Websterren

Corie Rayvons leeftijd, ouders, vriend, etniciteit, wiki-biografie

Corie Rayvon Wiki Biografie

Corie Rayvon werd geboren in Houston, Texas, VS, op 2 juli 1996, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar YouTube-kanaal waarop ze voornamelijk video's uploadt van reacties, grappen en haar dagelijks leven. Corie was niet echt populair totdat ze met Khalil Underwood begon te daten, een grote internetsensatie.

Bekijk dit bericht op Instagram

_____ en.. de volgende dag zou ik ze op lezen kunnen laten staan? maak de tekst af. ?

Een bericht gedeeld door Corie Rayvon (@corierayvon) op 24 juli 2019 om 15:33 PDT

Jeugd en vroege leven

Corie heeft niet veel over haar vroege leven met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze zou een leuke tijd hebben gehad op de middelbare school, omdat ze een beetje populair was dankzij haar uiterlijk, veel vrienden had terwijl de meeste jongens met haar wilden daten.

Ze is ook nogal geheimzinnig als het gaat om haar ouders, omdat ze niet veel over hen heeft gedeeld - ze is opgegroeid in Houston en heeft daar haar hele jeugd doorgebracht. Blijkbaar steunen haar moeder en vader haar carrière erg en zijn ze trots op haar prestaties als het gaat om haar opleiding.

Nadat Cori haar toelatingsexamen had gedaan aan de Pearland High School (zes maanden eerder dan anderen), raakte ze goed bevriend met een populaire zangeres Jilly Anais en schreef ze zich in op de kleuterschool waar ze nog steeds zou zitten.

Carrière van een YouTuber

Corie wilde niet echt YouTuber worden, totdat ze Khalil Underwood ontmoette en begon te daten, die al populair was op het platform voor zijn komische video's.

Corie lanceerde haar Youtube kanaal op 13 mei 2016, het begin van haar carrière - er zijn momenteel meer dan 560.000 mensen geabonneerd op haar kanaal, dat ook bijna 23 miljoen views van al haar video's samen telt. Corie uploadt meestal grappige content met als doel mensen aan het lachen te maken, maar ze uploadt ook vaak modevideo's en make-up tutorials. Twee van haar momenteel meest bekeken video's zijn 'Dear Solluminati.. (My Response) die bijna een miljoen keer is bekeken, en VALENTINES TRY ON HAUL FT FASHION NOVA, die meer dan 900.000 keer is bekeken.

Corie is niet actief op Twitch of soortgelijke platforms (Vine of Patreon), en YouTube en Instagram zijn haar belangrijkste inkomstenbronnen.

Houd van het leven en relaties

Corie is nogal geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven. Het is bekend dat ze in 2015 met Khalil Underwood uitging, en de twee waren al heel lang aan het daten voordat ze officieel stopten. Er gaan geruchten dat Corie met Khalil aan het daten was om zichzelf populair te maken, maar dit is niet bevestigd door Corie of Khalil en kan daarom niet worden bevestigd.

Corie Rayvon

Nadat Corie en Khalil uit elkaar gingen, werd ze een beetje geheimzinnig en stopte ze met praten over haar liefdesaffaires. Sommige van haar video's op YouTube laten haar zien terwijl ze haar fans vraagt ​​of ze een mysterieuze man een kans moet geven toen hij haar uitvroeg, maar het is niet bekend of ze al dan niet op een date gingen en als ze dat deden, hoe het gaat.

Afgaande op haar sociale media-accounts lijkt Corie momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Wie is Khalil Underwood?

Khalil Underwood werd geboren in New Jersey, VS, op 29 augustus 1993, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is een populaire YouTuber die beroemd werd dankzij zijn komische video's.

Khalil had een vrij normale jeugd en hij studeerde af aan een middelbare school in Keansburg, New Jersey, en schreef zich vervolgens in aan het Brookdale College, maar het is niet bekend of hij afstudeerde. Hij is een beetje geheimzinnig als het gaat om zijn vroege leven, omdat hij er meestal niet over praat en ook niet over zijn ouders en broers en zussen, dus mensen geloven dat hij misschien enig kind is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Waar kom je vandaan? Laat je locatie vallen ???

Een bericht gedeeld door Khalil Underwood (@realkhalilu) op 30 mei 2019 om 12:24 uur PDT

Khalils carrière ging van start op 2 november 2016, toen hij de eerste video uploadde naar zijn YouTube-kanaal getiteld What Girls Want – in de video beschrijft hij wat alle vriendinnen van hun vriendjes willen. Naast het uploaden van humoristische video's, uploadt Khalil ook zijn eigen nummers, zoals All About You, Get Away en Be Mine.

Zijn kanaal is echter om onbekende redenen verwijderd - sommige mensen zeggen dat hij het zelf heeft verwijderd, omdat hij een tijdje weg wilde van internet. Hij lanceerde zijn tweede YouTube-kanaal op 19 maart 2018 met bijna 20.000 mensen die erop waren geabonneerd, terwijl het ook meer dan 1,5 miljoen views van zijn zeven video's samen telt, maar het lijkt erop dat hij eind 2018 stopte met het uploaden van video's.

Khalil is te vinden op zijn Instagram-account, dat momenteel wordt gevolgd door meer dan 475.000 mensen, terwijl hij er meer dan 150 foto's op heeft geüpload.

De hobby's en interesses van Corie

Naast YouTuber zijn en video's maken en uploaden op haar kanaal, heeft Corie ook een paar andere interesses. Ze poseert graag voor de camera in sexy ondergoed en de meeste van deze foto's zijn zowel op haar Instagram-account als in haar video's op YouTube te zien. Ze is graag buiten en in de natuur, maar het strand is haar favoriete plek. Ze is een dierenliefhebber en heeft een kleine Duitse Spitz hond wiens naam ze niet met het publiek heeft gedeeld. Corie gaat een paar keer per week naar de sportschool, maar deelt meestal niet de foto's van de sportschool - ze is ook een grote fan van eten, maar kan niet zoveel eten als ze wil omdat ze liever in vorm blijft.

Geobsedeerd door pluizige dingen! Ik hou van dit kussen van Walmart voor college, geeft me een gezellig gevoel. #Advertentie

Gepost door Corie Rayvon Aan woensdag 3 augustus 2016

Uiterlijk en vermogen

Corie is momenteel 23 jaar oud. Ze heeft lang krullend zwart haar, bruine ogen, is 1,65 m lang, weegt ongeveer 60 kg en heeft een zandloperfiguur, zoals blijkt uit haar vitale statistieken van 36-25-37.

Nettowaarde is n $ 400.000

Aanbevolen