit natuurlijk dat Jones actief is op sociale media zoals Twitter en Instagram en wordt gevolgd door slechts 5.000 op de eerste en meer dan 21.000 op de laatste. Ze gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten. Sommige van haar laatste tweets bevatten een foto van zichzelf met het bijschrift ¿Qué Pasa? Festival in #ShockoeBottom! #RichmondRVA #RVA. Haar fans leken dol te zijn op de foto toen ze Jones complimenteerden met haar uiterlijk. Ze heeft ook een tweet geretweet met de tekst BREAKING: 11 mensen zijn dood verklaard en nog eens zes zijn gewond geraakt na de schietpartij op vrijdag in het Virginia Beach Municipal Center, bevestigde politiechef Jim Cervera van Virginia Beach in een persconferentie.

Bekijk dit bericht op Instagram

☀️ @TroySimmonsStudio #BrooklynBridge

Een bericht gedeeld door CONSTANCE JONES ? (@constancejonestv) op 12 juni 2019 om 5:27 uur PDT

Instagram

Constance gebruikt haar Instagram-account om foto's uit haar privéleven delen , waardoor haar volgers van dichtbij kunnen zien wat er achter gesloten deuren gebeurt. Ze heeft een foto van zichzelf en Taylor Moxey gedeeld, met het bijschrift: 5 jaar geleden deed ik een verhaal met @Taylor_Moxey! Ze verdiende DUIZENDEN met de verkoop van haar cupcakes en ze was pas 8 jaar oud! Ze werd een ENORME #viralsensatie. Ze is nu 13 jaar oud en is blijven groeien als een geweldige ondernemer! Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf genomen op het werk, met haar volgers die talloze lieve reacties plaatsten, met als commentaar van een fan Zo blij voor en trots op je. Vandaag is de grote dag hier in SFLA. 25 jaar culturen overbruggen en tegelijkertijd het hart en de ziel van het Caribisch gebied vieren.

Relatiestatus en echtgenoot

Over de relatiestatus van Jones gesproken, ze is sinds 2010 getrouwd met Troy Simmons en het lijkt alsof ze een gelukkig en welvarend leven leiden. Haar man heeft studio's in Miami, in het Wynwood Art District, en een galerie in Basel, in Zwitserland. Ze hebben geen kinderen vanaf vandaag, maar wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Aanbevolen